Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 19:51 19. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:47 17. Nov 2007 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

No aby s tim nebylo moc prace, tak bych to videl na nejaky jednoduchy system a spis neco volnejsiho, nez velkou nobl akci...

Rekneme prijde 6 (mozna i vic) postav.. ten kdo to bude organizovat (pripadne to muze byt jakoby neorganizovane a domluvime se OOC, ale organizator by byl z hlediska rp hezky) vybere proti sobe nejprve dva nejnizsi levely, pak dva dalsi a nakonec dva nejvyssi. Primo ve hre to samozrejme nebude podle levelu, ale je uz na organizatorovi, aby to zahral tak, aby to tak dopadlo a to i kdyby mel hrat losovani nebo cokoli - pripadne je vybere v RP tak, aby souboje byly vyvazene a zajimave a aby se divaci bavili (proto se zacina od nejslabsich).

To se pomlati mezi sebou a vitezove se muzou znovu pobit (pripadne i porazeni) - tak bude pri turnaji aspon jakas takas vyvazenost a dopredu nemuzete rict, ze mate moc nizkej level na to, abyste prisli (budete minimalne pri prvnim boji bojovat nejspis s nekym pokud mozno Vam nejbliz).

Klidne bych to videl i se sazkama - teda Bu by si klidne vsadil. A muze to byt i v klasicke arene, kde nepotrebujeme DM na to, abychom neprichazeli o expy (tedy aspon doufam :) ).

No tohle vypada celkem jednoduche na organizaci, takze pokud se to bude libit, muzeme bojovat klidne i casteji. Mne nejake CvC vyblbnuti trochu chybi obcas a tady by clovek kvuli tomu nemusel delevelovat.

EDIT: pokud by se naslo par lidi, tak bych pro prvni "turnaj" byl na zkousku klidne hned zitra. Stejne behat po prazdnym svete mne nabavi, expit taky ted nema moc smysl, tak se aspon zabavime. :lol:

Takze - ma tu nekdo dost kuraze na to, aby se hned zitra zucastnil nebo je to tu sama lekla makrela? :twisted: :wink:

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Last edited by LDamian on 14:52 17. Nov 2007, edited 1 time in total.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 14:52 17. Nov 2007 
Bůh
 Profile

jooo, když už má Roid umřít dřív než jeho život vlastně začal tak at při tom někomu pořádně rozbije hubu :lol:

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 15:48 17. Nov 2007 
Obyvatel
 Profile

Jo Eleanor se připojí. Viděl bych to na arénu ať se nemusíme spoléhat na DM. Zitra to bude mela

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 15:56 17. Nov 2007 
Pomocník
 Profile

Durim nebo filda se přidají

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 17:25 17. Nov 2007 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

arena :? videl bysch to na bojisti u Doubkova...turnaj bez nasledku neni tak adrenalinove hodnotny...navic kdyz o neco jde taky si nepredplatite...

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 17:59 17. Nov 2007 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Kiri wrote:
arena :? videl bysch to na bojisti u Doubkova...turnaj bez nasledku neni tak adrenalinove hodnotny...navic kdyz o neco jde taky si nepredplatite...

Uprimne mne to expovani za to moc nestoji abych tam treba trikrat umrel a pak zase spadl o level a nemohl ani nosit brneni co ma moje postava ted na sobe. :wink: :wink: Takze dam prednost spis tomu, kdyz o expy neprijdu a budu si moct zabojovat vickrat a treba i casteji, nez abych tam mohl bojovat jen jednou a to s tim, ze kdyz pujdu proti nekomu o par levelu vys, tak uz to bude poprava, kterou si tvrde odexpim a navic pokud nebude lecitel, tak se objevim nekde v Ivory. :) Spis bych to videl na zabavu, kde te par levelu navic u soupere nemusi moc trapit.. Ale jestli chces neco ztratit, tak na sebe vsad slusnou castku az tva postava pujde proti nekomu silnejsimu a nebo si tam proste nic neplat pri vstupu. :) :)

A k tomu bojisti u Doubkova - nevim jak bych se tam treba na tretim levelu dostaval, pripadne jako zacinajici hrac, takze to take neni vhodne pro vsechny. V jednoduchosti je krasa. :)

A jeste z druheho pohledu - pokud budes vedet, ze souper prijde o hromadu zkusenosti a nastoupi proti tobe nekdo o pet levelu niz - nebude ti jako hracovi trochu hloupe ho oddelat? Mne by to trochu vadilo - uz by to nebyla takova pohodova zabava. Zatimco pokud OOC vim, ze o nich neprijde a RP to beru jako trenink zajisteny magii v arene, tak ho klidne rozsekam na hadry (a nebo prekvapi a zustanu lezet na krovkach).

