|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
Author |
Message |
jouda
|
Post subject: žádost Posted: 16:27 26. Nov 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdravím ano jsem to já který dostal zákaz měl jsem nick:zigy přesto tu píšu po 6 měsíční pauze bych rád zavítal do světa Thálie jsem si vědom co jsem předtím provedl a nebude se to opakovat tím si můžete být jistí tímto se omlouvám adminovi Rejty kterého jsem před tím urazil a byl bych rád kdyby jste mi to povolily. ps:prosím
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: žádost Posted: 16:53 26. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Na trvání banu jsme se shodli a toto jsem ti již několikrát sdělil. Opakováním toho samého ničeho nedosáhneš, ať už to píšeš mně, DMkům, nebo na forum. Odpověď je táž - Ne.
Důvody jsem ti taky už napsal. Naposledy jsi po mně chtěl, abych ti bez vědomí ostatních a především Rejtyho ban zrušil. To pro mě je podvod. Na základě toho si nemyslím, že ti skutečně došlo, že podvádět se nemá a že tím ničeho nedosáhneš.
Ban ti nebudem rušit, dokud si nebudem myslet, že jsi schopný jednat čestně.
Tímto považuji diskuzi za bezpředmětnou a zamykám jí.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: žádost Posted: 17:21 26. Nov 2009 |
|
|
Souhlasím s tím, co napsal Kucik a jen dodám, že tobě se Ban zruší jen přes mou mrtvolu!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|