|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Gloirin
|
Post subject: Problém s haky Posted: 09:45 27. Feb 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, dnes jsem se chtěl přiopjit na Thalii, jenže to na mě vyhrkolo, že to nepujde kvůli dvoum hakům které prý nemám. Zjistil jsem že je opravdu nemám, idkyž včera jsem hrál bez problému. Znova jsme ztáhnul haky a ty dva haky tam nebyly ... 
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 09:52 27. Feb 2010 |
|
|
|
Top |
|
Gloirin
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 10:02 27. Feb 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ten odkaz je neplatný .... nepošlete mikde to teda stáhnut ?
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 10:06 27. Feb 2010 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 12:22 27. Feb 2010 |
|
|
Aktualizovali byste prosím i WB modul Thalie? Sem si chtěl upravit helmu, ale ten modul se mi neotevře. Asi nebere ty nové haky a hledá ty staré. Díky 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 13:10 27. Feb 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Jen estetická chybka - nejdou vidět pláště..aspoň takové ty obyčejnější bez bonusů 
_________________ .
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 16:49 27. Feb 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Nalkanar wrote: Jen estetická chybka - nejdou vidět pláště..aspoň takové ty obyčejnější bez bonusů  Pravda mě taky.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 17:42 27. Feb 2010 |
|
|
Ten můj taky není vidět. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 00:07 28. Feb 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
co jsem zjistila tak obycejne plaste opravdu nejsou videt,ovsem lepsi plaste s vlastnostmi videt zjevne jsou..... 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 15:17 28. Feb 2010 |
|
|
G14 wrote: co jsem zjistila tak obycejne plaste opravdu nejsou videt,ovsem lepsi plaste s vlastnostmi videt zjevne jsou.....  Pokud postava má vlastnosti které ji plášť má dodat, pak mi nevadí, že plášť není vidět. Horši by bylo, kdyby nebylo vidět oblečení včetně spodního prádla......
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 16:42 28. Feb 2010 |
|
|
K tym plastom sa pridavam, fakt ich neni videt. Dalej v Doubkove su teraz nejake divne vchodove dvere. A Alwariel pristav - lod do Karathy je pod vodou.Aspon bola po poslednom restarte.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 17:07 28. Feb 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
jo ted tam stojim a ta lod j eopravdu pod vodou,dlouze sme premysleli zda s ni plout,ale nakonec kamarad usoudil ze to je ponorka tak to pujde  jinak normalne funguje 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s haky Posted: 22:32 28. Feb 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
No jo, nejak tam stoupla voda  Lode, plaste a dvere opraveny. Staci stahnout jeste jednou ten cfg hak.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|