Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 14:30 28. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Trofeje a lovci odměn
PostPosted: 11:39 12. Jan 2010 
Ďábel
 Profile

Innfro no co tak obcházím lovce, tak třeba ten v Karathře tam většinou má nabídku až po hodině, nikdy neměl nabídku pár minut po restu. A u těch ostatních je to různé.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 11:42 12. Jan 2010 
Urozený
 Profile

-RoF- wrote:
Innfro no co tak obcházím lovce, tak třeba ten v Karathře tam většinou má nabídku až po hodině, nikdy neměl nabídku pár minut po restu. A u těch ostatních je to různé.

Nedělej ze mě vola! Já tu hraju už rok, funguje to vždy stejně. Protože jinak je divný, že já tu nabídku tam měl vždy.

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 11:47 12. Jan 2010 
Urozený
 Profile

innfra wrote:
-RoF- wrote:

Nedělej ze mě vola! Já tu hraju už rok, funguje to vždy stejně. Protože jinak je divný, že já tu nabídku tam měl vždy.

A já tu hraju krátkou chvíli, abych věděl, že nikdy nemá cenu se zbytečně přeřvávat a raději hledat společné a kloudné řešení, takové aby byly obě strany spokojeny.

Reply with quote  

PostPosted: 11:55 12. Jan 2010 
Velmistr
 Profile

skvělý je nápad s tím, posílit danou lovenou potvoru - tím by skvěle korespondoval důvod, proč je na seznamu -> je silnjší, nebezpečnější, je třeba jí odstranit a město, za to zaplatí

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 12:02 12. Jan 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

innfra wrote:

Fakt je nutný se hádat, kdy se u lovce objeví nabídka, která se objevuje v náhodnou dobu?

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 12:10 12. Jan 2010 
Urozený
 Profile

Já se nehádám, ale moje zkušenost je taková to:
5-15 minut po restartu přijdu k lovci co se loví? Loví se kyselé ohnisko asi 3x za týden, se lovilo...
pokaždý kamkoliv přijdu tak tam tu pobídku od lovce mám, tak jsem asi buglej nebo nevim. Jako taky už jsem zažil, kolikrát že se nic nelovilo, ale za celý týden potkat jen jednu low trofej, to mi připadá divný, když ty ostatní lepší dražší trofeje tam visej... nevim proč někdo nemůže jít a ulovit je.
Já ty dražší z hvozdu, nechodim, protože mi přijde trapný tam jít a sám to tam vybít, radši si počkám na nějakou partu... Jediný co chodim je občas gorila, když jí potřebuju do craftu.

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 14:09 12. Jan 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Hm, no pěkné...

To Rav: Tohle není řešení. Tím docílíš akorát toho, že si pár lidí bude chvilku dávat pozor, ale logovat u lovce a strkat mu trofeje hned po restartu se bude i nadále. Ale nijak to ohlídat tímto způsobem nejde. Slabší postava momentálně nemá šanci se dostat k odměně.

To bahnak: Pokud vím, momentálně nehraješ na povrchu. tak si hraj v klidu dole, tam máš šanci se dostat k odměně. Tenhle týden jsem pravidelně obcházela lovce. Ani se čtyřmi lovci, o kterých vím, jsem se nedostala k žádný odměně. Většinou říkají, že se nic neloví. Proč?protože u nich "někdo" loguje s plným invem. (jistě a když se loví něco o dost silnějšího tak to tam zůstává, proč by se ti vysocí lvly namáhali s plnejma batůžkama a riskovali svý pohodlný krčky).

To Rof: Tak to jsem od tebe čekala. A že ses ozval zrovna jako kdyby to bylo namířený jenom proti tobě. Jistě, klesnou vám tím zisky, ale aspoń budeme mít šanci my ostatní. Ano, taky si můžu nalovit plnej inventář, ale jak nejspíš tušíš, nemám chuť něco takového dělat. Nebaví mě to. A k čemu to teď je? Jen hromadit prachy? Tak Arie holt nebude mít penízky hned, ale bude muset vyrazit přesně na to, co se loví v tu dobu. A uklidni se, opravdu nejsi jedinej, kdo tohle dělá.

Souhlasím s Damianem a Theogilem a děkuju Kucikovi, že nám snad umožní výpravy, které budou zakončené velkou odměnou.

Reply with quote  

PostPosted: 14:13 12. Jan 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Hele, než něco napíšete, napočítejte do desíti, několikrát se zhluboka nadechněte a vydechněte. Fakt to pomáhá.

ravangorn wrote:
Do trezoru to schovávat nemá cenu, je potom neprodejná (u kůží je to jedno - kraftit se daj stejně).

