Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 14:13 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Mrtvola
PostPosted: 21:06 13. Mar 2010 
Měšťan
 Profile

Předávám tělo omráčeného hráče druhému hráčovi abych nebyla přetížená a jemu se najednou ve výpisu objevilo "ztracený předmět: tělo XX" CO s tím? Ten vypis sem dodáme na screenu. Co s tím? Pomůže nám někdo?

Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem

Post subject: Re: Mrtvola
PostPosted: 21:11 13. Mar 2010 
Měšťan
 Profile

Má v tom prsty DM... takže vyřešeno. Pro příště si ostatní hráči dejte pozor s čím omračujete jiné hráče. Může tam číhat DM a vzít tělo a říct, že nejde oživit.

PostPosted: 21:14 13. Mar 2010 
Bůh
 Profile

já tooo nebyla! :oops: třeba vám to někdo vysvětlí :wink:

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

PostPosted: 21:23 13. Mar 2010 
Měšťan
 Profile

Byla bych moc ráda.

PostPosted: 21:28 13. Mar 2010 
Měšťan
 ICQ  Profile

Chtel bych moc poprosim zdali to jde, aby se mi DM maku pokud mozno ve hre vyhybal, protoze natohle opravdu nemam nervy, kdyz potrebuje svoje problemy prinaset z jineho servru a vybijet si je tu name.

Jen pro informaci:
Moje postava dostala Quest dole od drowa, aby mu donesla nejake veci ze zhora, kdyz t postava ziskala a sla dolu, hned nazacatku narazi na drowy hlidku od maku, ktera nescetnekrat prevysuje lvl postavy, moji postavu sejmou a zatknout. Tohle mi na tom ani nijak nevadi, ale postavu zavre do vezeni kam vubec nikdo nemuze abych si tam nahodou nemohl s nekym hrat, a rekne mi ze tam postava bude zavrena do nedele. Dnes jsem tam byl logli a maku za mnou prijde s drowkou rictmi ze me zabije. Po tellu mi pak pise ze tu dole otroky nechce a protoze mu nezbyva nez me zabit. tudiz mi dal Dm kill. Pobil jsem nejakou dobu nahore a pak jsem se zase vydal dolu donest veci ktere jsem mel. Dole me chytli pc drowove onoho pana kteremu jsem mel veci donest, svazali me a chteli me dovest ke svemu panu, ktomu me ale potrebovali omracit, drowka napise ze me omracuje hodi odpor a samozrejme stinovyma zabije, zvednou moje telo nacez dm maku jim moje zelo sebere a zniciho, neodpovida na moje telli potom co se deje, dela ze nic, az nakonec skupince drowu napise ze me zabili a ne omracili.
Dukazi nemam, vim ze tu moc zadat nemuzu, proto aspon prosim aby se mi toho dm vyhybalo.

PostPosted: 21:46 13. Mar 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

1, na nikom si nic nevybíjím, nemám k tomu žádný důvod
2, tvoje postava byla chycena, odtažena do podtemna a mučena drowem a drowkou
3, dostala úkol a to přinést jistý lektvar
4, druhý den te vidím v opačném gardu (chytil si onu drowku a znásilnil ji - drowka se pote zabila)
5, i mrtvolou drowky si měl tu "odvahu" jít creepovat do podtemna na háky
6, hlídka tě viděla a po zjištění, že si člověk a máš u sebe tělo drowky (= zabil si ji) tě omráčila a odtáhla do vezení
7, kněžka rozhodla, že tě jako otroka nechce (otroci se ted vzbourili, takze maji prisnejsi politiku) a zabila te (kouzlem, nikoliv dm killem)
8, po pár hodinách tě vidím opět s onou drowkou v podtemnu, tvrdíš ji, že lektvar máš ale chceš ho předat osobně (proč by ti to ona měla dovolit to nevím)
9, omráčila tě a odtáhla do města, kde zjistila, že tělo je v takovém stavu, že nemůže být oživeno
10, drowka mrtvolu prošacovala a lektvary, které si měl přinést našla, tudíž tě nepotřebuje a těla zahodila

Přístě aspon na foru nepřekrucuj jistá fakta, děkuji :wink:

http://youtube.com/user/ThalieDrow

PostPosted: 21:52 13. Mar 2010 
Měšťan
 ICQ  Profile

Proste zkazil si nam celou hru, ta drowka by jednala jinak, ale ty si ji vnutil svoje veci jak se ti hodili, ja se tu stebou hadat o tom nechci, dal si mi za sebou dva dm killi naprosto zbytecne a cilene, to mi staci.Fakta neprekrucu, rikas jen veci ktere si ty myslis, pritom tezko muzes vedet, jak to bylo doopravdy. Chtel bych aby sis me uz nevsimal, nejsem jediny komu vadis.

PostPosted: 22:21 13. Mar 2010 
Velmistr
 Profile

ke všemu dění s tebou dneska se vyjádřit nemůžu protože jsem u toho vůbec nebyla

Ad incident číslo jedna

ta hlídka, co tě odpravila a odvlekla do vězení, jsme byli my oba
jít si jen tak na procházku do podtemna se prostě nevyplácí a pocítil jsi to na vlastní kůži
já tě jen občas hlídala, jestli se náhodou pokoušíš zdrhat pomocí sukuby nebo nějakou jinou srandu

jen aby sis nemyslel, že tě maku nějakým způsobem buzeruje, to že tě v podtemnu chytne hlídka a uvězní byl můj nápad, protože si tam chodíš jak na procházku

a to že tě kněžka odpravila a hodilo tělo za hranice Podtemna? Podtemno je drsné a jestli brečíš kvůli ztraceným expům nemáš tam lézt - znovu opakuji, že můje reakce se týká a pouze a jen té hlídky...

