|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Agnoros
|
Post subject: Protikouzla Posted: 00:16 01. Dec 2009 |
|
|
ahojda mohl by mi nějaky WB vysvětlit dopodrobna jak tu funguje?
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 00:35 01. Dec 2009 |
|
|
Noo, ideální je najít si ve hře mága, který tě to naučí... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 01:19 01. Dec 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: Noo, ideální je najít si ve hře mága, který tě to naučí...  no moc mágů to neovláda optal jsem se všech co znam a nic kloudného
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
|
|
Top |
|
Reni
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 01:24 01. Dec 2009 |
|
|
Fakt vsech? Zrovna jedna ukecana prskavka me napada 
_________________ Právě probíhá lovecká sezóna trpaslíků. Přines mi důkaz o smrti téhle bestie a vyplatím ti tučnou odměnu. ~ Gil-tas Lemie († 5. 11. 1530 kdesi v podtemnu pri obrane svych pratel) Takže já se postarám o pasti a zámky, ty o kouzla a on sbírá loot. A co ona? Ona má kladivo. - Zarunga
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 01:26 01. Dec 2009 |
|
|
Reni wrote: Fakt vsech? Zrovna jedna ukecana prskavka me napada  aaaha tak až budeš zas na čtyřce tak si tě odchytnu
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 07:12 01. Dec 2009 |
|
|
Hehe tak jednoduchou věc tě může naučit i Aria....ona i Nizz dala lekci v používání protikouzel 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 10:22 01. Dec 2009 |
|
|
Agnoros wrote: [ no moc mágů to neovláda optal jsem se všech co znam a nic kloudného ovládají to všichni, jen je otázka jestli to hráč umí používat...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 10:55 01. Dec 2009 |
|
|
No nevim, jestli to je to co myslim, ale prstík smrti nevykreješ žádnym protikouzlem 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 11:01 01. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
innfra wrote: No nevim, jestli to je to co myslim, ale prstík smrti nevykreješ žádnym protikouzlem  Protikouzlo se jmenuje od toho ze vykreje kouzlo nejaky. Je jedno jaky, vykreje kazdy. (pokad to tu neni nejak upraveno). Jen jde o to zda vis jak to pouzivat, to je uz vec druha 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 11:03 01. Dec 2009 |
|
|
innfra wrote: No nevim, jestli to je to co myslim, ale prstík smrti nevykreješ žádnym protikouzlem  *vyplázne jazyk* na každé kouzlo je protikouzlo. Například: Neviditelnost x protikouzlo je prohlédni neviditelnost. Ale taky neviditelnost x protikouzlo je neviditelnost. Což znamená, bud je v popisu kouzla napsané jaké je proti němu proti kouzlo a nebo funguje to samé kouzlo jako protikouzlo. Doufám je to srozumitelné 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 11:56 01. Dec 2009 |
|
|
Dík za upřesnění, ale tohle už vim dávno...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 12:10 01. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
-RoF- wrote: Ja si tedy myslim ze autor mel na mysli zcela neco jineho nez to cos popsal. Ale i tak se to da chapat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 12:24 01. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
V tom případě vůbec netušim, co tím básník mínil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 12:56 01. Dec 2009 |
|
|
Hehe taky teda nechápu o co jde. Jako chce vědět, jestli to tu nějak není upravené či co?
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 13:06 01. Dec 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jestli nemyslel neco jako counter spell jak je treba v karetni hre magic, nebo dispel jako ve warhammeru
kdyz sesila nekdo kouzlo - tak ten kdo ho chce zrusit sesila zaroven ruseni toho prvniho - a bud se to povede ci ne
_________________ nwn
|
|
Top |
|