|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 10:58 05. Dec 2009 |
|
|
NB rullez, přemejšlim že příště místo PC za 30 si koupim NB za 50 Né kecám, ale za 30 by to už mohlo stát za to, zatim jsem kupoval NB kolem 15K(acer) a jsem spokojenej. Nemůžu si vynachválit přenosnost a propjení s plazmou dole v obýváku.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 11:16 05. Dec 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
innfra wrote: NB rullez, přemejšlim že příště místo PC za 30 si koupim NB za 50 Né kecám, ale za 30 by to už mohlo stát za to, zatim jsem kupoval NB kolem 15K(acer) a jsem spokojenej. Nemůžu si vynachválit přenosnost a propjení s plazmou dole v obýváku. Já měl za 25 a i NWN mi tam cukalo a nebyl zrovna špatnej.Už do toho nikdy nejdu...jedině klasiku
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 11:17 05. Dec 2009 |
|
|
Quote: Povedz aku by si chcel specializaciu a ja ti poviem kde ju najdes. Daanri kde prosím tě najdu specializaci pro mága...jakoukoliv 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 11:20 05. Dec 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Radim wrote: Stáhnul jsem si to před necelým týdnem a už sem nad tím strávil zhruba 50 hracích hodin a můžu jen pochválit až na ty herní nedostatky co se týče ovládání.
PS: noťasy nebrat!!!! stáhnul? tuhle pecku? barbare!! taky už sem majitel a je to bomba
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 11:28 05. Dec 2009 |
|
|
Krata wrote: Radim wrote: Stáhnul jsem si to před necelým týdnem a už sem nad tím strávil zhruba 50 hracích hodin a můžu jen pochválit až na ty herní nedostatky co se týče ovládání.
PS: noťasy nebrat!!!! stáhnul? tuhle pecku? barbare!! taky už sem majitel a je to bomba Jo jo i barbarství je mezi námi 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 11:30 05. Dec 2009 |
|
|
Takze jednu specializaciu Shapeshiftera mozes ziskat od Morrigan, staci sa s nou spriatelit a v ramci rozhovoru ju ukecat ci sa to moze naucit aj niekto iny a ona slubi, ze bude ucit kohokolvek. (Morrigan mas v podstate hned od zaciatku ako opustis Ostagar)
Wynne, ktoru mozes ziskat za splenenie Q vo vezi magov, tak ta moze naucit liecitelstvo, tak isto ju staci ukecat na priatelstvo.
Krvavy mag je myslim mozne ziskat v podzemi hradu Rudoskali (nenapada ma ako sa vola v ang., to je ten hrad co mas uzdravit toho lorda), ale presny postup ako ta nauci krvavu magiu neviem, neskusal som. Avsak pozor mohlo by to sposobit konflikty v parte najme u Wynne.
A tajemny bojovnik zatial netusim, ale podla vsetkeho by mala byt niekde u Dalskych elfov.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 11:51 05. Dec 2009 |
|
|
Daanri wrote: Takze jednu specializaciu Shapeshiftera mozes ziskat od Morrigan, staci sa s nou spriatelit a v ramci rozhovoru ju ukecat ci sa to moze naucit aj niekto iny a ona slubi, ze bude ucit kohokolvek. (Morrigan mas v podstate hned od zaciatku ako opustis Ostagar)
Wynne, ktoru mozes ziskat za splenenie Q vo vezi magov, tak ta moze naucit liecitelstvo, tak isto ju staci ukecat na priatelstvo.
Krvavy mag je myslim mozne ziskat v podzemi hradu Rudoskali (nenapada ma ako sa vola v ang., to je ten hrad co mas uzdravit toho lorda), ale presny postup ako ta nauci krvavu magiu neviem, neskusal som. Avsak pozor mohlo by to sposobit konflikty v parte najme u Wynne.
