|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: Bez duvodu utok ? Posted: 16:30 29. Dec 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Zdravim pokud vim tak je zde bezduvodny utok zakazany pokud se tedy nemylim  Šel jsem si pro trofej ze zuřive a když běžim ven jen tak name zautoči s odporem Rof bez jakyho koliv naznaku ci slova ..... zranil me na težce zraněn ale pote se do nej pustily gorili takze mě neměl šanci asi chytit. Neberu to jako že by byl nejaka svine ale kdyz vidim ze tamuz nekdo je prece nepujdu a nesejmu ho a nevemu si jeho korist trochu nechapave.Ano sice jsme tam byl hned po restartu ale to zakazane uz neni to ze si skocim pro penize ktery ja potrebuju a on jic hma dost tak to neni zlocin ...
Attachments: |

utok.JPG [ 213.93 KiB | Viewed 5533 times ]
|
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 16:38 29. Dec 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
aria je dračice a myslim,že neutrál , tak jí holt naštvalo,že jí tam někdo vlezl a chtěla to pro co si přišla . pokud nastavil odpor tak si myslim,že na tom nic zlého není.Nohl tě tam přepadnout klidně Bers a ten se tě taky ptát nebude jestli tě může zabít 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 17:06 29. Dec 2009 |
|
|
Hmm to hodláš řešit přes forum? No pro mě za mě. Útok bez důvodu ti může dát kdokoliv....mě taky Bers sejmul, když byla Aria low lvl a měl k tomu důvod? Jistě že měl, chtěl si užít, ale neužil si Jaký měla Aria důvod? Chtěla kůži staré gorily, když viděla jak z tama zdrháš, tak jí došlo že jde pozdě a naštvala se a sekla mečem. Řvala na tebe stůj, ale tys nereagoval a utekl. Takže ano na útok měla důvod. Odpor sem měl nastavený od začátku. Dle mě regulérní CvC.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 17:24 29. Dec 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Trochu by to chtelo přemyšlet .. U berse je jasne ze zautoci když je permo zlej  ale to ty si ani nejak nepobral ze ? Neboly nebyl duvod na me utocit na vicero to ze od tamtud nekdo zdrha znaena ze gorila je mrtva Aira je jasnovedkyne ??? nebo jak ? takze podle RP podivat a pak az byt nastvany ale tote asi nenapadlo ze ?? tobe slo o to aby si ziskal kuzy coz by ti bylo stale k nicemu mas penez dost nevim o co ti jse ale budiz priste trochu RP kdyz uteda chces neco hrat
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 17:25 29. Dec 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Mimochodem pajky ty mlc tvoje porusovani D?M pravidel snizovani presvedceni atd hlavne tvy Q o nicem kdybytam aspon o neco slo ale takhle .. ? tot kritika na tve Q a tvy Dmkovani stopro si na tebe jako na DM budu stezovat hračka dobra ale DM leda na davani veci ale jinak bys mela nechat nekomu jinemu a dat se na kroniku delas pekne pribehy
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 17:46 29. Dec 2009 |
|
|
áách ROFL ted se musimopravdu smát povabil si mě  snižování řepsvědčení snižovala jsem ho tobě?ne...snižhovala jsem jo jendou jedinkrát Q oo ničem?byl si na nějakm Q ode mě? nebyl  milej zlatej nejrpv si to srovnej a když je někdo neutrál takmu nezáleží na ničem  i dobrý postava tě může sejmout... ale máš u mě bod za rozesmání seš milej díky 
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 17:51 29. Dec 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Útok bez důvodu není. Vždycky je nějakej důvod. Ne před každým útokem probíhá diskuze. Pokud na tebe ještě postava křičela šlo vidět, že to nebylo jen suchý napadení. Ne vždy je to možný si pokecat před tim, než tě někdo napadne  . Třeba uprostřed goril to zrovna nejvhodnější není. Navíc nechápu proč je to vůbec na fóru ve flames. Útok je proti pravidlům jen mimo nenastavený odpor. Tim bych to uzavřel zbytečně mi na fóru svítí žlutej nenavštívenej příspěvek.