A pak kdo tu šíří ty mystifikace :twisted:

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 15:20 12. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

Téma jsem nepřečetl celé a místo toho jsem zapojil svůj mozek a řešení je zde! Je jednoduché, elegantní a spokojeni budou všichni, včetně WB, protože ušetříme nějaký ty scripty- zrušit loveckou sezónu! *očekává bouřlivý potlesk*

Reply with quote  

PostPosted: 15:32 12. Jan 2010 
Urozený
 Profile

Sapal wrote:
Téma jsem nepřečetl celé a místo toho jsem zapojil svůj mozek a řešení je zde! Je jednoduché, elegantní a spokojeni budou všichni, včetně WB, protože ušetříme nějaký ty scripty- zrušit loveckou sezónu! *očekává bouřlivý potlesk*

Téda a to jsi vymýšlel dlouho, že jo? Tak Nomísku šup, zruš to, tady pán si tak váží tvé práce, nápadů, nasazení a volného času který jste vy scripteři ochotní nám všem ostatním věnovat, že po dlouhé rozvaze navrhuje výmaz. *bouřlivě tleská*

Reply with quote  

PostPosted: 15:46 12. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

Jestli jsem to dobře pochopil, tak to sem Esulliams postla, protože si nemohla vydělat u toho Lovce odměn. Naštvalo ji to, pže se to několikrát opakovalo. Inu to chápu, to je normální, u všech, tak jako tamtu madam naštvalo že se ji nedařilo ochočit jezevce (v jinem topicu).

Za mě, já tedy do teď nějak ani nevím kde takový lovci vubec jsou (po dnesku se asi porozhlednu po nich). Jen chci říci že do ted jsem si vystacil s financema a k tem lovcum jsem chodit nemusel.

Co se týká řešení. Líbilo se mi to co navrhnul L_Damian s tim tagem. Coz je realne. Otazka zda by se do toho nekomu chtelo.

Reply with quote  

PostPosted: 16:01 12. Jan 2010 
Velmistr
 ICQ  Profile

Máš pravdu, samozřejmě vydělat jde i jinak, ale pamatuji si jak jsme jednou udělali výpravu na vůdce orků. V té době pro nás (nemluvím o mě a Esu) riziko jak prase. No dali jsme to a najednou lovec nedá ani zlaťák. Hm moc nás to tedy nepotěšilo, když naše postavy tam nastavovaly krk.

Prostě to naštve, skriptér tohle skriptoval kvůli mini autoqustům, což se mu podařilo, dokud si z toho někdo nezačal dělat zlatý důl. Prostě skuste se zamyslet jestli je zapotřebí ostatním kazit hru a trhnout na tom balík.

Ale dělat pro to další a další systémy je zbytečnost. Buď se skriptéři mužou zabývat věcma které nám hru zpříjemní, nebo věcma, které budou dodržovat pořádek a policajtovat. A určitě tu není taková drtivá věšina, že by tento systém byl potřeba.

Reply with quote  

PostPosted: 16:15 12. Jan 2010 
Urozený
 Profile

Tretas wrote:
Máš pravdu, samozřejmě vydělat jde i jinak, ale pamatuji si jak jsme jednou udělali výpravu na vůdce orků. V té době pro nás (nemluvím o mě a Esu) riziko jak prase. No dali jsme to a najednou lovec nedá ani zlaťák. Hm moc nás to tedy nepotěšilo, když naše postavy tam nastavovaly krk.

Prostě to naštve, skriptér tohle skriptoval kvůli mini autoqustům, což se mu podařilo, dokud si z toho někdo nezačal dělat zlatý důl. Prostě skuste se zamyslet jestli je zapotřebí ostatním kazit hru a trhnout na tom balík.

Ale dělat pro to další a další systémy je zbytečnost. Buď se skriptéři mužou zabývat věcma které nám hru zpříjemní, nebo věcma, které budou dodržovat pořádek a policajtovat. A určitě tu není taková drtivá věšina, že by tento systém byl potřeba.

Sohlas, obtíž je ale v tom, že pokud to nebude mít systémové omezení v každé době se najde někdo či něco co to bude mrvit a můžeš mu nebo tomu říkat co chceš. Jako u všeho ostatního podobného mi připadá, že rčení o cestě do pekla jež je lemována samými dobrými skutky je platné, bylo platné a bude platné. Na nespolehlivý lidský mozek a lidský faktor se v tomto nelze spolehnout, protože jinak to tu máme za několik měsíců zase.
Tak to vidím já.

Reply with quote  

PostPosted: 16:19 12. Jan 2010 
Urozený
 Profile

Ono je nejlepší jak někdo říká ono a dělá přitom to proti čemu mluví.

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 16:22 12. Jan 2010 
Urozený
 Profile

innfra wrote:
Ono je nejlepší jak někdo říká ono a dělá přitom to proti čemu mluví.

:?:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]