|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:30 03. Feb 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
pche samej metal to tu začíná bejt tak trochu úplně odjinud a ještě z jiných let http://www.youtube.com/watch?v=M3wgaWAHo2Q&feature=related kdysi byly podobné plány,pak se to změnilo v normální skupinu (tudíž né jen zpěv) a nakonec se řeklo,že na to kašlem ale u tutěch mi mrzí,že už nejsou :/
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:42 03. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:49 03. Feb 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Necrooo wrote: "tutěch, tuty ..." to plzeňské nářečí, fakt vymakaný slovíčka Jinak neco co sem tak zabrouzdal na netu, snad to tu jiz neni. http://www.youtube.com/watch?v=1TueJSFKsKw&feature=relatedco maj všici proti tutomu třeba vid ne taky?!?:D to vim,že nenávidí moraváci  čus viď táborové  jinak ta písička je fajne..jen to wowko mi to kazi 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:51 03. Feb 2010 |
|
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:20 03. Feb 2010 |
|
|
Tak takhle jednou chci umět hrát! http://www.youtube.com/watch?v=uytma1w1hE0Hustá holka 
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:15 03. Feb 2010 |
|
|
Modrovousice wrote: Tak takhle jednou chci umět hrát! http://www.youtube.com/watch?v=uytma1w1hE0Hustá holka  Wow, tak bych si nechal líbit Les Paulku.  Jinak fakt drsná, ale tohle je větší boreček.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:46 03. Feb 2010 |
|
|
Nooo nevím jeslti tohle někdo poslouchá, ale Rhapsody of Fire sou dle mě fajn...noo a asi je vám jasné podle čeho mám nick Obě písničky stojí za to, ale oni mají i další písničky a že jich je hodně, většinou dost rychlé. Rhapsody of Fire - Wings Of DestinyRhapsody of Fire - Lamento Eroico
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:37 03. Feb 2010 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:32 04. Feb 2010 |
|
|
Joooo Epica je skvělá, mě se líbí aj tahle písnička je fajn, je ale trochu drsnější Epica Force Of The Shore
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:34 05. Feb 2010 |
|
|
Celkem pěkná písnička od Metallicy Metallica - Low Man's Lyric
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 02:59 06. Feb 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 11:17 06. Feb 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:04 06. Feb 2010 |
|
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 01:08 07. Feb 2010 |
|
|
Ještě jedna pěkná od L70ETC: Rogues Do It From Behind. Už ten název je pěknej. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 02:40 07. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|