|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 14:09 30. Dec 2009 |
|
|
Jo tak ten vyjímečnej byl s nomisovo úpravou, další jsem zkoušel dneska... no tak nevim co s tim lukem je to 4K... 70 měď před, 500 starý mořidlo na lať a 3400 cena upravený tětivy... šloby to nějak vyměnit za původní cenu alespoň ?
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 14:23 30. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jakoze ta cena se nastavuje, kdyz se to vyrabi. Takze jestli je to vyrobeny pred restartem, tak to bude za tu nizkou cenu.
Aspon teda hadam, ze to tak je.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 14:50 30. Dec 2009 |
|
|
Je to tak. 225 zlatek
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 09:23 04. Jan 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Vec ktera se jednou vyrobila, tak se na ni napise cena, ktera na ni uz zustane neustale. Jakekoliv zmeny skriptu, jiz jeji cenu nezmeni, takze muzes zkusit sehant leda Dm, aby ti to na spravnou cenu dorovnal.
Mrknu, zda neni chyba rpimo ve skriptu u luku (tesarine). Bylo to tam trosku divne, takze sem to tam dost upravoval, abych to zprehlednil. Mohla se tam vlodit chybka. U jinych remesel to bylo lepsi, nebo v proadku?? tedy ze to bylo zhruba tesne nad naklady ten zisk (ale ne prodelecny) ?
Ad Ghorin: jo, vim o co se jedna. Kdyz kovadlinu zavres a otevres, tak se to tam objevi, ale pri menu "zpet" to chybi. Ale vyroba by mela bezet (kdyz pouzijes fintu zavrit, otevrit).
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Craftový boom Posted: 11:30 04. Jan 2010 |
|
|
ořechový luk s mědí prodán bez ztráty =)
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|