Takze par lidi by zitra koukam mohlo. Co tedy po restartu v sest, v arene v Karathe? Vyhovuje?

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:19 17. Nov 2007 
Pomocník
 Profile

jo to by šlo

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 20:01 17. Nov 2007 
Obyvatel
 Profile

jojo snad na to nezapomenu :-)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 20:11 17. Nov 2007 
Měšťan
 ICQ  Profile

ad wipe:
Já vážně nechápu, co se tu s prominutím blbne. Neznám DM tým, na sraz se nedostanu, takže osobně z Thalie neznám nikoho. Ale troufám si tvrdit, že DM tým do Thalie investoval neskutečné množství času a práce a nedovedu si představit, že by to jen tak zahodili. Takže ať už se rozhodnou jakkoliv, myslím si, že to bude pro dobro nás hráčů a že z té změny budeme mít nakonec radost taky. POKUD TEDY VŮBEC NĚJAKÁ BUDE!

ad turnaj:
No tak já jsem pro, ale jednoznačně v aréně. Nemůžu z RP hlediska jen tak přijít a někoho zabít. Když hraju, tak se snažím neumírat (pud sebezáchovy - kdo ho nemá?) a taky se snažím z problémů vytáhnout ostatní postavy, pokud se mi zdá, že nějaký mají - mám vždycky hrozněj pocit, když někdo na výpravě zemře. Tak teď můžu těžko někam naběhnout a jen tak bezstarostně někoho rozsekat/nechat se rozsekat.
Zpestření hry turnajem jednoznačně vítám, je jen škoda, že je to pojaté jako „končíme, tak se naposledy zabavíme“. Takový turnaj se dá přece uspořádat i normálně např. jako oslava k narozeninám starosty/krále /...., může ho pořádat kupec na oslavu dobrého obchodu nebo při slavnosti, pořádané jako dík bohům, že ho nenechali zemřít v poušti, kde se ztratil ...... je toho spousta. Takže když mi vyjde čas, určitě se rád zúčastním, ale rozhodně to nebudu brát stylem: „Za chvilku vypnou proud, tak to pěkně rozjedem, ať to stojí, co to stojí, pak už se nepobavíme“.
Já totiž nemám vůbec pocit, že by něco mělo končit. Prostě budu hrát dál (pokud čas a normální povinnosti dovolí) a jestli něco přijde, tak věřím, že nakonec řeknu: „Jo, tohle to vážně chtělo.“ - takový je můj pocit z týmu Thalie.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 20:53 17. Nov 2007 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Anderson I wrote:
Ale troufám si tvrdit, že DM tým do Thalie investoval neskutečné množství času a práce a nedovedu si představit, že by to jen tak zahodili. Takže ať už se rozhodnou jakkoliv, myslím si, že to bude pro dobro nás hráčů a že z té změny budeme mít nakonec radost taky. POKUD TEDY VŮBEC NĚJAKÁ BUDE!

Diky za tento nazor! :idea:

Reply with quote  

Post subject: V aréně
PostPosted: 21:10 17. Nov 2007 
Mistr
 ICQ  Profile

Lucie možná příjde křísit mrtvé a léčit zraněné, bojovat nebude, klerik dobrák se přece nemůže podílet na zabíjení spoluobčanů !

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 21:42 17. Nov 2007 
Bůh
 Profile

zlata hodunocuka Gem prijde :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 00:10 18. Nov 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Franta taky nemuze svoji lasku nechat samotnou v boji, kdo se bude chtit utkat s Eleanor, bude muset pocitat, ze ji pripadne pujdu pomstit !!