A tajemny bojovnik zatial netusim, ale podla vsetkeho by mala byt niekde u Dalskych elfov. Díky moc...zrovna mě nejvíc láká ten tajemný bojovník tak počkám až se tam dostanu
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 12:24 05. Dec 2009 |
|
|
Tajemný bojovník tě naučí duše uzavřená v drahokamu.. je to v Dálských ruinách, vydáš se tam ohledně Q s vlkodlaky, ale musíš o to duši požádat. později se tam určitě vrat pro jedno z nejlepších brnění ve hře, ale spíš ke konci hry protože na tom lvlu, kdy sem se tam já vydal, mě celkem mastili když už jsme u toho odhalování skrytých věcí ve hře, neví někdo jak vyřešit incident v Rudoskalí, aby se Alistar nenaštval? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 12:34 05. Dec 2009 |
|
|
aky incident v Rudoskali? myslis toho syna ovladnuteho demonom? ak jo tak tam mas 2-3 moznosti : 1. zabit syna a tym aj demona (alistair sa nastve) 2. zabit matku ako obet pre vstup do Fade (alistair sa nastve) 3. ak si predtym vyriesil vez magov, tak skocit pre pomoc do veze magov (alistair bude spokojny) 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 12:36 05. Dec 2009 |
|
|
přesně to sem myslel, díky.. zkusim 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 13:43 05. Dec 2009 |
|
|
Radim wrote: Já měl za 25 a i NWN mi tam cukalo a nebyl zrovna špatnej.Už do toho nikdy nejdu...jedině klasiku Záleží jakou grafiku tam máš, prodávaj se i 25K s integrovanejma hnusama či turbocashe, na mým původním jsem byl rád když se mi netrhali W3 na dotě na minimálních detailech Na současným si zahraju v pohodě pecky jako borderlands sice to neni po grafický stránce zázrak, ale na to že je to rok starý pecko za 16K to jde 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 09:22 07. Dec 2009 |
|
|
Ja som chcel zajst do veze pre pomoc a nejak sa mi to vymklo z ruk. Matka zabila svojho syna Po navrate do tabora ma Alistair sprdol ako male decko, normalne som ostal sediet s otvorenou hubou. Ale na moju obranu, ja to tu mam cele po anglicky a moc dobry v anglictine teda niesom.Dialogmi sa preluskavam len pomaly ale uz to hram druhy krat tak to musi stat za to A ta cervena skala asi bude Redclif, neviem teraz presne ako sa to pise.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 15:44 07. Dec 2009 |
|
|
Rudoskalí... Btw mám češtinu, teda titulky, jestli to chceš poslat dej nějakej kontakt... Jinak už jsem to doma zkoušel a Bioware předvedli opět perfektní práci... Jen na NBčku to nějak dělá bordel a trucujeto i na střední detaily(možná drivery, možná widescreen)
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 20:05 07. Dec 2009 |
|
|
tak se mi to na nejnižší detaily začne sekat až po pár minutách, ale seká se to stejně jak na střední... to mi nejde do hlavy, mám 4G paměti, stejněj OS co doma, nechápu proč se to po chvilce začne trhat... NB ani moc netopí... grafika je 9500M GS\ Chvíli jsem ještě študoval fóra a mělo by mi to jet na střední detaily bez problémů, tak se divim že i osekaný na minimum to dělá takovýhle problémy... Divný že po alt tab to hned jede zase v pohodě... Nemůže bejt díra někde v nastavení distribuce výkonu ve windows 7 ? Nějak mi to od přechodu na tenhle OS hlásí, že jsem bez baterie a že bych jí měl vyhodit(vyměnit) Dokonce se mi to nesmyslně vypíná, a hlásí že je baterie hned vybitá po odpojení síťového kabelu... ale když to nahodim tak je to schopný se stavem 0 % nabití baterie jet třeba tu hodinu a něco jak by to mělo jet Má někdo nějaej nápad 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Dragon Age - nová neverwinter - trailer Posted: 02:09 08. Dec 2009 |
|
|
Ceska verzia by bola fajn ale na PS3 by to neslapalo. Preklady su asi jedina vec co hracom na PC zavidim 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|