|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
cmon
|
Post subject: falchion Posted: 18:24 05. Dec 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Obojruční šavle má na thalii rozsah kritického zranění 18-20/x4, což mi přijde vzhledem k nynějšímu nastavení featů dosti převážené oproti 18-20/x2, jak mají bioware, a také vzhledem k jiným obojručním zbraním, které takových kvalit nedosahují...Proto se ptám jestli je to tak správně a zda by se to nemělo změnit.
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: falchion Posted: 18:50 07. Dec 2009 |
|
|
S tímhle perořízkem by šel udělat velmi krásný WM...škoda jen že se musí jet 10 lvlu, 7 by k dokonalé kráse bohatě stačilo... Jinak vzhledem k tomu že se nikdo z teamu k tomuto nevyjádřil a tato zbraň na servru už nějakej ten pátek je, počítám že ji používat můžeš, a pokud k tomu Kucik opravdu spáchal ty featy tak comeon! (jestli to někdo dá do pracek tomu hiranovi, tak potěž pánbůh, to budou devasty...) ((i be zdevastu to s WM bude šílené, owerhelm k tomu přihodí 4k6..., a to je kritický rozsah 13-20 bez ostrosti... stojí to za zvážení tahle hračka)) (((no, ono je to vážně šílené...(2k8+bonus síly+bonus zbraně+enchant)x5 + overhelm ... s zaplym drtivym utokem se dostavam k šíleným číslům a to je kritik každým druhým hodem... sice je třeba kritik potvrdit, ale při takovém množství kritických zásahů určitě nějaký potvrdí...))) EDIT: sorry sobiku  ((((u dmg., kdyby šel teoreticky udělat craftovej simitárek jeden s vlastnostma +5/+dmg navíc/+2k6dmg enchant a s načarovaným ohněm a ostrostí by se z WM doslova a do písmene stal smrtonoš, devast je zde zcela nepotřebný...proč házet na smrt která stejně nastane díky utrpenému dmg... dostal jsem se k dmg kolem 300... s haste a 5 utoky při rozsahu 12-20/x5 ... nepřítomnost štítu je zde zcela v pořádku, k čemu štít když všechno hned chcípne...))))
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Last edited by Bahnak on 19:27 07. Dec 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: falchion Posted: 19:15 07. Dec 2009 |
|
|
Jestli počítám správně, tak se s tím daj vytáhnout kritiky 13-20/x5, což je vážně trochu drsný.  Edit: Aha, tak mě už bahňák předehnal. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: falchion Posted: 19:25 07. Dec 2009 |
|
|
taky je to strašná zbraň  znám z praxe... sice mi to přijde přestřelený, ale co naděláš? já osobně bych většinu zbraní zrušil a nechal jenom nějaký základní, protože je jenom pár variant a nad to se už vymejšlej pitomosti (jako třeba tohle), takže mně se na názor neptejte 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: falchion Posted: 19:33 07. Dec 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: taky je to strašná zbraň  znám z praxe... taky potvrzuji z praxe, i když dost záleží na typu zbroje do které buší... ale cokoliv se zaoblenou čepelí je z šermířského hlediska sviňárna... alespoň z hlediska použité techniky šermu... u mě kupříkladu stále vede katana... No, počítám že do týdne se tu objeví nějaké velmi veselé WM s nějakým neprofláknutým názvem - co třeba: Berserk "tupý falchion" ???
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: falchion Posted: 19:37 07. Dec 2009 |
|
|
Ani moc nezáleží, pokud s tím umíš trochu zacházet 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: falchion Posted: 21:34 07. Dec 2009 |
|
|
Je to IMHO chyba. Pokud to neni chyba, tak to imho je nevyvazene a je treba to upravit. Zadna obourucni zbran by nemela davat 18-20 x4, pokud zakladni damage neni 1k4.
EDIT: rozhodne ne, pokud se stou zbrani pocita do craftu a do ocarovavani.
Ale vychazim jen z infa zde publikovanych.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: falchion Posted: 11:33 08. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
S dotazy na sílu zbraní se obracejte na Rejtyho. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: falchion Posted: 11:46 08. Dec 2009 |
|
|
Falchion má mít 18-20/x2. Jestli je tam něco jinýho, tak je to chyba a hovadina!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: falchion Posted: 11:52 08. Dec 2009 |
|
|
OK, opravim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
rysan
|
Post subject: Re: falchion Posted: 10:58 23. Apr 2010 |
|
|
Ahoj, ve hře mi to v popisu Falchionu stále ukazuje 18-20 x4.
Featy by nyní měli fungovat i na CEPové zbraně, ale když chci dát postavě feat Zaměření na zbran (Weapon focus), tak mi to nabídne jen zbraň Trident (s anglickým popisem). Schovává se snad např Falchion pod obouručními meči?
Mám CEP 2.1, patch 1.69, komplet balík haků z 28.02.2010. Craft jsem nezkoušel.
Rozmýšlím se, zda se s novou postavou zaměřit na klasický obouručák nebo falchion a nerad bych se s volbou falchionu setkal s nefunkčními featy apod.
Rozlišuje se typ Falchion a Falchion 2 ? (dle WB modulu - možná se to týká jen vzhledu, nejsem zase takovej odborník) Díky
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: falchion Posted: 19:38 23. Apr 2010 |
|
|
Kouknu na to.
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: falchion Posted: 18:32 27. Apr 2010 |
|
|
jaký je rozdíl mezi obouručním scimitarem a obouručním falchionem?
EDIT: Zjištěno.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: falchion Posted: 11:36 23. May 2010 |
|
|
safra podle mě to žadna chyba neni protože falhcion je obouruční tak proto ma 18-20 x4 a scimitar ktery je do jedny ruky ma polovični kritik rozsah, zkuste si si vzit dva scimi a dopadnete podobne na dmg jako mit jeden falhcion v ruce . Tak to hlavně neměnte protože to dava smysl. 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: falchion Posted: 11:57 23. May 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
DarK_cz wrote: safra podle mě to žadna chyba neni protože falhcion je obouruční tak proto ma 18-20 x4 a scimitar ktery je do jedny ruky ma polovični kritik rozsah, zkuste si si vzit dva scimi a dopadnete podobne na dmg jako mit jeden falhcion v ruce . Tak to hlavně neměnte protože to dava smysl.  Hrál si někdy WM přes kukry? Já ano a vím co to umí, dle mě to je dost devastující i přesto že základní dmg je 1d4... a to jsem neměl keen. Ted si představ že je to obouruční, ze síly máš 1,5 dmg a rozsah 13-20 popřípadě s keenem 10-20 jestli se nepletu.. Už chápeš co je na tom špatně?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|