|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 09:11 13. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Formy tam nacpal hráč Thenesen. Smazáno od obchodníka.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 13:33 13. Apr 2010 |
|
|
no já nevím, rozčilujete se kvůli formám, ale ty jsou aspon potřebné a i když zabírají místo, aspon když řemeslník potřebuje jednu nemusí kupovat celý stack, navíc 375 je vcelku dobrá cena na to že se do ní započítává i přirážka 24% nebo kolik si řekne obchodník
ale že jsem tam teď našel balíček pro úředníka v Karathe!! nebo přísady na formy, které lze koupit 10x levněji u npc o lokaci vedle, pro tohle by jste se měli rozčilovat
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 13:39 13. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Spíše jde o to, že nacpat tam tu formu šedesátkrát po jednom je trošku mimo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 15:29 16. Apr 2010 |
|
|
Není ten štít +2 tak trochu import z palety? 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 16:00 16. Apr 2010 |
|
|
Sobik wrote: Není ten štít +2 tak trochu import z palety?  Ten po mě včera chtěl určit Thenesen nebo jak se ten diblík jmenuje
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 23:36 16. Apr 2010 |
|
|
Sobik wrote: Není ten štít +2 tak trochu import z palety?  ziskal jsme ho z questu...
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 19:09 16. May 2010 |
|
|
Kdo tam probohy zase nacpal ty apule a flašky?! A přísady na formy? A Fluorit? A lopatu? A OBYČEJNÝ šipky po jednom kusu?! Chtělo by to nastavit filtrování minimálně na to, co se dá koupit o lokaci vedle u správce. Ideálně i na kameny z lootu atd...
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 18:13 18. May 2010 |
|
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 18:27 18. May 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
OT: Co dát sobíkovi nějakou frakci "kontrola produktu" ? 
_________________ .
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 18:34 18. May 2010 |
|
|
Sobik wrote: Ten člověk to myslel dobře, aby jste v dílnách neumřeli hlady 
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Obchodní v dílně(povrch) Posted: 18:34 18. May 2010 |
|
|
Thalijská obchodní inspekce, nebo tak něco, ale prostě mě vytočí, když tam někdo nacpe takovýhle hovadiny.
|
|
Top |
|