Mám problém, když mi někdy vyprší TS, tak oslepnu kompletně, vidim jen postavy co jsou hodně blízko. Párkrát se mi to už stalo v doupěti klepetnatců psyoniků. Má s tim někdo nějaký zkušenosti?
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Sapal wrote:
Mám problém, když mi někdy vyprší TS, tak oslepnu kompletně, vidim jen postavy co jsou hodně blízko. Párkrát se mi to už stalo v doupěti klepetnatců psyoniků. Má s tim někdo nějaký zkušenosti?
A není tam třeba zakouzlená darkness, blindness, nebo něco podobnýho?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
A není tam třeba zakouzlená darkness, blindness, nebo něco podobnýho?
Neni, jakmile oslepnu, tak jsem slepej všude. Prošel jsem 3 lokace. A ani když si hodim další TS, tak mi to nepomůže, jen relog. Ale ten neni vždycky možnej.
stává se mi to vždy, když vyprší TS u rakširáků...a když je postava ve víru boje a kolem jsou "zákeřní" tygrodlaci, tak to může být smrtelné..přeci jen, bere se to pak, jako bych byl ve flatu..pochybuju ale, že by mi nějaký DM v tomto pomohl, kdybych umřel...nešlo by to "vyléčit" prosím?
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum