Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 14:22 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: nové craftové výrobky
PostPosted: 17:37 08. Mar 2010 
Měšťan
 Profile

Chci se zeptat jestli je normállní, že mi překupník za dvě mitrillový zbroje nabídne necelých 400 a přitom náklady jen na jednu platnéřskou přísadu jsou 12000 tedy: 2x12000 = 24000 jen za přísady a to nepočítam louh na kůže a legury na kovy. Co se pamatuju tak tam byl vždycky nějakej procentní výdělek z toho kolik se do toho vrazilo.

Tohle se teda jměnilo?

Reply with quote  

PostPosted: 17:40 08. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
jsou zmensene ceny nakaldu , aby ste se vice snazili kupovat veci od crafteru.. takze to zkus porovnat s naklady, ktere jsou nyni v obchodech a pak napis, zda je to porad pod prodejni cenou...

je zmensen normalni vydelek, ale takhel ej zarucen zvyseny vydelek, pri prodeji mezi hraci, ktery je prioritou crfatu. prioritou neni prodavani NPC..

Reply with quote  

PostPosted: 17:51 08. Mar 2010 
Mistr
 ICQ  Profile

V soupisu novinek píšeš :
Quote:
PS: jeste sem zapomnel, kdyz by nekdo moc chtel vedet, co se da s novymi upravami udelat bez trenovani, muze mi poslat pomoci PM screen s jeho lvlem v danem craftu (craftech)

Protože neumím přidat screen do PM, posílám v příloze screen řemeslnického deníku Sandry zde. Ale dost pochybuju, že po těchto změnách budu mít chuť ještě na Thalii hrát....

Attachments:
Sandra remeslnicky denik.jpg
Sandra remeslnicky denik.jpg [ 190.85 KiB | Viewed 1869 times ]

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Reply with quote  

PostPosted: 17:59 08. Mar 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

monstera wrote:
Ale dost pochybuju, že po těchto změnách budu mít chuť ještě na Thalii hrát....

Tyhle evergreeny se zkratka neoposlouvhaji :)

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 18:57 08. Mar 2010 
Ďábel
 Profile

Cheche přesně tohle sem čekal, že to tak uděláte.

Jak psal Istvan....já vůbec nevím co si mám vyměnit a za co si to mám vyměnit. Kterou věc mám mimo a kterou mám v pořádku? A za co to mám vyměnit?

Dál kdo mi to udělá? Není tu tolik crafterů, aby to za 1 měsíc stihli a jestli si myslíte, že ano, tak ste naivní. Už vidím nadšení top crafterů, kteří to budou dělat 40 a víc postavám. ;)
(tím "to" myslím jako craft výrobky :roll: )

Dle mě by bylo nejjednoduší zaměstnat DM a WB. Aby ty věci vyměnili.

:wink:

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 19:02 08. Mar 2010 
Měšťan
 Profile

nomis_b wrote:
jsou zmensene ceny nakaldu , aby ste se vice snazili kupovat veci od crafteru.. takze to zkus porovnat s naklady, ktere jsou nyni v obchodech a pak napis, zda je to porad pod prodejni cenou...

je zmensen normalni vydelek, ale takhel ej zarucen zvyseny vydelek, pri prodeji mezi hraci, ktery je prioritou crfatu. prioritou neni prodavani NPC..

TO co jsem napsal už je s aktuální cenou nákladů +- nějaký drobný a +/- ty 400 který mi za to nabídnul.

Jestli to je taklhe úmyslně, že mi za tu věc dá prd tak jsem asi s craftem zkončil.

Reply with quote  

PostPosted: 19:05 08. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

NO treba prave Monstera tady hodila screen, ze umi skoro vse, takze crafteru je podle me dost.

jak jinak si vysvetlit, ze se vsichni ptaji na craft, ze :wink: vsichni ste ty vyrobky od nekoho ziskali..

a co si mas vymenit? momentalne bych tak tyden pockal na ustaleni BUGu, a pak napisu na forum od jake verze dal je nutne se vyrobku zbavit. zatim to vypada ze vsechno od:

zlatnika, kovare, ocarovavace, co na sobe nema napsane: // verze crfatu 05.03.10 (nebo vyssi cislo, schvalne kdo uhodne nejdrive, co to cislo znamena :wink: )

u ostanitch remesl, ktere jeste nebyli upraveny sem schvalne to cislo craftu jeste nevypisoval, at je jasne, ez vymena predmetu se tyka jen u tech, ktere uz maji svoji verzi crfatu.

