|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
de Aers
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:20 27. Jan 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Také "poníženě" děkuji 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:41 27. Jan 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
já děkuji za krásnou podívanou! 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:44 27. Jan 2010 |
|
|
Pajule wrote: já děkuji za krásnou podívanou!  *připisuje do seznamu* 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:50 27. Jan 2010 |
|
|
Sem rád, že ta sranda splnila účel a všichni se pobavili. Sem rád Isi, že tě to neurazilo a pobavil ses taky. Naplánovali sme to s Marii, no vyšlo to krásně A hláška DM "//hod si na erekci" mě dostala teda  ještě že v hodu neuspěl to by dopadlo. To by si Maceška Minimalis užila  ...brr ne tak daleko bych nezašel.  Díkas
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:03 27. Jan 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
pche a můj úžasný efekt hudby boje nepochválen ! jo škoda ,že mariška nepřehodila 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:15 27. Jan 2010 |
|
|
Pajule wrote: pche a můj úžasný efekt hudby boje nepochválen ! jo škoda ,že mariška nepřehodila  Hudby? Bohužel já mám hlasy, zvuky a hudbu v NWN vyplé 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:21 27. Jan 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Pajule wrote: pche a můj úžasný efekt hudby boje nepochválen ! jo škoda ,že mariška nepřehodila  Hudby? Bohužel já mám hlasy, zvuky a hudbu v NWN vyplé  Sme na tom se zvukem stejně  A nebooj on by se Is do toho ohryzku trefil Néé byla to legrace  Opravdu  Kdybyste viděli jak sem šokem málem spadl z křesla, když se to na mě ze tmy vyřítilo 
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:15 28. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Mé díky patří Caironovi za navrácení craft věcí. A za ty jeho oznamy doplněné o vtipný konec. Nemálo jsem se zasmál vždy. Děkuji.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:47 28. Jan 2010 |
|
|
Děkuji Esuliams, za skvělou hru, kterou se tu bavím a taky pár ostatním, které přitom potkávám. A ještě jednou děkuji Esuliams, za opravení mého příběhu. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:53 28. Jan 2010 |
|
|
de Aers wrote: -RoF- wrote: Pajule wrote: pche a můj úžasný efekt hudby boje nepochválen ! jo škoda ,že mariška nepřehodila  Hudby? Bohužel já mám hlasy, zvuky a hudbu v NWN vyplé  Sme na tom se zvukem stejně  A nebooj on by se Is do toho ohryzku trefil Néé byla to legrace  Opravdu  Kdybyste viděli jak sem šokem málem spadl z křesla, když se to na mě ze tmy vyřítilo  Jojo hudba me moc neoslovila..take ji mam vypnutou:)).
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:06 28. Jan 2010 |
|
|
Uralean má ode mě novou přezdívku... Dr. House. Ano úžasný doktor a jeho zkušený tým chirurgů  . Jen bych potřebovala ty antibiotika pane doktore, sestřička Isabell říkala že ještě domů nepůjdu. Cheche
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:06 29. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Díky modrovousici za její akutní případ, uvidíme jak se to vyvine dál a díky i maliarde za asistenci. Obema dik za hezkou hru a zábavu.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:44 29. Jan 2010 |
|
|
Také děkuji za večer, dotyční vědí koho myslím... a omlouvám se Quelovi, že jsem ho tak zapudil...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:01 29. Jan 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:12 29. Jan 2010 |
|
|
Cheche... já děkuji Nercoovi, Infrovi, MAliardě, poddrnákům (cheche) a taky všem ostatním co se kolem Reri v tom šrumci motaj a komplikujou tu situaci!!! hehehe já nechci umříííít! 
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|