|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:56 11. Dec 2009 |
|
|
Cheche taky dobré  Že by tak přišla na svět Aria? 
Attachments: |

dragonlayer.jpg [ 56.17 KiB | Viewed 6056 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:40 11. Dec 2009 |
|
|
Ano Rofe, já to pořád říkám  takhle vznikaj RDD!
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:41 13. Dec 2009 |
|
|
Attachments: |

unicorn_maiden_mishap.jpg.rZd.100961.jpg [ 40.66 KiB | Viewed 6079 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:46 13. Dec 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:02 13. Dec 2009 |
|
|
Děsivý... prosimtě, příště varování pro slabí povahy 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:12 13. Dec 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
u nás je podobnej klučina  Tomíík  .ale tuten ještě to obočí no já se fakt smála jak pomatená 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Minde
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:43 13. Dec 2009 |
|
|
Pajule wrote: chichi..konečně tvářičky za které by babička mohla pořádně chytit  no ale ta prace s obočím...z toho klučiny jednou něco bude 
_________________ Lefur - trpajzlík, řiká si Ruda a má rád pívo
Piwien - mladý, hravý, zatím moc nedůvěřlivý rudý dráček
|
|
Top |
|
Minde
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:49 14. Dec 2009 |
|
|
Učitelka nakreslila na tabuli jablko a ptá se dětí: Co jsem to nakreslila?" Přihlásí se Pepíček: "Prdel." Učitelka se rozplakala a vyběhla ze třídy. Za chvíli do učebny vkročí ředitel a křičí: "Proč jste paní učitelku dohnali k slzám? A kdo nakreslil na tabuli tu prdel?"
_________________ Lefur - trpajzlík, řiká si Ruda a má rád pívo
Piwien - mladý, hravý, zatím moc nedůvěřlivý rudý dráček
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 01:26 15. Dec 2009 |
|
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:47 15. Dec 2009 |
|
|
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:10 15. Dec 2009 |
|
|
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
Last edited by Freddy on 12:17 15. Dec 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:12 15. Dec 2009 |
|
|
Kruté  Dr.House K pacientce: House: „Máte v sobě parazita.“ Pacientka: „Něco jako tasemnici?“ House: „Podívejte, má vaše oči. Máte na odstranění toho parazita zhruba měsíc, pak to bude nezákonné, až na několik států. Ale nebojte se, není to tak hrozné, někteří lidé tomu dávají jména, oblékají do šatiček a vozí v kočárku.“ ------------------------------ Žena smaží volské oko, když v tom momentě do kuchyně vtrhne muž a začne křičet: "POZOR !!! POZOR !!! VÍC OLEJE !!! POTREBUJEME VÍC OLEJE !!!! ... POZOR !!!! OTOČIT,OTOČIT, OTOČIT.... RYCHLE !!! POZOR !!! PROBOHA, SŮL !!!! NEZAPOMEŇ NA SŮL !!!!" Žena už to nevydrží a úplně vynervovaná sa ptá: 'Co tak řveš ?!? Myslíš si že neumím udělat volské oko ????' Muž klidným hlasem odpoví: 'To jen abys měla představu, jaké to je, když mi kecáš do řízení" ------------------------------------ A tohle je asi staré, ale sranda Sejdou se tři psi u veterináře - pitbull, ovčák a doga. Ovčák a Doga se ptaj Pitbulla: hele proč jsi tady? Pitbull: ále. soused měl malý děcko,takovýho hajzla, pořád mě kopal a tahal za uši, tak jsem mu utrhnul nohu ... Na to ti dva psi: ty vole, a co s tebou bude?? Pitbull: No co, injekce a smrt .... A Pitbull se ptá Ovčáka, proč seš tu ty?? Ovčák:, ále, Poštačka na mě pořád házela noviny, tak sem jí jednou chytil za ruku a utrhnul jí prsty ... Ti dva psi zase: ty vole ... a co s tebou bude?? Ovčák: No co, injekce a smrt ... Pitbull a ovčák se podívaj na dogu a ptaj se: a co ty, za co seš tu ty?? Doga: ále, moje panička pořád vytírala podlahu, prostě pořád vrtěla zadkem, tak sem jednou naběhnul a udělal jí to... a ti dva: Tak to tě čeká taky injekce a smrt, co?? Doga: Néé, jenom obroušení drápků ...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:41 15. Dec 2009 |
|
|
A ještě jedne co mě dostal Když Bůh stvořil Adama a Evu, zbyly mu jeste dvě věci, které jim chtěl dát. Bůh řekl: "Mám pro vás jestě dva dárky, pro každého z vás jeden. Ten první je moci čurat vestoje." Adam ho přerusil: "Já to chci, já to chci! To bude báječné a můj život bude mnohem jednodužší a veselejší!" Pak se podíval na Evu a Eva přikývla a řekla: "No proč ne, pro mne to není tak důležité." Tak dostal Adam od Boha tento dárek. Adam výskal radostí, poskakoval a čural tu zde, tu onde, běžel na pláň, čural i tam a obdivoval se obrazcům, které se mu podařilo vytvořit v písku. Bůh s Evou pozorovali Adamovo nadšení a pak se zeptala Eva Boha: "A ten druhý dárek, který jsi nám chtěl dát? "To je mozek, Evo. To je mozek."
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:42 15. Dec 2009 |
|
|
Dnes nějak veselý den, tka doufám že mi dnes postava zase nezdechne ve hře  Sloni sehnali pytlík marihuany. Celí nedočkaví ho otevřou a jeden zklamaně povídá: "Frajeři, jsme v prdeli, poněvadž nemáme prsty. Jak si smotnem brko?" Tak poprosili ježka, ať jim ta brka umotá... Za půl hodinky se ježek přikutálí,vychechtaný, nohama vzhůru a po marjánce ani pára. Ježku, ty zmrde, kde je naše tráva?!" Ježek jen pootevře oči a říká: Táhněte do prdele, šedý mraky, chci se opalovat!!!!! ------------------------------------------------ Tři koktající dědci se vsadí o pivo kdo si v trafice dokáže objednat cigarety a nezakoktá u toho. Přijde tam první a říká: je je je jedny s s s sparty... tak nic, de tam druhej a říká je je je jedny pe pe pe petry, taky nic,přijde tam třetí kterej už to má vymyšlený a říká: L M... prodavač se ho ptá: modrý nebo červený?? a děda: ty ty ty čůráku!!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:27 15. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|