|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:46 15. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
joho tak to je pecka, proč to dělat jednoduše že 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:01 16. Mar 2010 |
|
|
L.H.  Attachment:
dsc00738sa4mb7.jpg [ 350.04 KiB | Viewed 2010 times ]
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:14 16. Mar 2010 |
|
|
Nový farár bol pri svojej prvej kázni tak nervózny, že takmer ani nedokázal prehovoriť. Ďalšiu nedeľu pred druhou kázňou sa spýtal prítomného arcibiskupa, že čo by mal urobiť, aby sa uvolnil. Ten mu poradil: "Kvapnite si do vody trochu vodky, uvidíte, že po niekoľkých hltoch budete trochu kľudnejší ."
Farár poslúchol radu a skutočne, cítil sa tak výborne, že by dokázal rečniť aj vo víchrici a úplne kľudne.
Po bohoslužbe sa vrátil do sakristie, kde našiel lístok od arcibiskupa, ktorý mu odkazoval:
Vážený Otče: Nabudúce si nalejte vodku do vody, nie vodu do vodky. V každom prípade mám niekoľko poznámok, aby sa už neopakovalo to, čo som videl na dnešnej omši: - Na okraji kalicha nie sú nutné dve kolieska citróna. - Tie kabínky v bočnej lodi sú spovednice, nie toalety. - Snažte sa neopierať o obraz Panny Márie, a u vôbec ju nemusíte objímať a bozkávať. - Máme 10 prikázaní , nie 12. - Apoštolov bolo 12, nie 7 a žiadny z nich nebol trpaslík. - Nášho Pána Ježiša Krista a Jeho Apoštolov nenazývame "JC & His Boys". - Dávid porazil Goliáša prakom a kameňom. Nie je pravda, že by ho "doje***". - Judáša neoznačujeme za "zku....... zmrda". - Svätého Otca sa nepatrí prezývať "Papa Ratzi". - Bin Ládin nemal nič do činenia s Ježišovou smrťou. - Svätená voda je na požehnanie, nie na osviežovanie zátylku. - Nikdy sa nemodlite sediac na schodkoch pred oltárom. - Hostie sa majú rozdávať veriacim, nemajú sa prikusovať k vínu. - Veriaci hádžu príspevky do pokladničky dobrovoľne; - Odstránte nápis: "Vaše sprepitné je môj plat". - Hriešnici pôjdu do pekla, nie "do <>". - Vašu iniciatívu, aby si všetci prítomní zatancovali hodnotím kladne, ale robiť valčík po celom kostole, to NIE!
Ten, čo sedel v kúte pri oltári a o ktorom ste tvrdili, že to je "bu*ík v sukni" a "transvestita bez make-upu", to som bol ja.
Dúfam, že do budúcej nedele tieto nedostatky napravíte. Inak, na prvú kázeň to bolo celkom dobré .
S pozdravom, Arcibiskup
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 19:38 16. Mar 2010 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Vás to asi nepobaví tak jako mě, ale včera mě málem sundal ze židle parádní tell od Daladana... Fallion [tell]: Hlavně tam na tý večeři nevytahuj nic o Fallovi a Dalovi, žádný příběhy. Daladan [tell]: hehe... Dal a Fall to je jak Pat a Mat. A nebo... Žena za volantem je jako hvězdička... Vy jí vidíte a ona vás ne!
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 08:49 20. Mar 2010 |
|
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:41 22. Mar 2010 |
|
|
Univerzální rozvojová pomoc:
Attachments: |

africa.gif [ 79.24 KiB | Viewed 1997 times ]
|
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 19:22 22. Mar 2010 |
|
|
Vybírám novou kytaru a tohle mě pobavilo... jde o ten název těch snímačů  Snímače B.D.S.M Snímače B.D.S.M. – Broad Dynamic Sonically Matched z vlastní produkce B.C.Rich jsou navrženy tak, aby poskytovaly pevný zvuk a poměrně silný výstupní signál. Mají výraznou dynamiku v širokém frekvenčním spektru, takže dokáží všechny tóny snímat velmi citlivě. Snímače u kobylky a u krku jsou individuálně testovány a párovány tak, aby vzájemně dobře spolupracovaly a zvukově se doplňovaly.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 19:50 22. Mar 2010 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:05 22. Mar 2010 |
|
|
Ideální snímače pro drowy, řekl bych.  A práce pro Svirfneblinského vynálezce Ibaneze. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:58 22. Mar 2010 |
|
|
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:39 22. Mar 2010 |
|
|
Na světě je 10 druhů lidí. Ti, kteří znají binární kód a ti, kteří ne. 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:55 22. Mar 2010 |
|
|
prostě cool x)
Attachments: |

cool.jpg [ 64.12 KiB | Viewed 1958 times ]
|
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:56 22. Mar 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
zachy: Ty dobrá čecha  ale chápu, že vtip nesmí být až tak okatý. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:08 22. Mar 2010 |
|
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Last edited by Bahnak on 23:45 22. Mar 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:20 22. Mar 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |