|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: očarovaní zbraní Posted: 19:08 22. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
k mé hrůze mě napadlo...dá se ještě očarovat zbraň, která kvůli vzhledu byla vyměněna za zbraň toolsetovou? doufám že ano, protože jinak by to bylo hodně špatné 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: očarovaní zbraní Posted: 19:16 22. Feb 2010 |
|
|
Nejde.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: očarovaní zbraní Posted: 19:20 22. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
hmm...tak tím pádem jsem přišel o ty kamy, které Ghorin včera koval pro Nulieth... dotaz k DM: šlo by to udělat tak, že bych nechal očarovat jiné kamy a tyto očarované + ty co již nejdou očarovat bych vyměnil za toolsetové? zkusil jsem zadat to očarování..takže budu mít tu kamu z daného kovu předělanou z toolsetu a kamu co ponese to očarování a pak to v toolsetu sjednotím, prý by to neměl být problém (jen řešení technického nedostatku), tak jsem zvědavý 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: očarovaní zbraní Posted: 18:35 23. Feb 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
černý vlk wrote: hmm...tak tím pádem jsem přišel o ty kamy, které Ghorin včera koval pro Nulieth... dotaz k DM: šlo by to udělat tak, že bych nechal očarovat jiné kamy a tyto očarované + ty co již nejdou očarovat bych vyměnil za toolsetové? zkusil jsem zadat to očarování..takže budu mít tu kamu z daného kovu předělanou z toolsetu a kamu co ponese to očarování a pak to v toolsetu sjednotím, prý by to neměl být problém (jen řešení technického nedostatku), tak jsem zvědavý  to sem teda asi jelen, ze to nechapu. nejjednodusi reseni: nechej si udelat uplne nove ocarvane craftove kamy . Udelej si uplne stejne v toolu a kontaktuj DM o vymenu. Za stare si sezen od Dm prachy zpet (kdyz uz ho stejne Dm budes shanet pro predani veci z toolsetu)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: očarovaní zbraní Posted: 18:46 23. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nomis_b wrote: černý vlk wrote: hmm...tak tím pádem jsem přišel o ty kamy, které Ghorin včera koval pro Nulieth... dotaz k DM: šlo by to udělat tak, že bych nechal očarovat jiné kamy a tyto očarované + ty co již nejdou očarovat bych vyměnil za toolsetové? zkusil jsem zadat to očarování..takže budu mít tu kamu z daného kovu předělanou z toolsetu a kamu co ponese to očarování a pak to v toolsetu sjednotím, prý by to neměl být problém (jen řešení technického nedostatku), tak jsem zvědavý  to sem teda asi jelen, ze to nechapu. nejjednodusi reseni: nechej si udelat uplne nove ocarvane craftove kamy . Udelej si uplne stejne v toolu a kontaktuj DM o vymenu. Za stare si sezen od Dm prachy zpet (kdyz uz ho stejne Dm budes shanet pro predani veci z toolsetu) no, to není nejjednodušší řešení protože: 1) jedná se o meteor kamy, rudu neseženu už 2) kovář je dělal dost dlouho, znovu ho otravovat to je věčnost  já to udělal takhle: 1) očarování jsem si nechal udělat na jiné kamě (obyčejné a kraftové)..ted jen čekám až bude někdo ochotný z řad DM ve jře a vyměním připravenou toolsetovou kamu očarovanou za tu co mám ve hře "pokaženou" a craftovou očarovanou
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: očarovaní zbraní Posted: 18:53 23. Feb 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Předpokládam, že nevyjde nastejno očarovat meteorický kamy a normální kamy, kakže by to asi neprošlo. (teda za mýho předpokladu) 
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: očarovaní zbraní Posted: 18:53 23. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
hrusi wrote: Předpokládam, že nevyjde nastejno očarovat meteorický kamy a normální kamy, kakže by to asi neprošlo. (teda za mýho předpokladu)  je to naprosto stejné
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: očarovaní zbraní Posted: 18:57 23. Feb 2010 |
|
|
černý vlk wrote: hrusi wrote: Předpokládam, že nevyjde nastejno očarovat meteorický kamy a normální kamy, kakže by to asi neprošlo. (teda za mýho předpokladu)  je to naprosto stejné Tak to jo to jsem nevěděl. Ale spíš se domluv konkrétně s nějakým Dm.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: očarovaní zbraní Posted: 19:06 23. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
hrusi wrote: černý vlk wrote: hrusi wrote: Předpokládam, že nevyjde nastejno očarovat meteorický kamy a normální kamy, kakže by to asi neprošlo. (teda za mýho předpokladu)  je to naprosto stejné Tak to jo to jsem nevěděl. Ale spíš se domluv konkrétně s nějakým Dm. no to bych rád, ale nikde nikdo :p
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: očarovaní zbraní Posted: 19:37 24. Feb 2010 |
|
|
Když jsem něco potřeboval tak jsem Dm většinou sehnal ten den a ještě ten den se to vyřídilo nebo jsme se domluvili na druhej den, takže se málo snažíš. Buď rád, že jsi nehrál na nejmenováným serveru, kde mají Dm úplně opačný přístup než tady.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: očarovaní zbraní Posted: 21:11 24. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
hrusi wrote: Když jsem něco potřeboval tak jsem Dm většinou sehnal ten den a ještě ten den se to vyřídilo nebo jsme se domluvili na druhej den, takže se málo snažíš. Buď rád, že jsi nehrál na nejmenováným serveru, kde mají Dm úplně opačný přístup než tady. njn, nechci nikoho moc rušit / otravovat..nejsem zvyklý, že by se mi DM nějak věnoval (radši zdůrazním, že to neberu jako výtku)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: očarovaní zbraní Posted: 20:05 25. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Obvykle ve hre nejaky DM je (s holedem na to, ze vetsina chodi do prace a do skoly). Pokud neresi nejaky problem, tak se DM snazi ozvat. Spis se mi stava, ze nekdo napise do DM kanalu a pak nereaguje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|