|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Modrovousice
|
Post subject: Ke Stažení Posted: 03:20 29. Nov 2009 |
|
|
Po prvním restartu po posledních změnách mi to zahlásilo toto: Chybí thalie_cfg_1_3.hak No a starší to být nemůže pač to mám vše a nic z toho nového to není. Takže prosím opravit nějak jinak si myslím asi nikdo krom tvůrce nezahraje 
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 03:29 29. Nov 2009 |
|
|
Mně funguje všechno normálně... a hak thalie_cfg_1_3.hak by se už neměl používat, ne? místo něj je právě thalie_cfg_1_5.hak
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 03:33 29. Nov 2009 |
|
|
*drbe se na hlavě* Tak kjá fakt nevím, pořád mi to hlásí to co jsem psala. Zkusila jsem přejmenovat ten hak z 5 na 3 a to mě to zase pro jistotu teleportovalo do jiného města  . Jsi si jistý že v souborech nemáš tenhle hak?
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 03:39 29. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Taktez se mi deje to same....stahnuto pres Win comandera rozbalene do prislusnych slozek a pri nacitani herni obrazovky na server to vypise to same.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 04:05 29. Nov 2009 |
|
|
Já jsem ten HAK exp našel (na stránce je pořád ke stažení, akorát na něj neni přímej odkaz), ale začali se dít divný věci...třeba Podtemno je...úplně překopaný a mám prázdnej trezor.
|
|
Top |
|
InHuMan
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 04:11 29. Nov 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Můžete někdo někam hodit seznam všech souborů (s jejich MD5 součty) co bych měl mít pro hraní na serveru? Začínám v tom mít trošičku bordel  Díky...
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 09:20 29. Nov 2009 |
|
|
Také se mě nejde dostat do hry... hlásí mě to samé
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 10:31 29. Nov 2009 |
|
|
Když ten hak přejmenujete z 5 na 3 tak vás to do hry pustí ale pozor, nevím co to způsobí. Mě to vyhodilo do jiného města  ale jinak zatím další nelechy jsem nezaznamenala.
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 11:39 29. Nov 2009 |
|
|
hehe že by restruktualizace thalie?
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 12:28 29. Nov 2009 |
|
|
tak mi to udělalo totéž ... hmm zajimalo by mne co na to Weřejná Bezpečnost  řekne
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 12:37 29. Nov 2009 |
|
|
Sapal wrote: Já jsem ten HAK exp našel (na stránce je pořád ke stažení, akorát na něj neni přímej odkaz), ale začali se dít divný věci...třeba Podtemno je...úplně překopaný a mám prázdnej trezor. jaj tak to radši nic dělat nebudu
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 12:49 29. Nov 2009 |
|
|
Taky jsem uzemněn, nechce mě to pustit do hry... sakra no radši jdu na borderlands, než přejmenovávat nějakej soubor aby to pak dělalo kraviny  Edit: jsem si to myslel 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Last edited by innfra on 13:23 29. Nov 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 13:16 29. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Sorry, omylem jsem tam rozbalil starej modul.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Ke Stažení Posted: 13:45 29. Nov 2009 |
|
|
Ju takže po restu se mužeme pak v pohodě nalogovat s novými tlk a haky? 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|