|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
ATom
|
Post subject: Broučí doupě Posted: 20:11 15. Dec 2009 |
|
|
Z brouku ohniváků jsou jen lepší kůže, z kyseláču kvalitní kůže a z Královny jen mistrovká nevím jestli to je chyba, ale myslím si že by měly z ních být mistrovké kůže a z královny aspoň velmistrovká.
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 20:16 15. Dec 2009 |
|
|
Brouci nemají kůži  ... aspon to mě ve škole učili.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 20:18 15. Dec 2009 |
|
|
Taky bych se divil, měli odjakživa břicho brouka... Edit: Královna má krovky, z těch by se možná už něco dalo urobit, ale nevim  Roko chtěl kdysi zpracovat moje křídla, že mi je ufikne 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 20:22 15. Dec 2009 |
|
|
Nemají kůži, ale moje postava i z břicha brouka dokáže udělat kůži:)
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 20:38 15. Dec 2009 |
|
|
lol, to nechápu 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 20:59 15. Dec 2009 |
|
|
Modrovousice wrote: Brouci nemají kůži  ... aspon to mě ve škole učili. Draci a duchové nejsou. To zase řikali nám.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 21:39 15. Dec 2009 |
|
|
ATom wrote: Z brouku ohniváků jsou jen lepší kůže, z kyseláču kvalitní kůže a z Královny jen mistrovká nevím jestli to je chyba, ale myslím si že by měly z ních být mistrovké kůže a z královny aspoň velmistrovká. S vyvalenýma očima a hubou otevřenou úžasem potvrzuji a doplňuji tuto informaci : z krovek roháčů je lepší kůže, z vnitřností ohnivejch broučků obyčejná.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 10:59 18. Dec 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
monstera wrote: z vnitřností ohnivejch broučků obyčejná. A co ej na tom spatne ? Lepsi brouk = lepsi kuze. jedna se o stejny nazev "kuze" kdyz se to dava do zbroji i kdzy se z toho sije. Kdo si pamatuje armor z Angheka v BG, tak vi. Jestli by nemeli mit kuez do crfatu, vubec, tak to zmenim no..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 11:23 18. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mno i mně přijde trochu divný, aby vznikala kůže z něčeho, co kůži némá.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 11:40 18. Dec 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
tak zkusim vypnout vsechny mozny brouci krunyre ze skriptu.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 14:35 18. Dec 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Znam aghenka v BG a zbroj co se dela z jeho krunyre ale nedela se kozena nybrz platova zbroj.....respektive si to dokazi predstavit ze je ten krunyr upraven a je pripevnen(naszen ci potazen) na kusy zeleza platove zbroje stejne tak i draci zbroje z rudeho draka,modreho a bileho...co se tyce cerneho z toho je kozenka.
Btw otazka:proc tu nejdou udelat zbroje z dracich supin?
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 14:50 18. Dec 2009 |
|
|
Jó, proti tomu nic nemam, jenže item z brouka je břicho a tam žádnej krunýř neni 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 14:53 18. Dec 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
z kralovny jsou krovky
_________________ nwn
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 13:27 19. Dec 2009 |
|
|
venomeq wrote: Btw otazka:proc tu nejdou udelat zbroje z dracich supin?
ale jdou. z draka udelas "velmistrovskou kuzi" a pak ji pridas do meteoru... no a mas super draci zbroj.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Broučí doupě Posted: 15:10 19. Dec 2009 |
|
|
A když se ta velmistrovská stackne s ostatníma kůžema ? 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|