|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Halls of Thalia Posted: 19:14 23. Nov 2009 |
|
|
Mohl by sem někdo dát link na halls of thalia? Byl to modul se stejnými vlastnostmi jako Thalie, kde se dala vytvořit postavička i se subrasou a dalo se ji nahazovat level a řešit si dopředu co a jak... Podle mě výborná pomůcka pro lidi co si chtějí dopředu zkusit co a jak na thalii bude umět a na danym levlu ovladat... Tuším že k tomu byly potřebný i nějaké starší haky tak pokud by se tu k nim objevil link tak bych byl moooc vděčnej. Určo to některej ze starejch vlků má a pokud to teamu nebude vadit tak by to bylo fajn zveřejnit ne?
Prosím nespamovat ničím jiným než linkem *smajlík se smutnýma očima a sepnutýma rukama prosící o smilování*
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Halls of Thalia Posted: 23:57 23. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja teda myslim, ze takovej modul nikdy nebyl  . Mozna ze neco na ten zpusob delal nekdy photter, ale system subras a podobne tam urco nebude.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Halls of Thalia Posted: 00:05 24. Nov 2009 |
|
|
kucik wrote: Ja teda myslim, ze takovej modul nikdy nebyl  . Mozna ze neco na ten zpusob delal nekdy photter, ale system subras a podobne tam urco nebude. ja jen že kdysi dávno jsem o něm něco zaslechl, asi špatně tak to kdyžtak smázni at nemystifikuji ostatní... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Halls of Thalia Posted: 00:10 24. Nov 2009 |
|
|
Já mám modul ve kterém si naklikáš všechno a máš tam i arénku, jen nevim jak to poslat... fórum nepodporuje příponu moduju  Pracuji na tom.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Last edited by innfra on 00:14 24. Nov 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Halls of Thalia Posted: 00:14 24. Nov 2009 |
|
|
innfra wrote: Já mám modul ve kterém si naklikáš všechno a máš tam i arénku, jen nevim jak to poslat... fórum nepodporuje příponu moduju  a mužeš to hodit nekam na web a poslat link?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Halls of Thalia Posted: 00:15 24. Nov 2009 |
|
|
innfra wrote: Já mám modul ve kterém si naklikáš všechno a máš tam i arénku, jen nevim jak to poslat... fórum nepodporuje příponu moduju  Pracuji na tom. Zabalit do raru 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Halls of Thalia Posted: 00:18 24. Nov 2009 |
|
|
http://uloz.to/3145728/novice-to-epic-character-maker-updated-06-05.modJe to skvělý modul,pro simulaci vývoje postavy i s arénou + kdejaký všelijaký vychytávky, co jsem neozkoušel... Není to moje, ale z valutu 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Halls of Thalia Posted: 15:03 27. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kucik wrote: Ja teda myslim, ze takovej modul nikdy nebyl  . Mozna ze neco na ten zpusob delal nekdy photter, ale system subras a podobne tam urco nebude. ten modul mam. ale je potreba stary haky (par set MB) Thalie atd... Udelal ho kdysi pro Haky Thalie Photter.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Halls of Thalia Posted: 15:12 27. Nov 2009 |
|
|
Tak tam prohoď haky a můžeš ho dát ke stažení.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Halls of Thalia Posted: 17:10 27. Nov 2009 |
|
|
já ho nedělal, to je modul z vaultu a imho nejlepší z těch cvičnejch modulů, ja sem tam jenom přidal thalijský haky, co byly tenkrát aktuální...tak stačí starý haky vyházet a přidat nový a bude zas funkční, já zas nějak nemůžu najít čas na nic kolem thalie a když náhodou trošku mám tak musim pařit dragon age, kurva, život je boj :-p
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Halls of Thalia Posted: 15:11 28. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kucik wrote: Tak tam prohoď haky a můžeš ho dát ke stažení. nejakej hezkej navod, jak muzu vyradit HAKy ja sem se o HAKy nikdy nezajimal...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Halls of Thalia Posted: 17:36 28. Nov 2009 |
|
|
Vzdyt uz jsem ti to driv vysvetloval. Otevres si modul, kliknes na edit -> modul properties -> custom content vyhazis ty, ktery tam nejam bejt. A doplnis, ktery tam bejt maj.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|