|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 17:25 25. Nov 2009 |
|
|
photter wrote: já noťasům nerozumim, to sou takový divný hračky :-p a fakt má 9600 jen 128 paměť ? podle mě maj běžně 512 nebo 1G...i když, jestli to dělal sapphire *beznadějně krčí ramenama a obrací oči v sloup*
Nevim, že by sappire dělalo do geforce...ale u 9600 gefee neboli 9tková série 512 MB paměti má(jsou i modely 1G), ale 9600 ATIna je sakra stará věc, to je 4 roky z5 co jsem jí měl v kompu... Ono co vyšlo to nový značení HD a Xblabla tak se v těch kartách nedá pořádně vyznat... a jelikož nestavim kompy, tak to zatím ani neřešim Kámoš kupoval pořádnou mašinu 2,6 Ghz procesor 4x jádro (i7) a grafiku s dvěma GPU, 4Gb ram a pořádnou desku, což ho vyšlo na cca 28K, ale zase to nějakou dobu vydrží... i když co dneska vydrží, před rokem jsem koupil top a dneska je to šrot  (tedy né úplně, ale v některých hrách už pomalu snižuji detaily)
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 17:47 25. Nov 2009 |
|
|
Modrovousice wrote: Tak... myslíte že bych to zvládna na tomhletom http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g550-d142697.htm??? špatnej NB, to neni, jen tu grafiku neznám  , já mám obdobnej, až na to, že mám 9500M GS geforce, no technický specifikace jsou pěkný, jen bych nedoporučoval 15.6" či 16", to už radši 17" protože si s tímto nestandardním rozlišení nerozumí starší hry(warcraft 3), celý se to pak roztáhne a vypadá to divně. Jestli studuješ, možná by se dala uplatnit i studentská sleva, ale chce to asi isic kartu...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 19:19 25. Nov 2009 |
|
|
Takže říkáte že by mi na tom DA klidně i na nižší detaily šlo? Jinak grafika prej Saphire Radeon 9600 ATLANTIS. To mi tu píše počítač když jsem na to jukla.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 20:25 25. Nov 2009 |
|
|
Já bych radši počkal a koupil něco silnějšího... po vánocích to půjde zase dolu...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 21:11 25. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Osobne nejsem priznivcem kupovani novejch kompu. Vetsinou si koupim nejakej repas od Della za pet tisic a mam ho, dokud to zvlada, co chco 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 15:41 26. Nov 2009 |
|
|
Tak jsem dnes na to koukala v obchodě a podle toho co bylo na krabičce bych to (kupodivu) rozjela. bylo tam pokud si pamatuju dobře: Procesor pro Xp: 1.6 ghz RAM pro Xp: 1 GB Grafika: 128 mb Místo na disku: 20GB Jediné co mi vlastně schází je těch 20GB na disku  což je čtvrtina mého počítače. Hold to hodit na exterák no.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 16:00 26. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Asi ti to z externího trochu pomalu poleze. Dneska už disky stojej prd. Ale jestli ti to pojede, tak vyrážim taky do krámu 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 16:49 26. Nov 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Jen podotknu, že externí disk je naprosto ideální. Hraju přes něj NWN a GTA SA a v pohodě šlape, beze změny. Je sice pravda, že to nejsou zrovna náročné hry, ale tak...no tak. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 17:36 26. Nov 2009 |
|
|
slušnej disk přes eSata musí bez problému šlapat
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 17:19 28. Nov 2009 |
|
|
Ja tento problem nemam Ja som zastanca konzolovych hier a NWN je jedina hra ktoru hravam na PC. Ked som videl v ponuke Dragon Age aj pre PS3 hned som to objednal. Mal som obavy ako krkolomne bude vyriesene ovladanie a bol som milo prekvapeny. Samozrejme hru mozem odporucit, je to podareny kusok. Este by som sa chcel opytat... Nevie niekto nahodou od coho zavisi dostupnost specializacii pre jednotlive povolania? Bod pre specializaciu mam uz par levelov ale ked si chcem nieco vybrat tak mi tam napise ze to zatial neni k dispozicii. Tak som z toho trochu nestastny.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 17:31 28. Nov 2009 |
|
|
Prometheus wrote: Este by som sa chcel opytat... Nevie niekto nahodou od coho zavisi dostupnost specializacii pre jednotlive povolania? Bod pre specializaciu mam uz par levelov ale ked si chcem nieco vybrat tak mi tam napise ze to zatial neni k dispozicii. Tak som z toho trochu nestastny. Na specializacie musis najst ucitelov, resp. niekoho kto ta to nauci a tym ti to odomkne. Specializacie mozes ziskat maximalne 2 a to na 7lvl a na 14lvl. Napr. u bojovnika mas moznost specializacie templar - mozes sa to naucit tak ze kupis knizku od obchodnika v tvojom tabore alebo presvedcit Alistaira aby ta to naucil (treba zvysit priatelstvo). Dalsia specializacia Sampion je ako odmena v Q atd. atd. Povedz aku by si chcel specializaciu a ja ti poviem kde ju najdes. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 19:14 28. Nov 2009 |
|
|
Ahaaaaa No prave pred chvilkou som ziskal pristup na sampiona ale mam v plane skor toho berserka. Dobre, uz chapem ako to funguje.Dik.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 09:09 29. Nov 2009 |
|
|
Myslim, ze kniha co otvori specializaciu berserka sa nachadza v hlavnom meste na namesti u jedneho z predavacov, alebo ziskat u trpaslikov do party Oghrena, spriatelit sa s nim (darky najlepsie akykolvek chlast) a on ta nauci specializaciu berserka. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 14:21 04. Dec 2009 |
|
|
Dnes jsem se stala čestnou majitelkou originální vezre Dragon Age: Prameny 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 07:49 05. Dec 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Stáhnul jsem si to před necelým týdnem a už sem nad tím strávil zhruba 50 hracích hodin a můžu jen pochválit až na ty herní nedostatky co se týče ovládání.
PS: noťasy nebrat!!!!
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|