|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:53 10. Feb 2010 |
|
|
Lemuří level up.
Attachments: |

4791clovek-zena..jpg [ 149.65 KiB | Viewed 2541 times ]
|
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:20 11. Feb 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
to spíš vypadá na stržení expů lemuřím DMkem, přece jen je nejmenší ze všech 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:41 11. Feb 2010 |
|
|
Policajti...aj s nimi je obcas sranda, alebo vzdy? http://free.zoznam.sk/video/policia-1253858648
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 07:39 12. Feb 2010 |
|
|
Nevim, jestli to mělo bejt v hudbě, nebo tady, ale příjde mi to špíš jako vtípek: Šedesátiny. Hlavně ten refrén! Mega! 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:50 13. Feb 2010 |
|
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:46 15. Feb 2010 |
|
|
Celá kauza se dostala až k soudu. Předseda senátu vyslechl nejprve hajného. Hajný: "Pane předsedo, bylo to jako normálně. Jdu po lese, slyším kukačku, tak jsem po ní bouch. No jak jsem měl tušit, že je to Koktavej Ferda". Ferda: "Papapane přředssedo, tototo bybyloo ttak. Jájá jssem šššššššel dododoleesssa s tou Mamarušškkou. Zazaved ssem jiji dodo kkkřřoví a susundal jssem jí kkakalhotky. Paapak jíjí popovíddám:"Mamarušškko, tyty máš tatak krásssnoukukuku ... a vvttom jsssem jíjí dodostal".
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:51 15. Feb 2010 |
|
|
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:01 15. Feb 2010 |
|
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:35 15. Feb 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|

iurg5.jpg [ 53.72 KiB | Viewed 2533 times ]
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:38 15. Feb 2010 |
|
|
Tretas wrote: Trpaslík, co jsi čekal 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:43 15. Feb 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Nevím, prostě něco normálního. Jinak když si povšimnete, tak ten šílenec se asi bude jmenovat Iurg (=Jurg=Jorg) nějaká nápadná shoda. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:51 15. Feb 2010 |
|
|
Probohy zcenzurujte to někdo! 
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:37 15. Feb 2010 |
|
|
Tak fajn. Je konecne na case prozradit, proc si vlastne BU rika BU. Je zvlastni, ze na to nikdo dosud neprisel. Attachment:
BU.jpeg [ 175.28 KiB | Viewed 2516 times ]
Nejen ze je to uznavany bard, ale jeste ke vsemu ma klasicke vzdelani... Jen skoda, ze jsou zrovna v mode takove ty vychrtle typy pod sto padesat kilo, protoze v nem drime i prirozeny talent modela a krasavce... Jen ho objevit. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:05 16. Feb 2010 |
|
|
Ne neznamená to můj nick nebo tak, to sem jen našel na netu, kdysi dávno 

304034_1254793167_submedium.jpg [ 70.13 KiB | Viewed 2521 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:26 16. Feb 2010 |
|
|
Očividně jsi pěkná kočka. 

pux.PNG [ 269.54 KiB | Viewed 2581 times ]
|
|
|
Top |
|