|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: místo nalogování Posted: 11:54 01. Mar 2010 |
|
|
Prosím nešlo by zařídit, aby se po nalogování objevila postava v té lokaci, kde se odlogovala a ne o dvě nebo tři lokace zpět ( a to i po opakovaním nahrávání pomocí /pc soul) ...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: místo nalogování Posted: 12:09 01. Mar 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Co sem zkousel, tak staci po dobu max 5minut stat na nejakym miste a tam se clovek i naloguje pak. Proste "/pc soul" pak stat na tom miste a znova "/pc soul" nekdy mi stacej i 3minuty jen poseckat a bezpecne se odlognu.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: místo nalogování Posted: 14:30 01. Mar 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Necrooo wrote: Co sem zkousel, tak staci po dobu max 5minut stat na nejakym miste a tam se clovek i naloguje pak. Proste "/pc soul" pak stat na tom miste a znova "/pc soul" nekdy mi stacej i 3minuty jen poseckat a bezpecne se odlognu. ano,to muzu potvrdit,chce to tenhle postup a poseckat 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: místo nalogování Posted: 18:04 01. Mar 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
G14 wrote: Necrooo wrote: Co sem zkousel, tak staci po dobu max 5minut stat na nejakym miste a tam se clovek i naloguje pak. Proste "/pc soul" pak stat na tom miste a znova "/pc soul" nekdy mi stacej i 3minuty jen poseckat a bezpecne se odlognu. ano,to muzu potvrdit,chce to tenhle postup a poseckat  Nechci bejt rejpal, ale někdy není čas čekat. 
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: místo nalogování Posted: 21:16 01. Mar 2010 |
|
|
hrusi wrote: G14 wrote: Necrooo wrote: Co sem zkousel, tak staci po dobu max 5minut stat na nejakym miste a tam se clovek i naloguje pak. Proste "/pc soul" pak stat na tom miste a znova "/pc soul" nekdy mi stacej i 3minuty jen poseckat a bezpecne se odlognu. ano,to muzu potvrdit,chce to tenhle postup a poseckat  Nechci bejt rejpal, ale někdy není čas čekat.  Jestliže není problém uložit při odlogování tolik údajů o zkušenostech, inventáři a majetku, neměl by asi být problém uložit i informace o poloze, i když na Thalii dosud není GPS....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: místo nalogování Posted: 21:18 01. Mar 2010 |
|
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: místo nalogování Posted: 21:42 01. Mar 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
maku wrote: Já to třeba nezažil ještě ani jednou. Pokaždé se lognu na úplně stejném místě *pokrčí rameny* Mě už se to taky kolikrát stalo že jsem se odlognul někde a nalogoval úplně někde jinde. Hlavně je to znát po restartu.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|