|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 16:20 01. Dec 2009 |
|
|
innfra wrote: No já nevim, ale když si někdo něco vyžádá, tak mu to dám real ne ? Nebo teda alespoň to tak chápu já... Protože když něco hraješ, tak to skutečně neuděláš a co z fiktivního brnění bude mít ten co si ho vyžádal ?  Takze kdyz BU zabavil Tariel zbran, pote co ji premohl... tak si mu ji dal real? Jinak hrat to samozrejme muzes jak chces, ja psal jak bych to zahral ja...
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 16:25 01. Dec 2009 |
|
|
Tak předpokládám, že jí dal v ivory jejím věznitelům, jestli ne, má velkej problém Já nevim, no... jsem z toho nějak zmetenej...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 16:44 01. Dec 2009 |
|
|
innfra wrote: Tak předpokládám, že jí dal v ivory jejím věznitelům, jestli ne, má velkej problém Já nevim, no... jsem z toho nějak zmetenej... Když už se ptáš, nedal. Tu zbraň si nechal jako záruku, že dostane od armády svoje těžce vydělaný prachy. Dokonce jsem přemýšlel o tom, že kdyby mu nezaplatili, dojde si pro tebe do Ivorskýho vězení... Koneckonců dokud nezaplatí, je to JEHO vězeň... Ještě i při převozu jsem o tom reálně uvažoval, že BU by možná ztratil trpělivost... Dal jsem jí rp Jorgovi až jako protihodnotu za těch 10 000 za Tariel nabídnutých. Aspoň teď znáš tržní hodnotu zbraně i hlavy Tariel...  Asi jako samice sněžných tygrů... EDIT: samice sněžného tygra v lovecké sezóně má cenu čtyřikrát vyšší než hlava Tariel. Je tu vůbec tak levný boss? S cenou kolem 10 000 v lovecké sezóně? Možná šéf trollů nebo tak něco... Prostě něco tak pro 10. level... Omlouvám se za spam. Konec diskuze na toto téma.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 09:22 07. Dec 2009 |
|
|
innfra wrote: Jen si myslím, že tohle kouzlo bylo zamýšlený na moby(npc jako jsou vlci), protože jinak nechápu tu poznámku, že na PC se to změní v daze, což je omámení. * When cast against a player character or a PC's associate, this spell causes a dazed effect instead. A moc dlouhou dobu trvání to nemá, takže po vyprchání si začarovaný vše uvědomí a může se nasrat a to i v případě, že se kouzlo nepovede  Na vlky by to fungovat nemělo proto je tam psáno dominate PERSON. Pokud ti příjde vlk jako osoba potom nic proti 
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kouzlo Dominat Person - Jak funguje na PC? Posted: 15:39 07. Dec 2009 |
|
|
Dobrý, no že když napíšu humánskej mob tak tomu prd budeš rozumnět 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|