Nebo muze nekdo jit proti nam dvou dohromady (.

P.S. teda pokud mi to muj net dovoli :( a nebude stavkovat, jako uz hodnekrat..

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 01:48 18. Nov 2007 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Super, takze jeste by bylo fajn, aby se toho nekdo ujal RP - a udelal tam nejakou tu organizaci a poradatelstvi - aspon v minimalni roli. Protoze tohle uz ve hre hrat nemuzu a bylo by to vazne pekne...

"Damy a panove, v levem rohu stoji.... a proti nemu, vsichni ho zname...BOJ....a vitezem je...."

A treba se najde i nekdo, u koho bude mozno uzavirat sazky. :wink:

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 08:33 18. Nov 2007 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

tak, nejsem zadnej nerad, co znehodnocuje tvorbu tymu, to urcite ne. Vsichni jsou to kamaradi co beru jako vlastni nic osobniho v tom prosim nehledejte. Jen nemam rad takove zachazeni s hracema a to tu jsem, troufam si rict, DLOUHO. Jen mi pobourilo par nazoru co se tyce debaty o wipu. Uplne bych nerad nechal NPC aby veleli nejaky gilde, at je to gilda jakakolik, ci spolek. Po urcite dobe, jsem zjistil, ze nemuzu souhlasit s nekolika lidma, ktere nechci jmenovat, oni sami vedi....a to ve veci vyvoje thalie. Jelikoz tu mam v soucasne dobe jednu z nejstarsich postav, rad bych si dovolil podotknout, ze uznavat pouze DM Q, nebou jinak receno ourad (urad)., napriklad: krale, starosty atd, bych nechal hrat samotne hrace. Ulehci se tak prace DM (kteri, stejne maj hafo prace s WB=>thalie nema zadne DM, ale spis WB). Nic proti, jen to chce dat vetsi pravomoce hracum, kteri si to zaslouzi....sam sem chtel kandidovat jako starosta. Jedine co mi bylo receno: ,, Co z toho?" nic, jen sem mel par napadu jak pomoct tymu, jak ulehcit potulnym hracum od penez....., Bohuzel moje vec, ze jsem nerekl sve konkretni pozadavky a nedohdl se s nekym z Tymu...Tim padem se stalo, to co se stalo (novacky a podobny to znamena poplatky v bance).

Kazdy tu zacal v urcity dobe, kazda ta doba si zazilo sve PRO a PROTI. To neznamena, ze kdyz prijde novacek (hrac jako hrac:uplne zacinajici novacek, ci zkuseny hrac z jinych svetu), tak hned se zacne hovorit, ze ti co tu byli driv maji urcite vyhody...o to vic kdyz jsou to nahodou Plzenaci. S timto naprosto nesouhlasim (ba naopak, domaci jsou daleko vic biti). Zato si myslim, ackoli jsem jaky jsem, tak mi snad uz kazdy zna natolik, ze se nerozciluji nad leckde jakou blbosti. Pouze jen nesouhlasim s tim, ze si tu takzvany TYM dela co chce a ohlizi se na samotne hrace pouze jako nejaky sortiment. Coz neni taky uplna pravda, ackoli jsem to napsal. S Rejtym jsem o tom vedl dlouhe debaty, at po ICQ, nebo osobne, stejne si myslim, ze ucta k vernym hracum tu je miziva. Bud se vyjadruji spatne (pro upresneni samotni hraci), nebo moc kryticky. Dle meho, byt mirne zdeformovaneho nazoru, zde o vsem panuje diktatura a to tim zpusobem, ze o ve vsem ma hlavni slovo Rejty (Rejtyho mam rad je to supr clovek, aspon je to muj odhad). Bohuzel tu chybi to co na jinych serverech -aspon myslim- a to je domlouvani se s hracema. To, ze si nekdo chce neco koupit, nemovitost, zajimavou zbroj predmet...atd. O tomto by meli rozhodovat DM, pripadne nekdo z hracu. Jednak DM nejsou schopni postrehnout vse ze hry. To jim taky nikdo nemuze vycitat. Hraci mezi sebou muzou ves urcte spory, dohody, smlouvy....ztohoto duvodu bych bral, zvolit neco mezi tymem a hracskou sortou. Sice funkce navic, ale urcite se vsichni shodnem, ze pocity hrace a DM se muzou lec kdy rozchazet. Thalie neni spatnym svetem, vychovavava si sve hrace uz co jsem tu zacal. Proto se domnivam, ze je skoda vse zahodut za hlavu.

