|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jkerry
|
Post subject: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 11:28 30. Nov 2009 |
|
|
Rád bych se zeptal jak fungujou Dominaty na PC charaktery předtím než bych si to bral. Protože postava je zaklínač a má omezený výběr kouzel.
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 11:42 30. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 13:27 01. Dec 2009 |
|
|
ted me tak napadá, smí se ovlivnit i přátelské NPC? Není to jako útok na NPC, tedy bráno jako prohřešek?
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 13:36 01. Dec 2009 |
|
|
co myslíš? když z někoho uděláš svého oddaného služebníka proti jeho vůli... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 13:40 01. Dec 2009 |
|
|
někteří jsou prostě hlupáci, musíš jim ukázat správnou cestu i proti jejich vůli!
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 13:43 01. Dec 2009 |
|
|
jistě. ty, kdož jim vůli ukazují, dělíme na oficální - krále, ostatní potentáty a úředníky a neoficiální - ty, kteří jsou stíháni králem, ostatními potentáty a úředníky kvůli tomu, že si přisvojují jejich těžce vydobyté pravomoce 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 13:47 01. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Jeste bych sem zařadil Kněží, kteřé nám také vnucují vůli božskou, je jen otazkou jakym zpusobem a dle toho se dělí na kněží dobré či zlé.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 13:56 01. Dec 2009 |
|
|
bezva, právě jsem se zařadil ...tak a jde se oblbnout první dívka na kterou narazím v Ivory .)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 14:03 01. Dec 2009 |
|
|
Necrooo wrote: Jeste bych sem zařadil Kněží, kteřé nám také vnucují vůli božskou, je jen otazkou jakym zpusobem a dle toho se dělí na kněží dobré či zlé. to je jednoduché... kněží uznaní státem jsou ti hodní a ostatní jsou ti ... ehm, druzí 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 14:13 01. Dec 2009 |
|
|
Necrooo wrote: Jeste bych sem zařadil Kněží, kteřé nám také vnucují vůli božskou, je jen otazkou jakym zpusobem a dle toho se dělí na kněží dobré či zlé. To je přesně ten jednobarevnej pohled na svět. I ,,zlý" kněz může být ve skutečnosti dobrý. Jenom prostě sleduje dobro někoho jiného, nebo má svou představu o tom, co je pro ostatní dobré.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 14:14 01. Dec 2009 |
|
|
Jen si myslím, že tohle kouzlo bylo zamýšlený na moby(npc jako jsou vlci), protože jinak nechápu tu poznámku, že na PC se to změní v daze, což je omámení. * When cast against a player character or a PC's associate, this spell causes a dazed effect instead. A moc dlouhou dobu trvání to nemá, takže po vyprchání si začarovaný vše uvědomí a může se nasrat a to i v případě, že se kouzlo nepovede 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 14:22 01. Dec 2009 |
|
|
Když se nad tim zamyslíš, tak ono je docela problém, co jinýho s tim kouzlem udělat, když ho zakouzlíš na PC. NPC se ti na chvíli připojí do party. PC se ti klidně může připojit do party ale tomu nezabrání, aby si dělal co chce a třeba tě i dál rubal, přestože má být loajálním otrokem 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 14:25 01. Dec 2009 |
|
|
jo ták, ale po vypršení kouzla si tedy všechno uvědomim a jsem svůj? Edit: jako že mě potom co mě ovládnul nemůže dál ovlivňovat. Otázka je, může po mě můj nový pán chtít abych si vzal život, když si každá postava váží vlastního života ? Edit2: což to vyvolává další otázku, může po mě chtít abych mu předal třeba kus svojí výstroje ?
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 15:10 01. Dec 2009 |
|
|
innfra wrote: jo ták, ale po vypršení kouzla si tedy všechno uvědomim a jsem svůj? Edit: jako že mě potom co mě ovládnul nemůže dál ovlivňovat. Otázka je, může po mě můj nový pán chtít abych si vzal život, když si každá postava váží vlastního života ? Edit2: což to vyvolává další otázku, může po mě chtít abych mu předal třeba kus svojí výstroje ? IMHO> 1. Ano, muze. Jsi jeho otrok stejne jako ovladnute npc (kdyz uz to tedy budes chtit rp zahrat a imho by se to melo rp zahrat, pokud to je aspon trosku mozne). Nicmene systemove sebevrazda neni implementovana, takze spis te treba nazene na ty npc... Ale samozrejme nic nebrani tomu, hodit pri narizene sebevrazde emote "probodl se" a padnout na zem a hrat mrtveho... EDIT: uvazoval jsme o zdominovani nekoho a pouziti proti vlastnim druhum v CvC, ale systemove nemozne, bo ten efekt daze... co se da delat. Tam holt se realne nepocita s tim, ze to kouzlo bude pouzivane jen na rp shardech v multiplayeru a ze ho kazdy zahraje jak ma... Skoda. 2. Ano muze. Osobne bych to resil stejne, jako kdyz mne nekdo rp zabavi majetek treba pri zajimani a podobne. Tedy emotem "predal mu pozadovanou vystroj" a dal bych to v te situaci hral, jako ze ji nemam, hodil bych si ji do baglu. Tedy muze mne "odzbrojit". A pokud by ta situace skoncila a ja mel rp moznost si tu vyzbroj znovu opatrit "mohl jsem zajit k obchodnikovi, do dilny a umim ji vykovat..." tak bych si ji rp opatril. Realne bych mu nic nedal, to by musela byt hodne zajimava situace a musel bych se sam jako hrac rozhodnout, ze mu ji skutecne realne dam. Jeste bych dal tak penize, ty je mozno sebrat z mrtvoly... Jinak je to podle mne idealni kouzlo na zajmuti nekoho. Samozrejme muze to byt take vyber - bud mi das toto a toto nebo te zabiju. Tam je to jako ve vsech situacich (nejen pri dominate) na zvazeni hrace, co je jeho postave a jemu milejsi. Zda treba predat trofej, kus rudy, cast vybavy, penize a nebo mozna smrt a pruchod pres Astarotha. V podstate klasicka situace podobna olupovani... Mimochodem s tim pamatovanim. Muze te nakonci, pred vyprsenim doby ovladnuti sundat do bezvedomi/zabit - rp nebo skutecne. Takze si pak celou tu situaci nebudes pamatovat dle pravidel. EDIT2: Pokud by bylo uznano, ze je tu dostatecne vyspela rp komunita, bylo by mozne to kouzlo upravit. POKUD by to kouzlo zakouzlilo PC na jine PC, misto daze efektu by se okouzlenemu vypsala neprehlednutelna hlaska - nyni jsi oddanym otrokem xyz a musis poslechnout jeho prikazy. Po skonceni kouzla (dispell nebo normal) by se vypsalo - tva vule je opet svobodna... Pak by pri dobre rp hre vsech zucastnenych to kouzlo skutecne slo pouzit i na vytvareni oddanych spolecniku z rad hracu a to i v CvC... Takhle je to jakysi kompromis mezi systemem a rp... PS: kdyby si s tim nekdo fakt chtel hrat, mohl by se do duse bytosti pridat prepinac - ponechat daze efekt/nechat na rp hre. Tak by si kouzlici sam mohl zvolit, co je mu milejsi.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 16:06 01. Dec 2009 |
|
|
No já nevim, ale když si někdo něco vyžádá, tak mu to dám real ne ? Nebo teda alespoň to tak chápu já... Protože když něco hraješ, tak to skutečně neuděláš a co z fiktivního brnění bude mít ten co si ho vyžádal ? 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|