Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
Chci se jen zeptat zda je ošetřené nějaké info pro postavu,že mi v nejbližší době vyprší nájem? Bylo by dost podivné kdyby se pak stalo to že v bytě už bude někdo jiný a já budu složitě hledat kdo a můžu tím i přijít o věci uložené v trezoru. Na bývalým ser.to bylo řešené tak že použitím zvláštní schpnosti klíče se zobrazila doba kdy nájem vyprší.
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Ještě neni, ale samozřejmě dodělám. Dřív jak v březnu nájem nevyprší, tak do tý doby to určitě stihnu
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
A prosím tě, jak se ty domy dají koupit? Nevím jestli jsem to jen přehlédl nebo co. Je k tomu potřeba DM nebo je to ošetřené systémově u nějakýho NPC?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
Tretas wrote:
A prosím tě, jak se ty domy dají koupit? Nevím jestli jsem to jen přehlédl nebo co. Je k tomu potřeba DM nebo je to ošetřené systémově u nějakýho NPC?
Už jsem to našel, tak nic.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Obvykle je asi bude spravovat nějakej úředník v té které destinaci.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum