|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
Ikstremist
|
Post subject: Lodní doprava z Alwarielu Posted: 02:24 01. Apr 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
Ahoj, právě jsem se chtěl přepravit z Alwarielu, lístek stojí 180 zlatých. Mám v inventáři 260 a admirál mi tvrdí že nemám dost peněz.
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Lodní doprava z Alwarielu Posted: 07:08 01. Apr 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Ikstremist wrote: Ahoj, právě jsem se chtěl přepravit z Alwarielu, lístek stojí 180 zlatých. Mám v inventáři 260 a admirál mi tvrdí že nemám dost peněz. Lístky se zdražovaly kvůli... viewtopic.php?f=92&p=65886#p65886
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Lodní doprava z Alwarielu Posted: 08:56 01. Apr 2010 |
|
|
Ceny které Vám při rozhovoru kapitán říká jsou ceny za standartní situace... Podmínky jsou teď na moři o dost nebezpečnější takže každý z kapitánu si bere bakšiš navíc , který neříká. Bakšiš je různý podle odvahy kapitánů a lodní trasy. Prostě mít v kapse jen 260 je fakt pro kapitány málo na risknutí plavby.
Přestože je ten questík dlouhodobý předělání všech rozhovorů by dalo moc práce s malým efektem. Tak byla cena jednoduše navýšena scriptíkem.
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Lodní doprava z Alwarielu Posted: 12:38 01. Apr 2010 |
|
|
A proč mi tady dm neřeknou kolik teda mám u sebe mít? Připravili jste mi krásnej zásek ze kterýho se nyvymotám, protože v alwa nemám absolutne šanci nějak vydelat peníze a na to abych se se nechal sejmout v prahvozdu, mám až moc moudrousti.  (no offence, sem rozespalej)
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Lodní doprava z Alwarielu Posted: 13:13 01. Apr 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Nestěžuj si DM, ale kapitánovi lodi. DMka to zdražení pouze zprostředkovaly.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Lodní doprava z Alwarielu Posted: 13:44 01. Apr 2010 |
|
|
stezuju si DM, protoze sem se zeptal kapitana a ten mi řek, že lístek stoji 180, nakoupil sem podle toho u obchodniku a pak tam zakys... skončilo to tak že sem musel prodat čast eqipu za 5% ceny abych se od tama dotal, pač chce 540gp. Proto to pišu sem, a nestěžuju si IC. Takže warning pro vás pro všechny --- to co vám řekne za cenu je uplnej nesmysl.
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|