|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Salyr
|
Post subject: windows 7 Posted: 07:32 20. Nov 2009 |
|
|
ahoj prosimvas velice rad bych si zase zahral na thalii ale nemuzu se pripojit protoze musim do systemu windows napsat tuhle hlasku 127.0.0.1 nwmaster.bioware.com jenze hacek je v tom ze mi to system nedovoli a hlasi ze nemam prava admina ikdyz je v uctu mam nastaveny.poradi nekdo co by se s tim dalo delat?
diky
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: windows 7 Posted: 07:45 20. Nov 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Já to na vistě řešil tak, že ten soubor jsem přetáhl na plochu, přepsal a vrátil zpět. Nevím jestli win 7 bude stejně blbý, ale skus.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: windows 7 Posted: 15:20 20. Nov 2009 |
|
|
tak diky za pomoc funguje to.
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: windows 7 Posted: 15:25 20. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kdyz sme u win7. Je to skvely system, ael NWN mi v nem "pada" asi tak 1/hodina. proste se vzdy zasekne pri prechodech do lokace (zhruba v 99%nacitani). Jen sem to kopiroval z XP, takez mozan tam je problem. nema nekdo stejenj problem s win7 ?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: windows 7 Posted: 15:45 20. Nov 2009 |
|
|
no jeste sem nehral tak pak pisnu jestli se mi to stava.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: windows 7 Posted: 21:04 20. Nov 2009 |
|
|
s kopírováním by neměl bejt problém, naopak, je to lepší jak přeinstalace, akorát si v nwn.ini přepiš firstrun=0 na firstrun=1 (sekce [Config]), vono si to při příštím spuštění nwn vohrabe drajvry a zapíše se do registry pokud nepomůže, chce to nějaký experimenty s drajvrama, nVidia teď chodí i s nejnovějšíma bez problémů (řada 200 a 9x) ostatní nevim ty sedmy máš kupovaný nebo jiný ? pokud jiný, dohodim ti drobnej fix, kterým se ofiko lišej od těch jinejch a kterej ti ty jiný polepší, wupdate to nedělá pokud budeš mít problémy dál, napiš pár slov o svým hw a drajvrech
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: windows 7 Posted: 20:55 23. Nov 2009 |
|
|
No tak ja mam iny problem pod W7 a to s toolsetom.
Nainstaloval som nanovo NWN, nahadzal vsetky potrebne veci a ked spustim toolset a idem robit lokaciu tak mi nahodne zacne vyhadzovat hlasku u veci z tilesetu "Acces violation at address 6920A9F in module atioglxx.dll. Read of address 0AC18004."
Mam najnovsie ovladace na ATInu a predtym mi to v zivote takto neblblo. Neviete niekto co s tym?
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: windows 7 Posted: 20:57 23. Nov 2009 |
|
|
nomis_b wrote: kdyz sme u win7. Je to skvely system, ael NWN mi v nem "pada" asi tak 1/hodina. proste se vzdy zasekne pri prechodech do lokace (zhruba v 99%nacitani). Jen sem to kopiroval z XP, takez mozan tam je problem. nema nekdo stejenj problem s win7 ? Stejnej problém mívám i na XP, ale jen jednou za pár dní. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: windows 7 Posted: 22:59 23. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Sobik wrote: nomis_b wrote: kdyz sme u win7. Je to skvely system, ael NWN mi v nem "pada" asi tak 1/hodina. proste se vzdy zasekne pri prechodech do lokace (zhruba v 99%nacitani). Jen sem to kopiroval z XP, takez mozan tam je problem. nema nekdo stejenj problem s win7 ? Stejnej problém mívám i na XP, ale jen jednou za pár dní.  Tento problem jsem mel s vistama. Na 99% a pak to padlo. Nekdy mi to bezelo 2hodky, nekdy půl hodky. Cas se ruznil. Pomohlo mi preinstalovat ovladace graficke karty na starsi (NVidia) a pak reinstal nwn.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: windows 7 Posted: 23:27 23. Nov 2009 |
|
|
Jo asi ovladače nomisi, mám W7 RC7100 i origoš a jede mi NWN v pohodě, s toolsetem nevim na RC mi to hlásí nějakou nesmyslnou chybu.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: windows 7 Posted: 10:08 24. Nov 2009 |
|
|
to dělaj ovladače, přeinstalace někdy pomůže, někdy ne chce to vyzkoušet různý nastavení u starších nVidia ovladačů to dělala "optimalizace podprocesů" u ATI nevím, já na grafiku používám grafický karty a ne takovýdle ptákoviny pro nVidia karty se dá stáhnou utilitka nHancer, kde sou různý nastavení poněkud přehlednější než přímo v ovladačích a pro plno her (včetně nwn) si to nahodí přednastavenej profil
jinak pozor na výraz optimalizace, je to taková lehce klamavá reklama, je myšlená optimalizace z pohledu výpočetního výkonu gpu, ne z pohledu kvality obrazu, bez všech "optimalizací" to gpu počítá na férovku, pokud nestíhá, je třeba zapnout "optimalizace" a výpočetní rutiny se začnou šidit, je to výkon na úkor kvality, takže pokud grafika stíhá, optimalizace nebrat
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|