|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:59 16. Jan 2010 |
|
|
Pokud bude postava A hlídat postavu B a přijde postava C a okrade postavu B a postava A nedostane hlášku o tom že postava C okradla postavu B, tak jsem proti takovému systému! Samozřejmě postava A hlídající musí mít dotyčné schopnosti (spot lisen search nebo so je potřeba).
Dále bych navrhl možnost zaplatit si hlídání ať už NPC v dílně, které automaticky zajistí že vás nikdo při craftu neokrade, či trvalý poplatek v dílně, bez přítomnosti nějakého NPC. Zvážit možnost "hlídacích NPC" co by postavu doprovázeli po městě, také za jistý obnos.
Dále bych nerad viděl kradení zbrojí(2x3 střední předmět), protože hodně postav se převlíká do jiných šatů a kupovat si dokolečka nové a předělávat je u barvíře by byl jistě opruz.
Dále bych to asi viděl na zavedení poviného odporu, protože zloděje nemá nikdo rád a zloděj není přítel. Jinak si budu sám házet odpory na každého člověka s tímto povoláním: Assassin, Bard, Rogue, Shadowdancer Pokud se zavede okrádání.
Jak říkala G14, zvážit možnost neukradnutelných předmětů do RP.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 16:08 16. Jan 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
za prvé , fakt sem to nečetla eclé , je toho mocc  , aleee... myslim,že okrádání je dobrá vec a hlavně k RP patří...je jasný,že ti asi těžko urkadnou zbroj co máš třeba na sobě  ale zlatky určitě , nebo věci co nosíš u sebe. Myslim,že tam někde někdo(asi sorow) psal , že na okrádání se endá vydělat a to je taky pravda  i když Berserk a podtemno by možná mohlo vyprávět co nosí hráči u sebe za obnosy  takže pro okrádání rozhodně sem,at je aspon švanda  a můžou bejt aspoň nějaký menší skupinky loupežníků , co nebudou muset okrádat jen tim, že tě zabijou přes stínový 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 16:19 16. Jan 2010 |
|
|
Jo říká ta co začala chodit v invisu pro jistotu, protože se bojí. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 16:41 16. Jan 2010 |
|
|
Prosim psat k veci nebo zacnu promazavat 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
CizaD
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 16:43 16. Jan 2010 |
|
|
ANO zakázat okrádáni v dílně ANO udělat některé předměty které nelze ukrást NE automatický odpor pro povolání které mají okrádání (jak jí pouhým okem hráč pozná???)
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 16:52 16. Jan 2010 |
|
|
odpor je jen ooc a systémová informa ce proč by nemohl dávat odpor na celý server, krom družiny, když se budu bát zloděje.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
CizaD
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 17:49 16. Jan 2010 |
|
|
innfra wrote: odpor je jen ooc a systémová informa ce proč by nemohl dávat odpor na celý server, krom družiny, když se budu bát zloděje. Pak si tedy dávej odpor hned na vsechny ve hře sám, protoze takhle mi to přijde opět diskriminujicí vuci postavě s jistou vlastností. Dávat odpor potom na celý server pro všechny mi zavání PvP a ne RP servrem.
Last edited by CizaD on 18:04 16. Jan 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 18:03 16. Jan 2010 |
|
|
Něco z reálných poznatků na wiki: Often (but not always) banned or restricted on online persistent world multiplayer servers as it can cause aggravation for players who discover most of their character's equipment stolen. http://nwn.wikia.com/wiki/Pick_pocketJeště bych rád, kdyby mi někdo vysvětlil jak ta krádež systémově probíhá(hody na záchranu). Děkuji.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
CizaD
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 18:13 16. Jan 2010 |
|
|
innfra wrote: Něco z reálných poznatků na wiki: Often (but not always) banned or restricted on online persistent world multiplayer servers as it can cause aggravation for players who discover most of their character's equipment stolen. http://nwn.wikia.com/wiki/Pick_pocketJeště bych rád, kdyby mi někdo vysvětlil jak ta krádež systémově probíhá(hody na záchranu). Děkuji. UPDATE
Jestli to dobře chápu tak použitá vlastnost je Obratnost a základní nebezpečnost je 20 (30u nepřátelských postav) já jako zloděj házím na tech 20 (30) kde započítávám k mému hodu bonus na obratnost a body v dovednosti okrádání. U okrádane postavy se také započítává bonus nebo postih za obratnost .... podle toho jak je postavaobratná nebo nemotorná. Plus se započte její body ve všímavosti.
