|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:53 29. Jan 2010 |
|
|
Díky za dnešní akci Esu, Hunnrehovi, Infrovi, RoFovi a Damianovi.  Edit: Ještě díky všem, kteří se účastnili pokračování, hlavně Gemlimu a Caironovi. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Last edited by Sobik on 00:42 30. Jan 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:10 30. Jan 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Díky dneska v pozdních hodinách jednomu hráči z povrchu v podtemnu za fair play.
P.S. : Nečekané situace, přinášejí nečekané závěry.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:19 30. Jan 2010 |
|
|
Také bych rád poděkoval za skvělo akci, zlýho sabotéra, kterej mě rzzuřil do nepříčetnosti a taky podtemnákům co se snámi bili, škoda že to bersovi nějak pokulhalo a haplo... A samozčejmě Caironovi, za skvělé spestření a taktéž sapalovi a dalším kolem, kteří to snámi vydželi až do koncě. Děkuji. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:43 30. Jan 2010 |
|
|
No tak, take dekuji, dnes jsem po dlouhe dobe zase mel na hru vic casu.. Diky Reri za zatazeni do udalosti kolem ni. Pak tak ruzne lidickam co jsem potkaval, vcetne toho necekaneho setkani s nervozni skupinkou cihajici na drowy a lehke CvC, ktere se z toho vyvinulo. Diky jednomu nejmenovanemu hraci z podtemna za hlavu jeho postavy, snad moc nemrzelo. No a hlavne diky Ayshe a Carcarothovi za skvelou hru... 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:18 30. Jan 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
LDamian wrote: No tak, take dekuji, dnes jsem po dlouhe dobe zase mel na hru vic casu.. Diky Reri za zatazeni do udalosti kolem ni. Pak tak ruzne lidickam co jsem potkaval, vcetne toho necekaneho setkani s nervozni skupinkou cihajici na drowy a lehke CvC, ktere se z toho vyvinulo. Diky jednomu nejmenovanemu hraci z podtemna za hlavu jeho postavy, snad moc nemrzelo. No a hlavne diky Ayshe a Carcarothovi za skvelou hru...  Aysha chtela vic krve... jeste viiic krve  zejdliky ... kbeliky ... potoky krve ... vzdyt tam chtela vymalovat  ... nic mene diky vam obema Merakhovi i Carcarothovi, ze ji s tim malovanim chteli pomoct... Stetku ani kbelicek neni potreba, barva maluje sama pomoci velke tlapky ... 
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:58 30. Jan 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Děkuji Ayshe a Merakhovi za včerejší procházku a taky za setkání s černou hubou jen škoda že jich nebylo víc Pěkně sem se bavil
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:58 30. Jan 2010 |
|
|
Takže díky naší skvělé "měkké" partičce za včerejšek a téměř ve stejném složení i za ten Prahvozd. P.S Více trpělivosti se Sharou! P.S2 Damiane ty si vážně koleduješ  aby tě to pak nemrzelo. takže díky!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:19 30. Jan 2010 |
|
|
Esuliams wrote: P.S2 Damiane ty si vážně koleduješ  aby tě to pak nemrzelo. To samé platí i pro Sharu. EDIT: Koleduje si Merakh a ne Damian. Doufám. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Last edited by LDamian on 12:22 30. Jan 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:48 30. Jan 2010 |
|
|
Taky díky za včerejší hru. Za to číhání na podtemnáky, to jak tam Merakh naběhll....ne aby se zeptal žee?  Za pobíhání kolem Ivory, za boj, za vyjednávání a tak....fajn hra Mrzí mě jen že se to nevyřešilo hned a musíme toho hráče držet na povrchu, ale co už. A pak mi vadily nějaké ty OOC věci kolem *mrkne na Xanti* ale jinak fajn. PS: nesnažte se pochopit chování Arie, je to chaotický neutrál 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:59 30. Jan 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
-RoF- wrote: Taky díky za včerejší hru. Za to číhání na podtemnáky, to jak tam Merakh naběhll....ne aby se zeptal žee?  Za pobíhání kolem Ivory, za boj, za vyjednávání a tak....fajn hra Mrzí mě jen že se to nevyřešilo hned a musíme toho hráče držet na povrchu, ale co už. A pak mi vadily nějaké ty OOC věci kolem *mrkne na Xanti* ale jinak fajn. jo Rofe, take ti dekuji za tvou hru s Arii zhruba tak do poloviny prosince. Bylo to tehdy moc pekny.
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:12 30. Jan 2010 |
|
|
Hráči a hráčka, já bych se chtěla omluvit za včerejší hru, že jsem ji nechala v tak rozhašeném stavu, že jsem vám to zkomplikovala. Snad jsem vám hru nezkazila a žádám o odpuštění  . Jediné co bych na svou obranu snad měla říct je, že jsem nekončila z vlastní vůle. No a chtěla bych poděkovat Bersovi, že se mi konečně za mou herní karieru tady zjevil  . A také samozdřejmě všem co se mi snaží pomoct a tak. Nakonec se z toho vyvrbyla pěkná chumelenice hehe...
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:39 30. Jan 2010 |
|
|
Modrovousice wrote: No a chtěla bych poděkovat Bersovi, že se mi konečně za mou herní karieru tady zjevil  neboj neni to poprvy ani naposled  ...jo taky dik za vcerejsek skoda ze mi to posledni dobou laguje a pomoh az relog 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:54 30. Jan 2010 |
|
|
Díky za další pěknou akci, ale fakt mě vytočilo, že jsme tam přišli v takový skupině a všichni až na mě a RoFa se sbalili a někam zmizeli. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:01 31. Jan 2010 |
|
|
Děkuju Arii, Miawill a Caironovi za zpříjemnění pobytu na Povrchu a všem ostatním za znepříjemnění pobytu. Taky díky Vorenovi, Grrgovi a Vugovi za jejich statečnost. 
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:32 31. Jan 2010 |
|
|
Diky DM za bojove zpestreni dnesni vypravy do podtemna. 
|
|
Top |
|