_________________ DM
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 17:57 29. Dec 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Pajule stebou si nemam co rici takze se do toho nevmesuj ano ??  radci se bez ucit do skoly 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 18:01 29. Dec 2009 |
|
|
Taky sem si před několika lety myslela,že mi jedena postava zabila bez důvodu,ale nějakej tam byl...né každej je hodnej  a jakmile je nastaven odpor tak to proti pravidlům není.Holt sem tam musíš počítat ,ž e když si odlogneš v lokaci tak,abys u ní byl hned..tak né vždy můžeš odejít zdraví..někoho to sem tam může naštvat a naštvaný draci jsou nemilosrdní edit Sendysovi : tohle si se mnou vyřeš , ted si napsal úplně věc co je off topic 
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 18:05 29. Dec 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Myslim, že tvoje příspěvky ztrácí informativní hodnotu. Co se škádlívá, rádo se mívá. Ale na fóru to nemá přece co dělat 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 18:08 29. Dec 2009 |
|
|
Vyřeš si to ss Rofem sám a v klidu , dle mého je tohle už uzavřený.Rof se vyjádřil a už víš s čím počítat  Kucík přijde a zabije nás už to vidim za tuty prupovídky. jinak Rávo já sem věrná Elvinovi prasomágovi 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 18:22 29. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
sendys wrote: ... Bez si dat studenou sprchu. Evidentne se nemuzes rozhodnout, na koho stekat driv. Spis nez kritizovat ostatni by ses mel zamyslet sam nad sebou. To je vsechno, co k tomu mam.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Dečka
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 18:58 29. Dec 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Vzhledem k tomu že Sendys se řídí pravidlem, že co není vyloženě zakázáno je povoleno, chtěl bych se zeptat ostatních hráčů DM a WB, nepřijde vám divné aby v lokaci, kterou se horko těžko probojuje několik postav, proběhl hraničář v invisu zmámil "boss gorilu", nechal ji zabít, sebral kůži a vyběhl ven běhen tří minut ? Naprosto bez rizika, námáhy, času, bez boje ? Není právě tohle to prázdné vydělávání peněz, kterému se bráníte ? Přijde mi to stejné zneužívání mechaniky hry, jako vybírání pokladů z invisu, nebo vybírání pokladů za pomoci vyvolaného summona. Kdyby si tento hráč občas došel pro kůži, tak by to asi nebyl problém, ale několik dní to vypadá tak, že hráč Sendys před restartem naběhne do lokace doupě zuřivých goril, kde odlogne. Poté ve 14:05 loguje v lokaci a ve 14:08 odchází s gorilí kůží v batohu. Nebylo by tedy lepší nastavit gorile imku na mysl a tím dát šanci i ostatním hráčům a zároveň předejít dalším Sendysovo flames na foru, kdy ho přizabije další nasranej hráč, co si chtěl dojít pro kůži ? Díky takovym hráčum jako on se pak musí vymýšlet nová a nová pravidla a zákazy omezující ve hře ostatní hráče.
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 18:59 29. Dec 2009 |
|
|
Útok s odporem a bez vykecácání je naprosto logický, nedávno sem dostal devast od neviditelného podtemnana, a na druhou stranu já sem ze skrytu zabil na 4 rány dva drowy. Co si čekal, že ti řekne ,,ahoj, jdu tě zabít,, ? Takže stížnost, či řešení tady na forku je myslím hlupé. Navíc se nebráníš, ale útočíš na Pajky přiblblými pubertáckými kecy na její Q. Svůj problém píšeš na fórum a první co uděláš když se k němu někdo vyjádří je to, že ho sejmeš ať se nevyjadřuje, příště si rozmysli jestli se se svými hlozupými problémy chceš chlubit na fórku.  ...ale jinak, Flame se mi líbí... 
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Bez duvodu utok ? Posted: 19:19 29. Dec 2009 |
|
|