Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:50 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Nespravedlnost
PostPosted: 18:55 27. Mar 2010 
Šlechtic
 Profile

Poděkování je málo! Tohle nemá obdob! Drow měsíc nehraje a za trest mu zruši rodinu!!!!! Díky za zájem DM!!!!

Editováno kvůli vynášení informací.

Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.

Titulní strana Knihy Řetězů

Post subject: Re: Nespravedlnost
PostPosted: 18:57 27. Mar 2010 
Poutník
 Profile

Pro chytraka ,,Darkvision,, Kdyz pises do PJ, tak to tve vety nezobrazuje vis :wink:

PostPosted: 19:03 27. Mar 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Tak jako tak. Bylo to jednani konkurencni rodiny, nikoliv rozhodnuti DM. Muzete se jim postavit a uprimne receno mate dost slusnou sanci.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 19:06 27. Mar 2010 
Šlechtic
 Profile

kucik wrote:
Tak jako tak. Bylo to jednani konkurencni rodiny, nikoliv rozhodnuti DM. Muzete se jim postavit a uprimne receno mate dost slusnou sanci.

DM napsal jasné oznámení o permanentní smrti postav. Jednání proti rodine bez její účasti je podraz od DM a hráčů.

Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.

Titulní strana Knihy Řetězů

PostPosted: 20:28 27. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

nejde mi kliknout a zvetsit obrazek tudiž netušim vo co gou...

EDIT: AHA

EDIT2: Hm, tak už se nedovíme co nám chtěl básník říct...

EDIT DG: nezasvěcení to nepotřebují vědět

EDIT3: hm, me se arkenviři docela HODNE tykali, ale koukam že je to asi už fuk... počkam si až se neco objevi v IC novinkach at si o nich neco počtu... resit to ve flejmu je asi kravina, protože se tady nikdy nevyresilo nic, akorat se tu lidi rozhadali...

Last edited by Bahnak on 20:34 27. Mar 2010, edited 2 times in total.

PostPosted: 20:29 27. Mar 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Prosím řešte problémy s Týmem a nevynášejte komunikaci ve hře na fórum.

to Arkenvirr: pokud půl roku nehrajete, je logické, že situace v modulu se může změnit. Tým celou věc prodebatuje a doporučí nějaké řešení.

V případě problému řešte PM s příslušnými DM, nebo se mnou. Konečnou instancí pro stížnosti na DM je Rejty.

PostPosted: 12:45 28. Mar 2010 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Zruste i neaktivni hrace co nahore nehrajou mesic . . . co to je za ******** ? Hrac se dela s postavou pak mesic nema cas a je vymalovano . . . to si me dole hodlate prehazovat jak horkej brambor ? (uz sem vystridal 2 rodiny). Kdyz uz se tu dela vo nas bez nas tak at se to aspon IC zahraje s poradnou bitkou a ne stylem "tell" je mi to lito ale budete se rusit :shock:

S hracema Arkenvirr sem v kontaktu, sice uz moc nehrajou, ale jejich nasranost uplne chapu.

Erik The Viking

PostPosted: 12:57 28. Mar 2010 
Poutník
 Profile

Toto ukazuje nejen uroven DM ale hlavne o urovni cloveka a jeho hodnotach k ostatnim vnimajicim bitostem kolem :roll:
Je smutne ze i ve sfere zabavi a fantasie se najdou jedinci tak zaslepeni sebeklamem a vedeny chticem,zavisti a nenavisti k ostatnim.
Jen tupe se stvat za svim vysnenim cilem a lpet na necem tak pomijivem a pritom ignorovat vnimani ostatnich.
Jen tak dal ale karme neutece nikdo :wink:

PostPosted: 13:16 28. Mar 2010 
Velmistr
 Profile

tak já myslím, že je na čase se uklidnit

zanechat těch rádoby filozofických žvástů o karmě, hodnotách a dalších blábolech...

když se nad tím tak čistě zamyslím

dejme tomu čistě teoreticky, že se stala chyba - ale nestala se v tom IC dění, ale jak to tak obvykle bývá, v komunikaci

Staly se nějaké IC události, které logicky po dlouhodobém dění nějak IC vyústily...

že o tom nevíte? čí je to chyba? DM reagují za svět a prostřednictvím nástěnek dávají defacto OOC hráčům na srozuměnou, co se ve světě děje, co mohou očekávat, aby se nějak připravili

že se Matriarcha rozhodne, že je nutné vyvraždit nějaký rod? NO A CO? když se jí bude chtít nechá vybít třeba celé město, jen protože se špatně vyspala... Neříkám, že je správné, nebo se bude dít, aby si DM jen tak z rozmaru pobil celé město, ale není to vyloučené

a tohle byla čistá IC akce ze strany HRÁČŮ

to že celá rodina nehraje, je snad chyba těch okolo?

mám z toho celého trochu pocit, že vám ani tak nejde o hru jako o ztrátu statusu hráčů epickéch postav a to se mi krajně nelíbí

hra není o tom být nejlepší, nejbohatší, nejsilnější, nejepičtější

i s postavou na 2., 3., lvlu se dá zažít krásná hra a kolikrát mnohem hezčí než na tom 20...