Reply with quote  

PostPosted: 19:05 08. Mar 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Napred se musi vychytat chyby, pak vyresit co je potreba vymenit. Plasit predem mi prijde zbytecny.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 19:07 08. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

hrusi wrote:
nomis_b wrote:

TO co jsem napsal už je s aktuální cenou nákladů +- nějaký drobný a +/- ty 400 který mi za to nabídnul.

Jestli to je taklhe úmyslně, že mi za tu věc dá prd tak jsem asi s craftem zkončil.

muzes pls napsat, jake jsou presne ceny v obchode, a co presne ti za to nabidl? jestli je to dobre nastavene, a stejne, jako by byt melo. chybky se muzou vloudit vsude.

jinac to sou vzdy silna slova.. vzdyt to hel je vse delane pro hrace.. ale je mi to jasny.. en vsichni vidi vsechny stiznosti... kazdej se na to diva odjinud. a to beru jako nutne zlo, pro dosahnuti vyvazenosti.

Reply with quote  

PostPosted: 20:17 08. Mar 2010 
Šlechtic
 Profile

Takze pokud to dobre chapu ja svuj mec,vyjimecnej kousek z adamantinu bud budu muset strelit za nakou smejdskou cenu npc pricemz sem za nej dal slusnou catsku a nebo mi dm vrati matros plus naklady na vyrobu???
Mec je z adamantinu a platiny.....
jestli je to tak na to dlabu bo takovej kosuek se jen tak nepodari udelat...

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.

Reply with quote  

PostPosted: 21:05 08. Mar 2010 
Pomocník
 Profile

Hele lidi počkal bych, jak říká Nomis, ten týden a teprve pak bych začal plašit...Teď to ještě nemá cenu... :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 21:12 08. Mar 2010 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Náhrady, zabavování, výměny, atd. se budou řešit až bude celej craft opravenej a otestovanej. Vyřeší se to hromadně. Do tý doby je zbytečný cokoliv řešit!

Reply with quote  

PostPosted: 21:23 08. Mar 2010 
Šlechtic
 Profile

tak celkem chápu snahu o vyvážený systém a jsem jeho příznivcem...ale tak nějak nevím jak se mám já jako hráč a má postava postavit k výměně craftu...

1) buď se to vezme systémově (což systémová změna to je) a crafteři se z toho vynechají...postavy si výměny "jakoby nevšimnou" nezasáhne to role play, vyřeší to hráči
2) něco zasáhlo do světa a zamíchalo to se vším možným..plno věcí nefunguje, magický vír...atd atd..pak pochopím, že postavy začnou shánět craftery, otevře se výzkumný team pro znovunalezení orientace v kouzelných výrobcích apod. pak uznám, že si postavy znovu budou muset našetřit na nové věci...
3) WIPE (což by bylo logické při širokých změnách v craftu...a hlavně by to bylo jednodušší pro WB a DM), ale to vím, že nebude

já dal s postavou JEN ZA OČAROVÁNÍ zbraně 2,5 milionu!! pochybuju že mi to někdo zaplatí...a opravdu to pro mě nejsou malé peníze...celková výbava se však vyšplhá na více milionů a cena nákladů je proti celkové ceně směšná..ale to nikoho zajímat nebude..to se napíše "no to je blbý, to je smůla.."

já osobně chci počkat co mě do toho měsíce potká...pohnutky ve mě celkem vřou, ale přijde mi taky brzy dělat ukvapené závěry..chci řešení systémové, mimo role play postav..pokud však necháte na crafterech at se s obrovskou poptávkou vypořádají a ještě bez možnosti výdělku, tak jste ovšem hodně naivní...a platit znovu řekněme 10 milionů za výrobky, které stojí 2 miliony v surovinách opravdu, ale opravdu nebudu, to si to pak taky radši nechám sebrat a postavu zabalím...už se zase nechávám unášet emocemi..
tak hodně síly a ať už je to za námi !!

Reply with quote  

PostPosted: 21:26 08. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Rejty wrote:
Náhrady, zabavování, výměny, atd. se budou řešit až bude celej craft opravenej a otestovanej. Vyřeší se to hromadně. Do tý doby je zbytečný cokoliv řešit!

jo asi tak nejak sme to videli i s kucikem .. nechame to teda zatim uklidnit a ustalit, takez nemusite plasit...

uvidime tedy pozdeji, az budou odladene BUGy a remesla budou najete, ajk to pujde a pak se postupne budou resit nahrady.. a bude to vcas oznameno, o co kdy a jak se jedna.

Reply with quote  

PostPosted: 21:45 08. Mar 2010 
Velmistr
 Profile

mě se líbí ta OOC cesta, to by se ti řemeslníci z toho vážně zcvokli,takhle to bude líp pod kontrolou

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]