|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
Sobik
|
Post subject: Opravy Posted: 01:36 03. Jan 2010 |
|
|
Nešly by, prosím, při opravách různách zařízení na craft eliminovat ty výbuchy? Ono je to trochu jako pěst na oko, když bouchne kovadlina bez zřejmého důvodu a spíš to kazí hru. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Opravy Posted: 09:35 04. Jan 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm, no a opravi se to zarizeni ?
Vono to dost blbnulo, a nedaval sem tam zadne prodleni, kvuli kopirovani veci z jednoho, na druhej objekt.
Proto je taky ta pauza u hrace, kdy ho to na chvilicku "znehybni", aby kvuli lagu nemohl vybrat inv, a veci se nezdvojily.
Jak casto zarizeni vymenujes? pokud 1x/tyden, tak to zas tak nevadi, ne ? Bral sem to jako efekt, kdy to stare jiz doslouzi.. ale zranuje to ? nebo je to jen graficky efekt ? (zrejmy duvod : zarizeni se porouchalo )
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Opravy Posted: 20:37 04. Jan 2010 |
|
|
Zařízení se opraví, jde mi jen o efekt, btw včera, nebo předvčírem se mi povedlo opravovat 3 zařízení. Je to jen grafický efekt, ale ruší to při hraní (mohly by ty efekty být alespoň menší, než fireball, třeba jenom nějaký plamínek?  ).
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Opravy Posted: 22:06 04. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Sobik chce rici aby to nebylo tak velikansky pojato. Opravis neco a velky efekt.
Stacilo by jak pise maly plaminek, lehka mlha jen z toho daneho craftoveho zarizeni. Nebo tak neco. Maly efekt. I ten potesi.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Opravy Posted: 09:02 05. Jan 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
dobre, pisu si do ukolnicku.
co treba ta mlha, ktera je pri chytani dusi? to nebudu dlouho hledat .
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Opravy Posted: 10:18 05. Jan 2010 |
|
|
To je asi furt moc velký, myslím, že by stačilo VFX_IMP_DISPEL, nebo VFX_FNF_SUMMON_MONSTER_1. 
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Opravy Posted: 12:25 05. Jan 2010 |
|
|
Mě se jednou v noci opravila kovadlina a málem jsem se z toho leknutím podělal. Ale jinak je to docela sranda věc.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|