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

PostPosted: 13:36 28. Mar 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ja len podotknem zdrzte sa vulgarnych vyrazov - take veci sa tu netoleruju!!!

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 14:01 28. Mar 2010 
Mistr
 ICQ  Profile

Podtemno je chybou a neštěstím Thalie

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

PostPosted: 14:07 28. Mar 2010 
Poutník
 Profile

Luelle tve objasneni a ospravedlneni sveho pociny a plivanim na hodnoty jinych jen vice zduraznuje tve nespravne chovani a spatne chapani veci kolem sebe.
Musim souhlasit podtemno je od zacatku jen spatna cesta v promenach Thalie.

PostPosted: 14:08 28. Mar 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

Ten kdo se to dole snaží šéfovat si začíná dělat co chce a to opravdu není moc dobrý.Připadá mi to jako odstranění konkurence rodinou která asi nemůže co do vlivu konkurovat,ale její plus je to že prostě hraje s přispěním DM.
Vůbec se Arkenvirrům nedivím

PS.:neprudit je to jen můj názor

PostPosted: 14:23 28. Mar 2010 
Velmistr
 Profile

Magratela wrote:
Luelle tve objasneni a ospravedlneni sveho pociny a plivanim na hodnoty jinych jen vice zduraznuje tve nespravne chovani a spatne chapani veci kolem sebe.
Musim souhlasit podtemno je od zacatku jen spatna cesta v promenach Thalie.

prosím tě než se pustíš do mého psychologického rozboru, uvědom si laskavě, že tohle není moje akce, já jako DM v podtemnu moc nejsem, spíš pomáhám makovi při různých Q, u tohohle jsem zrovna nebyla

na nikoho neplivu, zaměťte si před vlastním prahem...my jako DM se o hráčích opravdu nevyjadřujeme jako o debilech a kdovíčem - a že někdy vidíme věci - ale napsat větu "to mohl vymyslet jen totální...." to je vážně vrchol, ty hodnoto

vůbec mě neznáš, nemám pocit, že jsme se ve hře kdy setkali, ať jako hráč - hráč, či jako DM - hráč, tak mi laskavě necpi nic o mém špatném chování

já jako hráč bych si v životě nedovolila podobným způsovem komentovat jednání DM zkrátka jen z úcty k autoritě a slušného chování k cizímu člověku, kterého jsem nikdy v životě neviděla

jen poukazuju, jak na mě celý ten tyjátr působí

nenávidím tyhle OOC reakce na IC věci a onanování na foru, protože je to naprosto k ničemu a akorát to kazí hru, pokud někdo potřebuje opustit páru, at si vydrne pusu mýdlem (prsty i klávesnici, hezky vydezinfikovat savem), nadechne se a třikrát se otočí kolem dokola - obejít dům také není od věci

DM vám nabídli nějaké alternativy, které jste nepřijali, a zastavit IC vývoj kvůli nehrajícím postavám? proč?

a ano mou hodnotou vskutku není mít postavu na 40 lvlu a vybít, kde se co dá

to jestli je podtemno přínosem nebo ne, o tom se hádat nehodlám - kdo nechce, při hraní ani nemusí zaznamenat, že nějaké podtemno existuje, nemusí se v životě s nějakým drowem setkat

já sama jsem měla technické problémy a neměla jsem 9 měsíců přístup ke internetu a tím pádem hře, ale stačilo kontaktovat osoby, které hrály kolem mě a dát jimna srozumněnou, že ta postava existuje, jen já se prostě nemůžu lognout

Podtemno je dokonalé prostředí pro intriky a podrazy - ale pokud nejste jako hráči sami aktivní a potřebujete ke své hře DM, proč vám nestálo za to lognout se, když byla vzpoura otroků a nějak zashánout? Že nikdo z těch 5 postav, které byli včera ve hře neměl čas? tomu nevěřím, v podtemnu se DM poslední dobou pohybuje hodně často a vaše rodina mlčí jako by neexistovala, to že vaše postavy neví o IC událostech, které se staly, není naše chyba

jediné co lze DM vyčítat je forma, kterou se jisté věci staly, ale ne TO CO SE STALO - protože to, že o tom nevíte, je čistě VÁŠ NEZÁJEM

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

PostPosted: 14:39 28. Mar 2010 
Poutník
 Profile

Dekuji za radu jak postupovat pri psani na foru moc si cenim tohoto prinosu od tak uvedomele osobnosi a vznesenosti jakou je nedotknutelna autorita DM *tleska*

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]