Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 09:15 27. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 214  Next
Author Message
 Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
PostPosted: 13:44 14. Mar 2010 
Šlechtic
 Profile

sandoftime wrote:
mohu se optat v čem že je vlastně monk na thalii silný? v nemožnosti dosáhnout epic dodge,v nemožnosti sáhnout si na maximální počet utoků a nebo v tom, že je tu prostě pár ráčů co ho nedokážou zabít, ačkoliv monk bez multiclassu je hodně žalostná věc? :) *reeejp*

:roll:

(jak už jsem psal výše, když teď vím, že ne všechny zbraně zde mají artefaktovou verzi, neberu jako nespravedlnost absenci rukavic v artefaktech. tečka ;) )

Reply with quote  

PostPosted: 13:10 15. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Sobik wrote:
Esuliams wrote:
Chybějí nám pravé trpasličí štíty. Bylo by možné nějaký vzhled trpasličího štítu přidat?

Na vaultu jsem našel tohle:
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Ha ... il&id=1364
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Ha ... ail&id=250

jka rikal i daanri. jsou tam, a v craftu vyrobit jdou. akorat se generuji z asi 200 druhu, takze prijemnou zabavu, nez narazis na ten co chces.

Jedine ze by si zase nekdo dal par mesicu prace a setridil vzheldy stejne, jak to udelal Kucik s tema zbrojema (kde je to jeste tezsi).

Uvazuju o tom, ze bych se na to podival (treba predelavka na kovadline vzhledu) ale ted je hafo ijnych veci..

btw k tematu: Me na Thalii cyhbi jeste par sikovnych skripteru, kteri by pomohli vyresit prave takovehle veci ! Neni nahodou mezi vami nekdo sikovnej ?

Reply with quote  

PostPosted: 15:03 15. Mar 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Spousta věcí není záležitost znalostí, zkušeností, nebo tak něco, ale je to prostě jen zdlouhavá práce. Na to jsem narazil třeba u těch vzhledů zbrojí. Byl hotový nástroj na jejich roztřídění a stejně se na to každý vyprdnul, tak jsem to zase dělal já.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 15:28 15. Mar 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Štíty jsou všehovšudy 3*255 modelů (malý, velký, pavéza) přičemž ale né všchny modely budou existovat. O to je to jednodušší.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 15:52 15. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
je treba vythanout zhruba 10 "star wars" stitu.

tu praci s tema zbrojema, se vsema ramenama, nohama , holenema atd.. to ti teda nezavidim.

Ale z craftu uz mam vypsane indexy "StarWars" stitu i kolik jich mame v toolsetu vzheldu, takze by slo mozna udelat neco jako :

int MaximumIndexStitu = 240;
(
maly stit = 50;
velky stit = 240;
paveza = 240;
)

StarWars stity:
male : 33-49, 60-65
stredni: 43-50
pavezy: 13-20

FuknceDalsiVzhled:{
x ++;
CopyItemAndModify(oItem,ITEM_APPR_TYPE_SIMPLE_MODEL, (ignored), X, TRUE);

if( GetIsObjectValid(oItem) == FALSE ){ (FuknceDalsiVzhled (oItem))}
}

FukncePredchoziVzhled:{
x= x-1;
CopyItemAndModify(oItem,ITEM_APPR_TYPE_SIMPLE_MODEL, (ignored), X, TRUE);
if (GetIsObjectValid(oItem) == FALSE ) { FukncePredchoziVzhled(oItem) }
}

jeste doplneni :

if (x<0 ) x= MaximumIndexStitu;
if (x>MaximumIndexStitu) x=0;

Reply with quote  

PostPosted: 22:02 15. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

tááák mě na thálii chybí jedna malinkatost, ale nejsem scripter tak se jen samozřejmě tupě ptám jak těžký by to bylo nascriptiť...:
Máme tu pár subras, kterým se objeví křidýlka a nebo ocásek. Tihle tvorové si pořád u DMek nechávaj dělat pláště na zakrývání čehokoliv zmíněného, případně stále dokola hvězdičkují *nejde vidět ocas*...
tak mě napadlo zda by těmto individuím nešel dát do inventáře malý item (1x1-něco jako duše, případně to přidat k duši) kde by si dotyční mohli odkliknout: ZOBRAZIT OCAS/KříDLA
Pokud by to šlo, ulehčila by se DMkum prace s prkotinami, pokud ne tak to smažte... jen nápad, nekamenovat, netuším jak těžké či možné by to bylo...

Reply with quote  

PostPosted: 22:04 15. Mar 2010 
Bůh
 Profile

křídla zakrýt jen tak dle mě nejdou;)

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 22:24 15. Mar 2010 
Nováček
 Profile

Bahnak wrote:
tááák mě na thálii chybí jedna malinkatost, ale nejsem scripter tak se jen samozřejmě tupě ptám jak těžký by to bylo nascriptiť...:
Máme tu pár subras, kterým se objeví křidýlka a nebo ocásek. Tihle tvorové si pořád u DMek nechávaj dělat pláště na zakrývání čehokoliv zmíněného, případně stále dokola hvězdičkují *nejde vidět ocas*...
tak mě napadlo zda by těmto individuím nešel dát do inventáře malý item (1x1-něco jako duše, případně to přidat k duši) kde by si dotyční mohli odkliknout: ZOBRAZIT OCAS/KříDLA
Pokud by to šlo, ulehčila by se DMkum prace s prkotinami, pokud ne tak to smažte... jen nápad, nekamenovat, netuším jak těžké či možné by to bylo...

Si představ, že k tobě přijde chlápek s rudou tváří, zezadu se mu na kalhotách rýsuje ocas, kterej je delší než jeho nohy a tak mu vylejzá z nohavic. Ten chlápek udělá sotva krok, protože ho to musí strašně bolet. Na zádech nese dvě almary ve tvaru kostnatejch křídel překrytý několika čtverečníma metrama látky a tvrdí ti *ocas ani křídla nejsou vidět*. Tak co s nim udělat jinýho než ho zabít a prozkoumat co to vlastně je za zrůdu.

PS : pokud jim DM dávaj pláště, který jim schovávaj křídla, je to špatně a ještě jim přidat item na instantí operaci křídel a ocasu ...no nevim no :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 22:30 15. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Dečka wrote:
...

všiml sis te prosby nekamenovat?
Chjo...
Pro představu se podívej třeba na filmy DOGMA nebo MICHAEL(ta kravina s Travoltou)
V obou maj typci křídla a nevypadaj že by se svíjeli bolestí...
Nejde mi o realnost (NWN není reálné, je to fantasy... i v OOTS maj hlavní zaporak a hlavní "klaďák" skovaný křidýlka...)
Když teda ocas nejde v kalhotech stočit, proč skoro každy thiefling ktereho jsem kdy na povrchu potkal hvězdičkoval že není vidět?
EDIT: souhlasim s celkovym přistupem zabijet a pak se ptat...:-)

Reply with quote  

PostPosted: 23:37 15. Mar 2010 
Měšťan
 Profile

Co mě na thálii chybí, no spíš mi to bije do očí po každý, když jdu kolem.
Je o stromy v podtemnu. Nejde mi stále do hlavy, ani mému okolí, jak v podtemnu můžou růstů zelený a krásně listnatý stromy, když tam nikam nepronikne ani paprsek denního světla? Přitom si pamatuju, že kdysi dávno byli po podtemnu rozmístěný takový krásný modely stromů (takový černý a vypadalo to jako, že jsou ohořelý), byly to takový pahejly s 4 větvema, ale krásně se tam hodili a zapadaly tam. Tak kdyby se to někdy v budoucnu vyměnilo. Díky. :)

Reply with quote  

PostPosted: 00:07 16. Mar 2010 
Urozený
 Profile

magieeee a navíc trochu světla tam být musí, kdyby tam nebylo světlo vůbec, tak jsou čmoudi slepí jako krtci a řídí se hmatem a ne zrakem

Reply with quote  

PostPosted: 07:38 16. Mar 2010 
Ďábel
 Profile

Nedalo mi to než reagovat :twisted:

Bahnak wrote:
.......

Na webu je napsané že hraní tieflinga a aasimara není žádná sranda, pokud ti lidi si berou tyhle povolání, tak si je většinou berou jen kvůli těm bonusům do vlastností. Což samozřejmě všichni uznáte, že tyhle dvě rasy mají neporovnatelnou výhodu před ostatníma (beru mají ECL +2, ale i tak). Stačí se povídat na elfy, trpoše a hobity, co mají? Prd.
Joo kdyby Aasimar měl postih -2 odolnost a tiefling -2 charisma. Tak si je tolik lidí nebere.
Ale ne oni lidi tu hrají tyhle stvoření a pak vymýšlí jak si hru co nejvíc zjednodušit.

hrusi wrote:
.......

Jo s těma stromama je to divné, už v RP naše parta měla narážky, jak tam můžou růst stromy, když nic jiné zelené tam neroste, kromě hub teda. :roll:

sandoftime wrote:
.....

Někde sme probírali na foru DH jak teda vidí drowové, myslím že Hahoš nebo někdo tam psal, že drowové mají jiné vidění. Umí vidět teplo které objekt vyzařuje, nebo tak nějak (něco jak vidění predátora :twisted: ) což znamená, že vidí předměty, páč každý má jiné pohlcení tepla nebo tak něco.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 09:12 16. Mar 2010 
Měšťan
 Profile

Stejně tam ty modeli těch stromů se tam hodily víc, to mi prostě nikdo nevymluví.

Reply with quote  

PostPosted: 10:14 16. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

to uz se tu resilo ne? ma to stejny modely ale podtemno tam nema strom, ale treba koreny a naplaveniny...

Reply with quote  

PostPosted: 10:53 16. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Co sa tyka kridel a ocasu - ocas podle mne skovat ide pod plast abo nejak stocit, sice to nebude pohodlne ale ide to, co sa tyka kridel tak to uz skovat nie je sranda, takze tam by som to videl obtiaznejsie. Ale je naozaj nutne kvoli tomu robit naky system? Scripterov je malo a su dolezitejsie veci na praci. ;)

Co sa tyka modelov, tak urcite sa budu casom menit. Do buducnosti vam mozem slubit, ze stromy v podtemne budu vyzerat "realnejsie". ;)

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 214  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]