|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: nastahované kůže v dungeonech Posted: 13:18 14. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Urcite nezmizi. Ale nedelal bych kvuli tomu zase takovej povyk...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: nastahované kůže v dungeonech Posted: 20:42 14. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
PROSIM VAS, LASKAVE NEZANECHAVEJTE VECI NA ZEMI. Dnes to je druhy den co jsem uklizel nejaky veci ze zeme (dnes to bylo primo u Ivory, u toho rybnicka jak je u hrbitova). Diky vsem.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: nastahované kůže v dungeonech Posted: 01:11 15. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Dnes jsem se byl zadivat u Alchymisty. To zadnej low lvlevlik nedava, tak se ptam kdo tam z vas zanechal na zemi pohozenej ten denik?
Inu ja se ani nedivim ze server pada, kdyz tu kazdej nechava na zemi pohazovany veci. A nejenom novacci!
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: nastahované kůže v dungeonech Posted: 19:35 01. Mar 2010 |
|
|
děkuji někomu za kůže z vlka, které zanechal u rybníčku v Ivory. Až příště někoho uvidím, jak tohle dělá, dostane sekerou po palici
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: nastahované kůže v dungeonech Posted: 20:39 01. Mar 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
No já jednou viděl jak nějaká postavička už nevim méno od acc Jkerry .) nechávala krovky brouka u potůčku v ivory  v doprovodu malé postavičky Suzi...
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: nastahované kůže v dungeonech Posted: 21:40 01. Mar 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Za takovýhle prasárny bych rozdával DM killy, kdybych moh.  EDIT: Takže nezaručuju, že se udržim, když někoho takovýho uvidim. Jsem někdy dost prchlivej. 
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: nastahované kůže v dungeonech Posted: 22:58 01. Mar 2010 |
|
|
hrusi wrote: Za takovýhle prasárny bych rozdával DM killy, kdybych moh.  EDIT: Takže nezaručuju, že se udržim, když někoho takovýho uvidim. Jsem někdy dost prchlivej.  já ty DM killy ráda rozdám až takové prasátko potkám =)
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: nastahované kůže v dungeonech Posted: 15:05 02. Mar 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Luelle wrote: hrusi wrote: Za takovýhle prasárny bych rozdával DM killy, kdybych moh.  EDIT: Takže nezaručuju, že se udržim, když někoho takovýho uvidim. Jsem někdy dost prchlivej.  já ty DM killy ráda rozdám až takové prasátko potkám =) To rád slyšim. 
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: nastahované kůže v dungeonech Posted: 15:28 02. Mar 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ja bych daval dm killy paladinum za ty jeji oře  - zalagujou me to vic nez kdyz nekdo necha valet bordel po cely lokaci..
_________________ nwn
|
|
Top |
|