|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Práček
|
Post subject: frakce? Posted: 15:01 19. Mar 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Nevim kam to dat ale asi sem...možna se to resilo
netusim ani co to je... ale hledal jsem si ucitele pro povolání a nejdriv jsem vlezl v akademii valky a stínu do cviciste pro lucistniky ta bitka co se tam posleze odehrala byla vazne pekna(jsem rad ze jsem ji prezil)
a to stejne se opakovalo v chramu Zeira
pry to jsou spatne frakce či co... tak prosim nešlo by to nejak predelat? ono jako kdyz v Zeirove chramu po te jejich bitce zemre ta jejich knezka ...je to divny...
|
Tretas
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 15:10 19. Mar 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Chce to víc popsat ten problém. Napsat přesné jméno lokace. Quote: ta bitka co se tam posleze odehrala byla vazne pekna Kdo tu bitku vyvolal (NPC?), kdo se zúčastnil atd. A hlavně co jsi za postavu, rasu.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 15:17 19. Mar 2010 |
|
|
drow...
no prvni je v : Charaxss-Velká pavučina-Akademie valky
tam jsem otevrel dvere do lucistnickeho cviciste a pak to zacalo.... kdo to vyvolal nevim..mlatili se NPCka ...nejdriv sem myslel ze je to DM ale pak kdyz zabili uředníka tak se nic nedelo
jedine co jsem udelal ze jsem otevrel dvere...
to stejne nastalo kdyz jsem vlezl do zeirova chramu ..otevrel jsem branu a uz se to mlatilo..zase npcka(tady uz si nepamatuju ty nazvy
takže podle me to vyvolalo NPC a bojovali NPC nikdo jiny tam nebyl(pokud nebyl z neviditelnenej)
|
kucik
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 15:46 19. Mar 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A nikdy předtim se tam nic takovýho nestalo? Nevim že by v těhlech lokacích cokoliv kdo v poslední době dělal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 16:27 19. Mar 2010 |
|
|
predtim jsem si tam chodil a v pohode...ale nikdy jsem nelezl do toho cvičiště lučíštníků to je pravda. lezl tam někdo někdy? můžu to zkusit tam vlést znova(ale domů se dostanu nejspíše až večer) jediné co mě napadá jestli nemají ten uředník a někdo z tech v té časti lučistníku nastavené nepratelské frakce proti sobe. doufam že to není mnou 
|
kucik
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 16:38 19. Mar 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jde mi o to, jestli tam mám hledat špatně nastavený frakce, nebo s tim jenom DM cvičili 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 17:30 19. Mar 2010 |
|
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 17:43 19. Mar 2010 |
|
|
já na nic nesahala
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 19:12 19. Mar 2010 |
|
|
ne nezautocil ... ani na me neutocili(v prvnim pripade me jen zranilo par fireballu co tam hazeli, a v druhem pripade se me ani nedotkli...oba pripady skoncili smrti jednoho z npc(v akademii zemrel urednik a v chramu zemrela ta knezka ...jakmile zemreli tak se prestali mlatit)
jen jsem otevrel dvere a chtel si promluvit a najednou se na sebe vrhli.... az prijdu vecer domu tak muzu zkusit jestli to zase udelaji...
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 19:51 19. Mar 2010 |
|
|
Zdá se, že NPC berou dění v Charxssu vážněji než hráči a už si vyřizují staré spory 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 20:07 19. Mar 2010 |
|
|
S tou akademii valky souhlasim... Ale uz je to dyl co sem to videl, taky jsem to daval myslim na forum...
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 23:10 19. Mar 2010 |
|
|
hmmm..tak ted jsem zkousel Akademii valky a stinu i Zeiruv chrám a nic...zadnej utok... nic se nedelo...
|
Arsen
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 23:18 19. Mar 2010 |
|
|
Tohle už sem zažil na více místech v podtemnu, taky už sem to tak rok zpátky psal na fórum někde.
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 23:57 19. Mar 2010 |
|
|
Nieco podobne sa dialo aj v bazinach u Stareho chramu.Ked som tam vosiel tak ostatny jasteri napadli svojho samana (knaza). Ale v poslednej dobe cca mesiac+- je to uz OK.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: frakce? Posted: 10:10 20. Mar 2010 |
|
|
hmm tak jsem to zkusil znova obejit a zase nic...npcka dělaj jako by nic... ale zjevne se tento jev v podtemnu vyskytuje..ale vážně netuším čím to bylo spuštěno... jestli byli npcka netrpělivý kvůli nadcházejícímu restartu? nebo jen se o mě praly jelikož jsem hledal učitele 
|