|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Modrovousice
|
Post subject: Jednoruční kopí Posted: 21:10 01. Dec 2009 |
|
|
Nevím zda píši na zprávné místo ale... je někde na Thalii možo zakoupit jednoruční kopí? V craftu není jak jsem zjistila a mě by se takové kopí líbilo  vím že na něj dělal Kucik featy ale zatím jsem ho nikde ve hře neviděla.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 15:49 02. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nekam by se asi uz pridat tyhle veci mohly.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 19:42 02. Dec 2009 |
|
|
Tak až se přidaj, nezapomente dát vědět. Hnedka si nějaké obstarám 
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 20:09 02. Dec 2009 |
|
|
Ideálně do craftu řekl bych. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 21:28 02. Dec 2009 |
|
|
Sobik wrote: Ideálně do craftu řekl bych.  Hehe jak si jistí objednávku od Eary 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 23:36 02. Dec 2009 |
|
|
Hele kovářů je tu víc, spíš kdo zvládne levnějš a bude ochotnější né ? 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 19:58 08. Dec 2009 |
|
|
Další objednávka od Modrovousice a zase jí nemám na výběr v craftu: tentokrát hůl. Prosil bych taky přidat. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 20:02 08. Dec 2009 |
|
|
Jejda... jsem nějaká náročná zákaznice 
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 23:51 08. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Ano prosím. Proč taková obyčejná hůl není v craftu? Chudák můj zaklínač. Čím má pak bojovat. *utře slzu*
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 15:41 09. Dec 2009 |
|
|
Necrooo wrote: Ano prosím. Proč taková obyčejná hůl není v craftu? Chudák můj zaklínač. Čím má pak bojovat. *utře slzu* dej mu halapartnu, to je jenom vylepšený kopí - před wipem tady běhala moje zaklínačka s halapartnou taky.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 20:55 09. Dec 2009 |
|
|
řekl bych že hráč necroo asi nebude chtit obětovat feat na smrtící zbraně kvůli použití halapartny... Dobr otázka proč tak jednoduchá zbraň jako hůl není v craftu... Nechtěl jsi ji Nomisku hodit do dřevařiny a pak si na to zapoměl?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 21:12 09. Dec 2009 |
|
|
Podle mě by měla bejt v kovařině. Je to stejný jako kopí, jen to neni ostrý.  Navíc když se dá ukovat bič, tak se dá ukovat všechno... 
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 21:51 09. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Jako klidne bych ji uvital i ve dřevarine, spise mi vrta hlavou ze takova "zakladni zbrna" kdyz to tak reknu, v zadnym neni no. To mi vrta hlavou 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 00:41 10. Dec 2009 |
|
|
Necrooo wrote: Jako klidne bych ji uvital i ve dřevarine, spise mi vrta hlavou ze takova "zakladni zbrna" kdyz to tak reknu, v zadnym neni no. To mi vrta hlavou  Před wipem ji dělal truhlář a mohl ji oplechovat
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 12:08 10. Dec 2009 |
|
|
Tak to oplechování může udělat kovář a je to.
|
|
Top |
|