|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 14:32 26. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdy to hlásí? Když ověřuješ svojí registraci na bioware? To jí tam asi nemáš. Je dobrý snažit se popis problému trochu rozvést.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Vonstar
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 15:06 26. Feb 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Pokusim se tedy svuj problem konkretizovat, ale nic si od toho neslibuj Jak už jsem napsal včera jsem uspěšně spustil hru a normalně hrál.Dnes jsem hru zapnul stejným způsobem jako včera, ale neúspěšně. 1.spusteni hry 2. klik na VÍCÉ HRÁČU 3.Otevreni okna PŘIHLAŠOVACÍ JMÉNO (MISTO KDE SE ZADÁVA JMENO A HESLO) 4.zadaní jmena a hesla a potvrzeni okénkem OK 5.Najede okno AUTENTIZUJI JMÉNO HRÁČE(zmizi za cca. za 1 sekundu) 5. Objeví se okno s hlášenim CHYBA:NEPLATNÉ JMÉNO HRÁČE NEBO HESLO Omlouvíám se za neznalost, ovšem lépe problém rozebrat nedokážu.  Ještě bych chtěl upozornit, že hru jsem předchozí den normálně spustil a hral 
|
|
Top |
|
Bulvic
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 15:15 26. Feb 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, je možný, že ti to včera přeskočilo přihlášení k bioware a teď už ho chce. Mělo by ti pomoct tohle. C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
V souboru Host připsat řádek: 127.0.0.2 nwmaster.bioware.com
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 15:49 26. Feb 2010 |
|
|
Aha. Je to soubor 'hosts', ne 'Host'. Nebo si můžeš udělat tu registraci na bioware 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Vonstar
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 16:02 26. Feb 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Už mi to jede  mockrát díky všem za ochotu a pomoc 
|
|
Top |
|
Yohan
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 11:12 08. Apr 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Dilvish wrote: Předpokládám, že chyba je na mém přijímači/poskytelovateli netu, ale stejně to zkusím.
Ode dneška mi zničehonic přestala fungovat hra na Thalii. Bez problému se proklikám hrou až k připojení na Thalii, když si ale vyberu postavu ke hře, zčerná obrazovka a chvíli se nic neděje. Na závěr nwn vyhodí hlášku o vypršení časového limitu nebo tak nějak.
Co by to mohlo být jiného? (acc: Dilvish_2) Mam ten samej problem..ucet Hector I
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 13:09 08. Apr 2010 |
|
|
|
Top |
|
Miking
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 20:27 03. May 2010 |
|
 |
Poutník |
|
|
Dobry den, prosím o pomoc s následujícím problémem.
Mám doma dva počítače připojené na internet přes router. Mam tedy jednu veřejnou IP adresu do routru a počítače sou připojeny na router. (tedy počítače nemají veřejnou ip)
Když hraji na počítači A a pak vypnu hru a chci jit na počítač B, thalie není v seznamu servrů. I když dám připojit přímo na adresu thalie.pilsfree.cz tak se napíše že se nepodařilo připojit k serveru (timeout). jediný co mi zbývá je počkat asi 5 minut a pak se thalie v seznamu objeví a bezproblému se připojím.
Oba adresáře s horu jsou identické na obou počítačích. (teda stejny soubory i stejny klíče)
A ted proč mi to vadí. Jsme doma dva, ale nemužeme hrat oba zároven i když máme ruzny klíče (oba kliče zaregistrovany na strankach thalie). každý sám hrát muže pod svým acountem a je jedno na kterém je počítači. jakmile se připojí jeden počítač a hraje tak ten druhý nenajde v seznamu thalii a píše timeout.
jediné řešení je, že musíme zapnout na obou počítačích NWN a zároven se přihlásit na server thalie, pak se tam dostaneme oba. Ale to je strašně omezujicí vypínat hru, čekat deset minut a pak to spouštět oba najednou (obzvlaště pokud už máme nejakou skupinu)
máme každej svoje klíče, který do hry kopírujeme podle toho kdo tam zrovna sedí.
Díky za každou radu, která nám pomůže.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 21:44 03. May 2010 |
|
|
Pro zacatek zkus za adresu thalie napsat dvojtecku a port, na kterem se chces pripojit. Pouzivaji se obvykle porty 5020 a vice. Na kazdem pocitaci si nastav jiny port. Kdyz se pripojujes ze dvou pocitacu se stejnou adresou i portem, byvaji s tim problemy.
S hrou na dvou pocitacem by nemel byt problem. Zkus mrknout na nastaveni routeru, jestli tam nejsou nejake blbosti, zbytecne blokovane porty a tak.
Co je to za router? Pripada mi to, jako by nedokazal rozeznat, na ktery pocitac ma odeslat odpoved, coz je dost divne.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 23:34 03. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
kucik wrote: Pro zacatek zkus za adresu thalie napsat dvojtecku a port, na kterem se chces pripojit. Pouzivaji se obvykle porty 5020 a vice. Na kazdem pocitaci si nastav jiny port. Kdyz se pripojujes ze dvou pocitacu se stejnou adresou i portem, byvaji s tim problemy.
S hrou na dvou pocitacem by nemel byt problem. Zkus mrknout na nastaveni routeru, jestli tam nejsou nejake blbosti, zbytecne blokovane porty a tak.
Co je to za router? Pripada mi to, jako by nedokazal rozeznat, na ktery pocitac ma odeslat odpoved, coz je dost divne. Mno...nechci vypadat jako kverulant, ale PŘESNĚ takhle hrajeme "my dva" doma:. Dva počítače za jedním routerem (router je za jedním modemem), každý svoji originálku (to není reklama  ) = různé klíče . Postupoval jsem dle webu *krčí rameny* a na žádný probléme jsem nenarazil. Hrajeme oba paraelně. Mě napadá, čistě laicky - co nekontrolovat IP adresu u registrace? Co ten router - nemá nějaký fikaný firewall?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 23:38 03. May 2010 |
|
|
Mě vždy pomůže restartovat router. Je to voser, ale na nic lepšího jsem nepřišel.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 09:22 04. May 2010 |
|
|
Já si taky myslim, že by v tom neměl bejt problém. Hraje takhle spousta lidí. Nekontrolování IP adresy si může zapnout, ale nemyslim si, že by v tom byl problém. Spíš bych zkusil nastavit ty porty a v dalším kole zkusit jinej router.
|
|
Top |
|
Miking
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 09:31 04. May 2010 |
|
 |
Poutník |
|
|
Prvně děkuju všem za reakce. Ono nam to dřív šlo dřív, taky bez problemu až pak to začalo zlobit. Tak sem si myslel jestli nam to thalie nezačala nějak blokovat  To že to KaTo pořad jde bez problemu je pro mě taky dobra zprava. znamena to že chyba je u mě doma. Mě napadá, čistě laicky - co nekontrolovat IP adresu u registrace? (tuhle větu vubec nechápu/neumím použít) Jestli ma ruter nekej firewal to nevim. Na to musím pozvat kamarada co se mi o něj stará  Každopádně když dám adresu ve hře thalie.pilsfree.cz:5020 tak se mi to nepřipojí vubec (timeout). Bez toho čísla se to připojí hned. Skoušel sem ještě 5010 a 5050 Router je na čtyři počítače + wifina. Připojeny k němu mam dva počítače. a na wifinu se připojují 1-2 počítače. http://www.itlevne.cz/zbozi/router-netg ... p=z:196427Díky za podporu, bádání pokračuje. Ted už vím že mi to server neblokuje a mam to rozdrbaný ja doma a dokonce že ostatním to takhle jede.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 10:03 04. May 2010 |
|
|
Miking wrote: Každopádně když dám adresu ve hře thalie.pilsfree.cz:5020 tak se mi to nepřipojí vubec (timeout). Bez toho čísla se to připojí hned. Skoušel sem ještě 5010 a 5050
Sorry, tak 5120 až 5128. Jsem si to pamatoval špatně.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 10:15 04. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
kucik wrote: Sorry, tak 5120 až 5128. Jsem si to pamatoval špatně. Jsem OT, ber to jen jako vychytavku s pripojenim - já se hlásím na Thalii "napřímo" (na jednom kompu mám problémy s grafikou, kdy po spuštění hry je "black screen", takže tímhle "trikem" ten problém elegantně obcházím) dávkou rovnou z ikonky na ploše: E:\NeverwinterNights\NWN\nwmain.exe +connect thalie.pilsfree.cz ...v tvém případě ještě, dle kucikovy rady, dopsat za "cz" jeste nejaky ten port, např.: E:\NeverwinterNights\NWN\nwmain.exe +connect thalie.pilsfree.cz:5120 Jinak já měl kdysi problémy s připojením na jinou onlinovku a mohlo za to nastavení vnitřního firewallu na routeru, měl jsem na něm (z mě neznámého důvodu) omezený rozsah připojení portů, stačilo to "vypnout" a šlo to v pohoděěěě. Tu kontrolu IP si zapínáš/nezapínáš při registraci konta na webu Thalie, je tam na to zaškrtávátko.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|