|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Necrooo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:32 07. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:19 07. Feb 2010 |
|
|
Cheche... tomuhle říkám pořádná kapela.. Haggard http://wallpaper.metalship.org/images/haggard.jpg
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:36 08. Feb 2010 |
|
|
Zkuste si někdy z nudy vygooglit svůj nick, já našel tohle. 
Attachments: |

_vyrn_75sobik.png [ 36.73 KiB | Viewed 2543 times ]
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:58 08. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:05 09. Feb 2010 |
|
|
Z d20.cz: Jste hráč, když... ... vaše postava měla první sex dříve než vy a v poslední době dokonce i častěji. ... v životě používáte věty typu "To se může stát jen 1k6 krát za rok." Další tady: Fakt zajímavý počtení ...
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:53 09. Feb 2010 |
|
|
Sobik wrote: Zkuste si někdy z nudy vygooglit svůj nick, já našel tohle.  http://www.galeriekincova.cz/IMAGE/Fise ... rovous.jpg
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:01 10. Feb 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Sobik wrote: Zkuste si někdy z nudy vygooglit svůj nick, já našel tohle.  No ze jsou hadry, co se jmenujou Nomis, sem necekal 
Attachments: |

colabo.jpg [ 65.16 KiB | Viewed 2528 times ]
|
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:11 10. Feb 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:34 10. Feb 2010 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Můj nick čteno je čímon a když jsem to zadal do vyhledáváče tak mi to našlo tohle... http://en.wikipedia.org/wiki/Cimon ...celkem tématicky sedící k fantasy i když to byla zřejmě faktická postava.
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:02 10. Feb 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jelikož je kráťa typická přezdívka tak sem našel nejzajímavější tohle http://krata.cz/Vyhledal sem ale i přezdívku z ICQ (Zeex) a našel sem tohle http://www.zeex.com.br/
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:03 10. Feb 2010 |
|
|
Monstera je monstera, na tom se nedá nic měnit, nejvýše sdělit, že se jí také říká někdy nesprávně Phylodendron.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Bulvic
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:25 10. Feb 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:36 10. Feb 2010 |
|
|
Bulvic wrote: tak bulvic asi vyhral jackpot 
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:51 10. Feb 2010 |
|
|
Agnoros wrote: Bulvic wrote: tak bulvic asi vyhral jackpot  Kdo vi..co se za ni schovava..treba je to jen osklivej ,starej , uprdenej chlap:))
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Bulvic
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:33 10. Feb 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
marii wrote: Kdo vi..co se za ni schovava..treba je to jen osklivej ,starej , uprdenej chlap:)) Jéé, tak to jsem asi vážně já 
|
|
Top |
|