Last edited by CizaD on 19:41 16. Jan 2010, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 18:21 16. Jan 2010 |
|
|
Takže je to trapný, protože když dáš okrádání na víc jak 40, což neni problém i pro neepickou postavu, tak si namastíš kapsu za nic. hod na obranu je prostě nízko. respektive to co popisuješ ty má záchranu do 20(30) + pár bodů v obratnosti, což je nesmysl, když se nebere všímavost a když budeš krást v hide, tak tě uvidím ale hlášku nedostanu a pak je další problém, po jaký době si všimnu že jsem o item přišel ?
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 21:18 16. Jan 2010 |
|
|
Hmm jak řekl Kucik kvuli tomu že se tu o tom budete bavit se to jen tak nezavede :) *uděla dlouhy nos*
no ty hody se mi taky zdají nízko ještě bych k nim připočetl třeba naslouchání .. a lvl postavy .. třeba
.. offtopic: nezavidim skripterum kteří by tohle měli dělat.. když mohou dělat mnoho jinych duležitějších věcí.. sice se budu opakovat za což se omlouvám.. ale na tomhle shardu hraje mnoho lidí pravě proto aby si odpočinulo, odreagovalo a zrelaxovalo, a toto okrádání nás o ten případný relax a "pohodu a klid duše" připraví, teď sic mluvím za sebe, ale věřím že mne v tomhle ostatní podpoří.
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 21:25 16. Jan 2010 |
|
|
innfra wrote: Dále bych navrhl možnost zaplatit si hlídání ať už NPC v dílně, které automaticky zajistí že vás nikdo při craftu neokrade, či trvalý poplatek v dílně, bez přítomnosti nějakého NPC. Zvážit možnost "hlídacích NPC" co by postavu doprovázeli po městě, také za jistý obnos.
Dále bych nerad viděl kradení zbrojí(2x3 střední předmět), protože hodně postav se převlíká do jiných šatů a kupovat si dokolečka nové a předělávat je u barvíře by byl jistě opruz.
Dále bych to asi viděl na zavedení poviného odporu, protože zloděje nemá nikdo rád a zloděj není přítel. Jinak si budu sám házet odpory na každého člověka s tímto povoláním: Assassin, Bard, Rogue, Shadowdancer Pokud se zavede okrádání.
Jak říkala G14, zvážit možnost neukradnutelných předmětů do RP.
souhlasím se vším.. odpor bych taktéž zavedl už jen proto že se tím zvýší hod případné oběti..
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 21:37 16. Jan 2010 |
|
|
Agnoros wrote: . ale na tomhle shardu hraje mnoho lidí pravě proto aby si odpočinulo, odreagovalo a zrelaxovalo, a toto okrádání nás o ten případný relax a "pohodu a klid duše" připraví, teď sic mluvím za sebe, ale věřím že mne v tomhle ostatní podpoří. A taky zakázat PvP a zmenšit postihy za smrt (nebo je úplně zrušit - když přijdou ty hodiny expení vniveč, opravdu to může pokazit večer a na tomhle shardu hraje mnoho lidí pravě proto aby si odpočinulo, odreagovalo a zrelaxovalo).
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 11:04 17. Jan 2010 |
|
|
Miky to je jak srovnávat svíčkovou s pomerančem.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 13:15 17. Jan 2010 |
|
|
innfra wrote: Miky to je jak srovnávat svíčkovou s pomerančem. děkuju Innfro
|
|
Top |
|