|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Nápad-uhlíř Posted: 11:29 18. Jan 2010 |
|
|
Napadl mě možná pitomý nápad, ale zajímá mě názor ostatních...
Jde o malinkatý přivýdělek pro low levly
V lokaci karathská dílna a dílna v Olath by mohlo vzniknout NPC Uhlíř, který by za nějaký malý obnos (řekněme 10-20 zlatých), ukládal ho u sebe perzistentně jako informaci kolik jich u sebe má, a za dvojnasobek by je prodával dál...
Mělo by to tyto výhody: Nezatěžoval by se perzistentni obchodnik a mohlo by se tudíž u něj válet víc předmětů Byl by to malý a rychlý výdělek pro low levly Spotřební zboží uhlí by bylo lépe a rychleji dostupné všem, kdo jej potřebují k práci
Zajímají mě názory všech a nejvíce Kucika...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nápad-uhlíř Posted: 11:48 18. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Už jsem o tom přemejšlel, ale pokud nejsou přetížený perzistetní obchody, tak bych to asi nechal na nich. Pokud budou, tak je imho jednodušší dát jich víc vedle sebe a rozdělit podle typu předmětů.
Což mi připomíná, že bych už klidně mohl toho obchodníka dát do podtemna. Teď jenom kam?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Nápad-uhlíř Posted: 11:55 18. Jan 2010 |
|
|
Jo to je hezký, ale tu výkupku uhlí bych dal na 100, alespoň... Normálně uhlí vykupuju do 250, když mám dobrou náladu tak i za 500, od překupníka, tak nějak to vypadá že uhlí se vykupuje kolem 300 zlatek za kus... sice to pak neni úplně optimistický pro lowíky co začínají s craftem a chtějí si to uhlí koupit... btw poslední dobou jsem uhlí u karathskýho perzima neviděl 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Nápad-uhlíř Posted: 12:00 18. Jan 2010 |
|
|
kucik wrote: Což mi připomíná, že bych už klidně mohl toho obchodníka dát do podtemna. Teď jenom kam? No nahoře je u vykupčich, tak pro podtemno bych ji dal tamtež - tudíž černý trh. mista je tam dost.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Nápad-uhlíř Posted: 19:00 18. Jan 2010 |
|
|
No nevim.... To uz se mi zda az moc automatizovany. Nechal bych to jak to je a pokud by chtel hrac uhli tak bud ho ma perzistentni obchodnik nebo at se dohodne primo s nejakym hracem. Aspon se bude moct smlouvat o ceně  Myslim si ze takhle by si low lvly vydelali vic nez aby to stale vykupoval NPC.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Nápad-uhlíř Posted: 20:59 18. Jan 2010 |
|
|
asi maš pravdu, i kucik rekl ze vytizenost perzistentniho obchodnika nahore neni tak velka, tak dole to bude tudiž ještě lepší... Budu se na jeho přidání do podtemna těšit...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|