|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Craftový boom Posted: 03:31 29. Dec 2009 |
|
|
Tak a je to tady, a je to v plné síle Koupil jsem si tětivu na dubový luk, že teda zjistim kolik teda vydělám, stála mě 3400, o zbytku nemluvě, vyjímečnej kousek k tomu jsem vyrobil, zajdu za prodejcem a ten mi řekne cenu 225 zlatek. Děkuji Craft ende.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 11:58 29. Dec 2009 |
|
|
Je rozhašená tabulka výkupů...dubový luk s cínovým zdobením hlásim. Dál necraftim, nemám peníze.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Last edited by innfra on 13:07 29. Dec 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 12:07 29. Dec 2009 |
|
|
Hele pokud to ten vykupce vykupuje za nizsi ceny, nez je vyroba, tak je to zrejme bug (pokud jsem dobre pochopil prvni prispevek). Protoze podle informaci v novinkach mela byt snizena ziskovost pri prodeji... ne zvysena ztratovost Takze - co to hlasit proste jako chybu, bez tech reci okolo. Mimochodem tuhle jsem v novem dungu pro level 20+ dostal trofej, za kterou byly 3 000 zlatych, pritom naklady jsem mel desetkrat vyssi. Timto prestavam creepit a rozhodl jsem se rozdat svou vybavu BUa. Jakozto postak ji nebudu potrebovat. (vtip, nic vam nedam  )
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 13:53 29. Dec 2009 |
|
|
Problém. V nabídce ty zbraně sice jsou, ale když zvolím materiál, ze kterého chci dělat a vrátím se do původní nabídky, už tam nejsou. Stejně tak, když rozkliknu třeba čepelové zbraně a pak se vrátím zase zpátky.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 18:17 29. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Craft je nevydelecnej! Apokalypsa prichazi! Strezte se! Monstera po dvouste padesate osme odchazi!
Tolik k zachovani paniky. Proste jsem do modulu vcera pridal posledni update od nomise, kterej vsechno rozstrelil a stravil jsem cely odpoledne tim, abych dal modul dohromady. Takze jak to tak vypada, asi vylovim posledni zalohu, holt zahodim vsechno, co jsem do te doby udelal a pak pujdu zaskrtit nomise (pravda, taky jsem si to predtim mohl jeste nekam ulozit).
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 21:41 29. Dec 2009 |
|
|
Problém. V nabídce ty zbraně sice jsou, ale když zvolím materiál, ze kterého chci dělat a vrátím se do původní nabídky, už tam nejsou. Stejně tak, když rozkliknu třeba čepelové zbraně a pak se vrátím zase zpátky.
Nerad bych, aby se na to pod tím spamem zapomnělo.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 09:46 30. Dec 2009 |
|
|
Dlouhý luk z dubu s cínovým zdobením 'Vyjednavac' se stále vykupuje za 225 zlatek.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 10:20 30. Dec 2009 |
|
|
Já jsem prodával železno-platinový greatsword a cena byla něco kolem 4,7k. Takže kovář asi funguje normálně. 
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 10:34 30. Dec 2009 |
|
|
mám pocit, že vrbové šípy s měděným zdobením se prodaly taky pod cenou
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 10:54 30. Dec 2009 |
|
|
Normální nevyjímečný dubový luk s měděným zdobením se vykupuje normálně Co to je vyjednávač ? To je extra vyjímečnej zmetk... 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 12:53 30. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zalezi kdy jste je vyrobili, myslim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 13:25 30. Dec 2009 |
|
|
kucik wrote: Zalezi kdy jste je vyrobili, myslim. jako že, je dobré prodat hned po výrobě?
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 13:35 30. Dec 2009 |
|
|
Luelle wrote: kucik wrote: Zalezi kdy jste je vyrobili, myslim. jako že, je dobré prodat hned po výrobě? To spis jestli to bylo vyrobeny po zavedeni ty zmeny nebo pred ni.
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 13:43 30. Dec 2009 |
|
|
aha =) njn blondýna =P
před, teď jsem to ještě nezkoušela
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 13:45 30. Dec 2009 |
|
|
hmmm tak vrboý šípy s mědí vykupuje o jeden zlatý dráž a pořád to nepokryje náklady
|
|
Top |
|