Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Radim wrote:
Alchymista u Ivorskýho hřbitova
alchymista u hrbitova je samozrejme CRAFT, takze plati co jsem nepsal drive, a to ze u toho neplati APPRAISE, a to ze smozrejmych duvodu jaks taks udrzeni ekonomiky.
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
nomis_b wrote:
Radim wrote:
Alchymista u Ivorskýho hřbitova
alchymista u hrbitova je samozrejme CRAFT, takze plati co jsem nepsal drive, a to ze u toho neplati APPRAISE, a to ze smozrejmych duvodu jaks taks udrzeni ekonomiky.
Tak to je v tom případě trošku divný když mi hláška s jinou postavou u něj vyskočí
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Ještě jednou:
kucik wrote:
Ne, já jsem jenom laboroval se scriptama, kde byl a nebyl odhad ceny na nevim kdo kde jaký použil.
Hnul jsem akorát s ja_openstore a nějakym defaultnim bioware x2_něco, kde byly věci, který způsobovaly chyby.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum