|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Drobček
|
Post subject: mať dva otázka Posted: 18:44 18. Mar 2010 |
|
|
zdravit, nedať mi spať nejaká veca tak snad poradit mi...
1. ak byt hraničár a aj druid, mať dva rôzna priatelička na zavolanie?
2, keď chceť urobiť tréning z bojovník, tak mať možnosť 2 raza si vybrať zameraní na zbraňa a aj dva raza lepšá krikická, no keď na to kuknúť tak byť možnosťa prázdna, spýtať na to v hra mocná admin, skonštatovat ze už taká veca mať a dalšia asi nemôcť, ale mne furta v hlava vŕŕtat prečo to mať dva raza a prázdna
3, kedy postava hnedka unavit? ja unavený málo a zrazu sa mi motat noha od únava a to nevláčit nič ťažká
...za rada dakovat
_________________ Drobček -- dobráčisko od kosti, zväčša sám, túlajúc sa svetom Máčny Máčik - svojský druid Obaja skončit vďaka zmena vo svet
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 18:48 18. Mar 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Drobček wrote: 3, kedy postava hnedka unavit? ja unavený málo a zrazu sa mi motat noha od únava a to nevláčit nič ťažká
Únava postavy závisí na její činnosti. Tedy pokud bojuješ, čaruješ tak ti únava nabíhá mnohem rychleji než když sedíš v hospodě.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 18:54 18. Mar 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Drobček wrote: zdravit, nedať mi spať nejaká veca tak snad poradit mi...
1. ak byt hraničár a aj druid, mať dva rôzna priatelička na zavolanie?
Ne, jenom jednoho. Jeho level by mel odpovidat povolani, ve kterem mas vic levelu. Drobček wrote: 2, keď chceť urobiť tréning z bojovník, tak mať možnosť 2 raza si vybrať zameraní na zbraňa a aj dva raza lepšá krikická, no keď na to kuknúť tak byť možnosťa prázdna, spýtať na to v hra mocná admin, skonštatovat ze už taká veca mať a dalšia asi nemôcť, ale mne furta v hlava vŕŕtat prečo to mať dva raza a prázdna
Nevim. To bych asi musel videt. Drobček wrote: 3, kedy postava hnedka unavit? ja unavený málo a zrazu sa mi motat noha od únava a to nevláčit nič ťažká ...za rada dakovat Unava jde rychleji hlavne v boji a pri kouzleni. Navic stoupa podle vahy zbroje, ve ktere postava bojuje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 18:56 18. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
3) a po zhruba 1 hodine looteni , mlyceni a tak teprve pocitis nejake prvni priznaky, jako selhavani kouzel, mensi utok, zpomlaenost pohybu atd... a urcite na malo unavy neumres  neni to the Sims 1) jinac mas stejneho pritelicka, pokud vim. 2) to je podle me kvuli CEP zbranim (ktere nejsou normalne v NWN, jako nunchaku, trojita dyka atd..). nemelo by to jit vzit 2x na stejnou zbran
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 19:16 18. Mar 2010 |
|
|
2) zaměření, specializace, rozšířený kritický apod. jsou to featy u kterych po zvolení jeste potvrdíš pro jakou zbraň má platit. Featy si samozřejmě můžeš vzít vícekrát, ale pokaždé jen pro jinou zbraň. *zasní se* hiran RDD s devastem na simitaru který si vzal 5x rozšířený rozsah kritiku... *olízne se* no, to už by spiš ani nebyla hra ale krvava lazeň že... jak říkal Nomis, může to trošku haprovat u CEPovych zbraní, ale ani tam by neměl jít zvolit rozsah kritiku apod pro jednu a tu samou zbraň...
EDIT 3) a sex unavuje taky docela rychle:-)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 19:21 18. Mar 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Bahnak wrote: 2) zaměření, specializace, rozšířený kritický apod. jsou to featy u kterych po zvolení jeste potvrdíš pro jakou zbraň má platit. Featy si samozřejmě můžeš vzít vícekrát, ale pokaždé jen pro jinou zbraň. *zasní se* hiran RDD s devastem na simitaru který si vzal 5x rozšířený rozsah kritiku... *olízne se* no, to už by spiš ani nebyla hra ale krvava lazeň že... jak říkal Nomis, může to trošku haprovat u CEPovych zbraní, ale ani tam by neměl jít zvolit rozsah kritiku apod pro jednu a tu samou zbraň...
EDIT 3) a sex unavuje taky docela rychle:-) To co rikas je pravda, ale jemu jde o to, ze nyni je videt pri vybirani featu Weapon focus a Improved critical 2x nad sebou. Jak zde nekdo napsal, nejspise diky novym zbranim. Ja osobne jsem se taky lekl.
|
|
Top |
|
Drobček
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 19:25 18. Mar 2010 |
|
|
ja mať zameranie na halapartna a chcet mať aj na nejaká iná zbraňa ku štíta, no nemôcť lebo mat dva prázdna okienka na volba a a rovnako aj na kritická vylepšenia, mať to možnosť zobrať v ponuka dva raza ale oba byť prázdna, nevedieť čo mať zle stiahnuté ?
za ostatná veca dakovat
_________________ Drobček -- dobráčisko od kosti, zväčša sám, túlajúc sa svetom Máčny Máčik - svojský druid Obaja skončit vďaka zmena vo svet
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 19:25 18. Mar 2010 |
|
|
Zkus sjet v nabídce níž. Resp: Tam kde máš to zaměření a prázdné, tak jen sjeď níž, nevím proč, ale ten výběr je až dole
|
|
Top |
|
Drobček
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 21:40 22. May 2010 |
|
|
zdravit, mať otázka, ked upravovať štíta tak mať sem tam na ruka taká guča ako handra omotaná, kde mať čo stiahnuť aby môcť mat všetka druha štíta
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 21:51 22. May 2010 |
|
|
Kdyz vidis ten ten pytel misto stitu, tak je to proto, protoze tenhle vzhled proste neexistuje. Nevidi ho nikdo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 21:55 22. May 2010 |
|
|
Drobček wrote: zdravit, mať otázka, ked upravovať štíta tak mať sem tam na ruka taká guča ako handra omotaná, kde mať čo stiahnuť aby môcť mat všetka druha štíta predelej si ho v toolsetu
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 21:58 22. May 2010 |
|
|
Thenesen wrote: predelej si ho v toolsetu Proc by to delal, kdyz prave k tomu je meneni vzhledu ve hre, na ktery se pta?
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 22:19 22. May 2010 |
|
|
kucik wrote: Thenesen wrote: predelej si ho v toolsetu Proc by to delal, kdyz prave k tomu je meneni vzhledu ve hre, na ktery se pta? oh.. ona vlastne uz jdou menit vzhledy ve hre  jsem zapomnel
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|
Drobček
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 22:47 22. May 2010 |
|
|
tak ja teda vybrať s tých čo tam byť, dakovať
|
|
Top |
|
Miking
|
Post subject: Re: mať dva otázka Posted: 09:19 23. May 2010 |
|
 |
Poutník |
|
|
Drobček wrote: ja mať zameranie na halapartna a chcet mať aj na nejaká iná zbraňa ku štíta, no nemôcť lebo mat dva prázdna okienka na volba a a rovnako aj na kritická vylepšenia, mať to možnosť zobrať v ponuka dva raza ale oba byť prázdna, nevedieť čo mať zle stiahnuté ?
za ostatná veca dakovat Cau, jestli maš dva featy na zaměření na zbran tak je to spatně. měl sem to taky. Musí tam byt jen jeden feat. já sem to řeši l a vyřešil tady viewtopic.php?f=107&t=4052
|
|
Top |
|