|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
maku
|
Post subject: Uvodní screen Posted: 15:29 17. Feb 2010 |
|
|
Zdravím, předem se omlouvám za svůj konzervativní příspěvek, nicméně už jsem lhot takový  Jde mi o to, zda-li by nebylo možné změnit ten úvodní load screen (vítejte na Thalii), jde o ten prostředníček. Myslím, že si podobných věcí užíváme v každodenním životě dost, potřebujeme to mít ještě ve hře (a ještě takhle hned na uvítanou?). Možná,že jsem jediný .. ale já si opravdu připadám divně, když tenhle screen uvidím.
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 15:31 17. Feb 2010 |
|
|
A všechny ty nahé ženské ti nevadí, co? 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 15:33 17. Feb 2010 |
|
|
Sobik wrote: A všechny ty nahé ženské ti nevadí, co?  No, 1, vlastne jsem ve hře ještě žádnou neviděl 2, považuju to za součást hry 3, s fakáčem, který mne vítá ve hře to nemá nic společného Je mi více-méně jasné, že s tím neuspěju. Lhot dnešní svět už je takovej, což je nechutný ale bohužel 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 15:35 17. Feb 2010 |
|
|
No myslim že se s tim da něco dělat... ale přinejhorším mužeš mít 5 vteřin zavřeny oči 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 15:42 17. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ten úvodní prst je prostě symbol. Je to takové malé upozornění, co tě může ve hře čekat a že svět není tak růžovoučkej, jak by se mohlo zdát. Je to, pravda, trochu drsnější, ale aspoň je každému jasné, že s ním nebude jednáno v rukavičkách. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 15:44 17. Feb 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
a já ho mam tak ráda  připomínámi prostě Rejthyo ten kostlivec 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 15:47 17. Feb 2010 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 16:08 17. Feb 2010 |
|
|
Ale slabší povahy si můžou do override rozbalit následující : Attachment:
screen.zip [577.34 KiB]
Downloaded 245 times
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 16:14 17. Feb 2010 |
|
|
kucik wrote: Ale slabší povahy si můžou do override rozbalit následující : Attachment: screen.zip asi budu zvracet 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 16:31 17. Feb 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
kucik wrote: Ale slabší povahy si můžou do override rozbalit následující : Attachment: screen.zip Děláš si srandu, že jo? K tomu prostředníčku. Když jsem se po dlouhý době zase logovala na thálku, tak jsem se nad tím pousmál (nepřišlo mi to jako nepřátelský gesto nebo tak něco). Ale je jasný, že každej to vnímá jinak. 
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 18:13 17. Feb 2010 |
|
|
Mě se uvodní screen taky líbí, vyjadřuje názor servru na lidi co po lokacích rozhazujou kožichy a pak se divěj že to padá. Ale já být uchylna drow, oblíbený screen je při přechodu do nového města v charxu...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 19:24 17. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
poprve kdyz sem to videl bral sem to spise jako ironicky obrazek ke slovum Vytej na thalii....doted kdyz nad tim premejslim mi to pride ponekud ironicke...pratelska slova Vytej na thalii a k tomu obrazek s fakacem....a kdyz ted ctu to co napsal kucik dokonce mi to pride i docela trefne...svet neni ruzovej:)
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 19:30 17. Feb 2010 |
|
|
venomeq wrote: poprve kdyz sem to videl bral sem to spise jako ironicky obrazek ke slovum Vytej na thalii....doted kdyz nad tim premejslim mi to pride ponekud ironicke...pratelska slova Vytej na thalii a k tomu obrazek s fakacem....a kdyz ted ctu to co napsal kucik dokonce mi to pride i docela trefne...svet neni ruzovej:) Kdyby tam stálo přesně " v ýtejte na Thalli ", pak bych to bral ironicky i já  No - ale o to mi přesně šlo. Svět není růžovej. Fakáčů (v lepším případě) si užíváme v reálu dost a dost. Proč to tahat i do hry. Nevím *pokrčí rameny*. Nicméně, nepočítal jsem s tím, že bych snad zapříčinil změnu. Lhot jsem tu jediný- komu to vadí. Já se z toho nezblázním  Takže tenhle topic berte vyložene s úsměvem  Není to seriozní topic na téma "Přání a stížnosti".
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 19:47 17. Feb 2010 |
|
|
A ruzovoucci kralicci se vam nelibej? Nebo si tam fakt dejte screen jakej chcete.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Uvodní screen Posted: 21:11 17. Feb 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
takovej krásnej úvodní screen a někomu vadí? BTW: v reálu ti to ukazujou lidi za zády atd., tady ti to ukážou rovnou do ksichtu..narovinu 
_________________ .
|
|
Top |
|