At to shrnu, vse kolem a dokola. Nejhezci by, dle me bylo, vytvorit si jakousi zastupujici skupinu hracu (kdyz bude jeden bylo by to super, ale kvuli adekvatnosti by bylo lepsi vic), kteri by mohli se svolenim hracu mluvit za vsechny dohtromady, tim se spis ulehci prace fantasie pro tym a zlepseni tak i chod serveru a to ve vecech konkretnich tykajicich se deje celeho sveta. Zamezilo by se tak pripadnym zvestem o nesmyslem wipu, ktery je dle meho a vetsiny hracu (mam svoleni za ne i mluvit...ti co si mysli opak, necht mi prokleji - tim padem se distancuji od celku co tu nyni pisi...viz dalsi prispevky pod timto, ti co souhlasi at neviadruji sve nazory, DEKUJI) apsolutni blbost. Pokud se tym rozhodl jakkoli jinak, vsichni radi uvitame tuto skutecnost, ale na mem nazoru upravit hiearchii (celeho vedeni tymu) nic nemeni. Do osudu postav, tudiz hracu, by meli moznost mluvit i samotni hraci. Vymluvi typu: Chces budovu? Tak si ji udelej v toolu pak i spocti a bude vse rychle, ty jsou mi proti srsti. Uznavam, je zde stale malo aktivnich lidi (v tymu). Jak je ziskat? Urcite ne stylem: Ted jsi v tymu tvoje postavy padaji a budes delat DM/WB..to se mi vubec nelibi a Thalie diky tomuto pristupu prislo o haldy super hracu. At byli prijemni nebo neprijemni. Vesmes kdokoli si troufl zde hrat byl vyborny hrac uz vyuceny jinymi svety, nebo se ucil primo tu na miste. Rejty at mi rovnou (snad), promine, ale styl, ze na Kandelabrii hrajou pouze masla a deti. To neni nejlepsi pristup jak byt nejlepsi. Thalie muze byt jak che HC server. Ma tu sve oblibence, sve letite i par mesicu hrajici hrace. Jen nemam rad, kdyz odchazeji z duvodu, ze si zakladaji sve domenky na bludech (vsici jste z Plzne jste kamaradi atd, ja jakozto prazak, brnak, vidlak z Tlucny jsem na tom bit, vubec neberu). Ti hraci to maji poznat sami.

A jen tak na okraj, delat nejaky posuny v case, kdo se na to nevyprdne, porat ma tym dost rpace jenom s tim blbym WB, ale co chtej hraci to nikoho poradne nezajima. Jak by bylo krasny koupit si dum s vybavou v te a te hodnote rovnou upravene od WB?! Pro me by to bylo neco nadhernyho a vedel bych, ze jsem tu dobu craftu, nebo lootu, kde nasazuju krk, k necemu dobry. Bylo by pekny prekvapeni, kdyby DM rekl ano, tohle si zaslouzis to je tve. Viz Q pro SK, ktery se dohrava uz rok...je o tom taky mensi zminka v rozhovotu zastupcu DM, WB sorty. Odpoved - hracie odesli z duvodu, ze ac se snazili jak se snazli (craftem lootem, cimkoli ziskat majetek-zlataky), vysledek = 0...stale se nic nedeje. V RP sekci si uz ńikdo nevsima polorozpadajici se veze v Karathe, od ktere se ozyvaji podivne zvuky a dymy. Ne! Proc? NA to si odpovezte kazdy sam. Ja vim jaka je odpoved (a neni to priprava na zkousky nebo zapocty)... to je asi Tak vse co jsem chtel napsat. Snad budu mit moznost si o tom promluvit vklidu nekdy u piva, trebas na maturaku. Doufam. Dik. Kiri Daniel William posledni mag Stribrneho kruhu.

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]