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

PostPosted: 22:25 13. Mar 2010 
Měšťan
 ICQ  Profile

Luelle wrote:
ke všemu dění s tebou dneska se vyjádřit nemůžu protože jsem u toho vůbec nebyla

Ad incident číslo jedna

ta hlídka, co tě odpravila a odvlekla do vězení, jsme byli my oba
jít si jen tak na procházku do podtemna se prostě nevyplácí a pocítil jsi to na vlastní kůži
já tě jen občas hlídala, jestli se náhodou pokoušíš zdrhat pomocí sukuby nebo nějakou jinou srandu

jen aby sis nemyslel, že tě maku nějakým způsobem buzeruje, to že tě v podtemnu chytne hlídka a uvězní byl můj nápad, protože si tam chodíš jak na procházku

a to že tě kněžka odpravila a hodilo tělo za hranice Podtemna? Podtemno je drsné a jestli brečíš kvůli ztraceným expům nemáš tam lézt - znovu opakuji, že můje reakce se týká a pouze a jen té hlídky...

taky ze jsem psal Luelle ze to chyceni hlidkou mi nijak nevadi, tam mi akorad trochu vadilo ze postava proti vasim epic npc nic nemohla udelat navic to bylo hned na kraji podtemna. Kdyz drowove lezou napovrch tak je taky prece neprepadnete npc epic hlidkou. Ale jinak mel jsem duvod jit do toho podtemna a ne ze to byla jentak prochazka. Chapu ze je podtemno drsne misto, ale tak nechapu proc jste me tam s hlidkou chytli kdyz jste mi akorad postavu uveznili a pak zabili, to bylo naprosto zbytecne kdyz jste to semnou nic nechteli hrat tak jste me nemeli zavirat. jinak Diky za vynaseni ic informaci.

Last edited by PiAn0 on 22:32 13. Mar 2010, edited 1 time in total.

PostPosted: 22:31 13. Mar 2010 
Měšťan
 Profile

No když tohle vidim nemůžu je tak sedět číst to a musim reagovat.

To PiAn0: Maku je fajn DM, kterej dělá hodně pro hráče. To, že ho vývoj v podtemnu donunil k tomu tě zabít (jak psal maku ne DM killem, ale kouzlem), za to maku nemůže a nemusíš si tady vylejvat svojí zlost. Jinak jsi celkem najivní spoléhat na fér jednání drowů, který mají prostě v krvi, že ostaní jen zneužívájí ve svůj propěch, tudíž by tě stejně zabili a ufiknuli hlavu. K tomu, že jsi tak s prominutím blbej, že po podtemnu chodíš s mrtvolou drowky na zádech a divíš se jak jsi dopadnul, fakt nechápu. Podkat tě já, hlavu bych ti useknul taky. Navíc nemůžeš ani tušit co s tebou ty drowové dělali, když tě nesli. Fakt nechápu, že se tak divíš.

PostPosted: 22:33 13. Mar 2010 
Měšťan
 ICQ  Profile

hrusi wrote:
No když tohle vidim nemůžu je tak sedět číst to a musim reagovat.

To PiAn0: Maku je fajn DM, kterej dělá hodně pro hráče. To, že ho vývoj v podtemnu donunil k tomu tě zabít (jak psal maku ne DM killem, ale kouzlem), za to maku nemůže a nemusíš si tady vylejvat svojí zlost. Jinak jsi celkem najivní spoléhat na fér jednání drowů, který mají prostě v krvi, že ostaní jen zneužívájí ve svůj propěch, tudíž by tě stejně zabili a ufiknuli hlavu. K tomu, že jsi tak s prominutím blbej, že po podtemnu chodíš s mrtvolou drowky na zádech a divíš se jak jsi dopadnul, fakt nechápu. Podkat tě já, hlavu bych ti useknul taky. Navíc nemůžeš ani tušit co s tebou ty drowové dělali, když tě nesli. Fakt nechápu, že se tak divíš.

prosim nevyjadruj se k tomu, kdyz o tom vubec nic nevis :)

PostPosted: 22:41 13. Mar 2010 
Měšťan
 Profile

PiAn0 wrote:

No promiň, ale nemůžu se koukat na to, jaký tu píšeš kraviny.

PostPosted: 22:53 13. Mar 2010 
Měšťan
 ICQ  Profile

hrusi wrote:
PiAn0 wrote:

No promiň, ale nemůžu se koukat na to, jaký tu píšeš kraviny.

nebyl si u toho, drowove co tam semnou byli mi dali za pravdu. to co se tady pise na foru je akorad prekroucena pravda tak jak to ostatnim vyhovuje. Nerikam ze si vymysleji, neznaji totiz zkutecnost a tak si ji domysleli.

Nechci to tady resit protoze vim ze je to zbytecne a nikam by to nevedlo, proto chci aspon poprosit, zda bych mohl mit klid od maku diky.

PostPosted: 23:41 13. Mar 2010 
Bůh
 Profile

Maku je dobrej Dm a me poradil s pár věcma co a jak.

Ty chodíš s drowkou přes záda creepit? :shock:

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

PostPosted: 00:06 14. Mar 2010 
Měšťan
 ICQ  Profile

-darkvision- wrote:
Ty chodíš s drowkou přes záda creepit? :shock:

nn na 17 levlu se da u Dasu tezko creepit

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]