|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Durduin
|
Post subject: CD key Posted: 17:17 29. Mar 2010 |
|
|
Možná že je to blbost ale...můj cd key se používá. Už se mi to tady jedou stalo a člověk kterýmu to vygenerovalo stejný si prostě vygeneroval jiný. Jenomže teď ani nevím jak dlouho tady dotyčný hraje. Nechce se mi rušit postavu, kterou mám na 18 lvl a nechat si generovat klíč když to mám z origoš CD (leč nemám origoš datadisky) Proč to tady píšu...nejsem agresivní jenom, prosím o pomoc, fakt nevím jak to řešit. Přinejhorším...nevíte kde sehnat originál hru, aby se mi něco podobného už nestalo? (v rámci pohodlí dotyčného hráče jsem ochotná se obětovat protože v poslední době jsem moc často nehrála a takhle zanedbávat nwn, to si žádá trest  ) Díky moc všam za pomoc Durduin
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CD key Posted: 17:23 29. Mar 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jednak proč ty klíče měníš? Ten účet bys tam přeci měla mít pořád. Pokud s něčím kolidují klíče, tak ti to i napíše, který z klíčů. Postavu rušit nemusíš, s tím to nijak nesou visí. Nejjednodušší je samozřejmě vygenerovat ten který klíč nový. Kdyžtak mi napiš na icq.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Durduin
|
Post subject: Re: CD key Posted: 19:08 29. Mar 2010 |
|
|
Je to jeden z tehle lidí:
Beldandy de Waller Mija Zerg Krutikostilam Sheii Raina Tears Ashen Corleth Daniel de Waller Thea Orakul Elinka Lelliová Rastalien Mara Lence Kalio Slonovous Urlraen Zau~ndar Èerný Vlk Rashed Gorok Kovadlina Serientera Orandé Bageshur Vierdril Zau~ndar
Píše to: Chyba spojení, tvůj CD klíč se již na tomto serveru používá. Jinak nic.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CD key Posted: 19:14 29. Mar 2010 |
|
|
Jo takhle... ja myslel na webu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CD key Posted: 19:17 29. Mar 2010 |
|
|
Pokud tedy pouzivas ucet durduin01, tak ty klice nikdo jiny nepouziva. Takze jedina moznost je, ze si nejakej vychcanek registroval jine klice, nez s jakymi hraje. Pripadne prihlasujes se opravdu s klici, ktere mas registrovane?
A proc je to vlastne ve flames? To se bude fajn hledat, az bude mit nekdo stejnej problem.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: CD key Posted: 08:06 30. Mar 2010 |
|
|
ta hláška je blbost, to tak někdy začne dělat a obvykle to přejde samo od sebe
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: CD key Posted: 12:20 01. Apr 2010 |
|
|
toihle se stává nebo spíš může se to stát po tom co ti padne hra a hra nedostane informaci o dom že jsi odlogla
doporučuje se počkat v takovém případě 5 minut a pak lognout znova, zpravidla už to bývá dobré
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Bulvic
|
Post subject: Re: CD key Posted: 15:21 02. Apr 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Jen takový můj postřeh, mě se tohle stávalo, když jsem doma měl nahozenou wifinu, nevím, v čem je problém, ale když jsem do routeru píchnul kabel, tak všechno jede v pohodě. Nedokážu to vysvětlit, snad jen ztrátovostí paketů. Vím, že to zní jako blbost, nicméně mě se to tím srovnalo.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|