Post subject: družina - vypnute zobrazování pozvaní
Posted: 20:59 14. Jan 2010
Měšťan
Zdravím muže mi prosím někdo pomoci omylem jsem si jej vypnul a nevim jak se zase zapíná. děkuji
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
Post subject: Re: družina - vypnute zobrazování pozvaní
Posted: 21:58 14. Jan 2010
Temnota
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Hledej v nwn.ini, nebo nwnplayer.ini
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Posted: 14:02 15. Jan 2010
Urozený
Taky se mi stalo, hold musíš brát na seznamu hráčů a nebo jednoduše pravým na sebe a přijmout Přijde mi to lepší jak ta tabulka, protože to freezne ovládání a hráč ztratí kontrolu nad postavou.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Posted: 14:14 15. Jan 2010
Měšťan
aha děkuju už to mam.. prosím tedy o smazani topicu
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum