|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:00 23. Feb 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
kujuuu Kucikovi za spetreni hry a rychle reakce 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:46 24. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Ja bych chtel podekovat Dm v podobe strázi, hráci Piano a pote i hraci G14 - krasne spestreni vecera. Fakt sem se misty dost bavil. Diky moc.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:38 26. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
zas ja co? Chtel bych podekovat adeptu Meka (snad to je spravne) za zprijemnený pobyt ve stokach. Hezka hra, hezkej napad. I kdyz se to ucis, nemam ti co vytknout, hezky provedeny. Diky, bavil sem se. Jen tak dal.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:55 27. Feb 2010 |
|
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:41 27. Feb 2010 |
|
|
Taky dík Caironovi za pěkný lokace. Hlavně mě dostalo, když se se mnou utrhla lávka a já sletěl do propasti. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:38 27. Feb 2010 |
|
|
Tiez chcem podakovat Caironovi za rozsirenie Dorenskeho hvozdu.Moc pekne lokacie a hlavne prepracovane do detailu.Bola radost prechadzat sa tam objavovat nieco nove.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:21 27. Feb 2010 |
|
|
Diky moc ROFovi, ze se ujal tech gladiatorskych zapasu. Musim rict, ze pri boji jsem se bavil, jako uz dlouho ne. A diky samozrejme i vsem ostatnim. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
bouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:26 27. Feb 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Cairone seš pašák, nedoufal jsme, tři roky sem tesknil a sem rád žes to nevzdal a převod si dotahl ( samosebou dík patří všem co na tom dělali ale nemam kontakt s core řešil sem to jen s C. ) Ja děkuju Frynovi za tvorbu NPC, které se též podařilo víceméně zachovat a sem rád že to k nim nemáš tak daleko  Všem přeju aby pro Vás hraní byla zábava, tak jako byla kdysi pro mě. Chápu ( i když mě to rve srdce) že se nedala zachovat kontinuita lokací tak jak byla zamýšlena, ale jak už sem řekl..lepší někde a nějak než u mě v šuplíku nijak. nwn4ever...Kashe
Last edited by bouk on 19:41 27. Feb 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:29 27. Feb 2010 |
|
|
Dík všem za gladiátorský zápasy. Jen sem nečekal, že mě Moidrin rozšlape prsty.  PS: S BUem i Bagem to bylo těsný.  PS2: A ten konec s Rerithien... Uf... 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Last edited by Sobik on 19:47 27. Feb 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:46 27. Feb 2010 |
|
|
Dík Raině za ty její kecy 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:50 27. Feb 2010 |
|
|
Diky za Gladiatorsky zapasy, rad jsem se zucastnil, byt jen jako divak, jen skoda ze trpaslici prohrali, priste to bude urco lepsi 
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:02 27. Feb 2010 |
|
|
Určitě! příště trpaslíci vyhrajou Supr nápad, konečně trochu jiný turnaj. A taky díky za bezvadný nový lokace. V noci je to tam krásně strašidelný. A ptačí skály jsou krásný. Fakt dobrá práce.
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:27 27. Feb 2010 |
|
|
Tak děkuji za děkovaní za nové lokace Jsem rád , že se Vám libí , ale děkujete v podstatě jen špičce ledovce. Jde o velkou týmovou práci , která u některých začala už před hodně lety na již zaniklem projektu Mintaka. Znáte to z předávání Oscarů ... děkuji akademii , režisérovi , rodičům ... děkuji Kashemu , Daanrimu , Rejtymu za lokace a spawn...děkuji Frynovi za rozhovory a NPC...děkuji Kucikovi za scripty , haky a trpělivost s mými otázkami ( hele schodí ten script servr nebo ne ?  ) Tímto bych jim všem rád poděkoval , že mi dali své lokace k předělání a že mě nechali projet je bagrem a postříkat hnojivem na rychlý růst.  A na závěr bych chtěl poděkovat Vám hráčům kteří vydrželi ty dva měsíce bez mého otravovaní ve hře ( Víte že jistý velmi mocný muž chtěl aby mě Kucik nepouštěl do hry dokud to nedodělám ? ) a kteří mě ukecali ať vydržím , když jsem se chtěl na celou předělávku vykašlat. No kdybych Vás holky nemiloval tak by ten les asi nevyrostl // Pro Berse: předělávka + nové lokace + chytání chyb = cca 4 hodiny v toolu každý den po dobu dvou měsíců...ještě že je to tak dobře placená práce 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:43 27. Feb 2010 |
|
 |
Pomocník |
|
|
V první řadě můj dík patří všem, kdo se podíleli na tvorbě všech těch lokací...(ještě je nemám všecky prolezlý a už se zas těším do hry, až budu moct pokračovat) Dále bych chtěl poděkovat všem, co se objevili na turnaji. Bylo to super...jen škoda, že nás nebylo víc. Dík Caironovi za předělání lokace arény. p.s: Líbilo se, jak na poslední ránu padli Ghorin i Moidrin oba dva a zvítězil ten, kterej měl větší počet hp i když to bylo fakt těsný... téměř mrtev vs. mrtev... 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:59 27. Feb 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Tak se ty lokace přece jen použily  . Stejně jako Kashe jsem už nedoufal, že by se tohle ještě někde objevilo. Těším se až si je projdu, líbily se mi už před dlouhou dobou a vždycky jsem je chtěl vidět v nějakém větším celku. Takže díky Thalii, že se jich ujala.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|