|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
rotona
|
Post subject: Zmizel mi kůň Posted: 21:03 19. Apr 2010 |
|
|
Zmizel mi kůň , ztratil se mi někde mezi náměstím a severní bránou v Karathe , myslím že za mnou ani nepřeběhl prez přechod. Jmenuje se Imortal a celý černý, děkuji za pomoc.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 08:19 20. Apr 2010 |
|
|
Jestli ti nezmizel na lod. Nedávno jsem ho ustájil u severni brany v Karate. Doplul jsem do Alwajru, poté jsem nastoupil na lod do Kel a hazaru a koukam co to je za kone na lodi, ejhle nejak se tam dostal ten můj  ...
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
rotona
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 10:25 20. Apr 2010 |
|
|
Už ho mám objevil se na mistě ztráty po restartu. 
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 10:30 20. Apr 2010 |
|
|
mno když jdeš s koněm přes přechod a nejedeš na něm, on se objevuje na jiném přechodu
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 13:00 20. Apr 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jojo...kdysi dááávno když byl kůn v partě,tak bylo vidět kam to skočil,ale je pravda,že přes přechody na tom koni jeďte...páč jinak skáčou většinou
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
rotona
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 15:26 22. Apr 2010 |
|
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 16:45 22. Apr 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
rotona wrote: Je to o zatížení postavičky.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 18:10 25. Apr 2010 |
|
|
tak proto je Auril dycky rychlejší než Aria 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 18:21 25. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To mi fakt prijde jako blbost. Je jedna rychlost hracske postavy. Kun da 20% bonus a hotovo. Pak se stanou leda takovy veci, ze nekdo zamedituje na koni, nebo ze projde skrz podsveti a nastavi se mu NPC rychlost (pomalejsi).
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 20:00 25. Apr 2010 |
|
|
kucik wrote: To mi fakt prijde jako blbost. Je jedna rychlost hracske postavy. Kun da 20% bonus a hotovo. Pak se stanou leda takovy veci, ze nekdo zamedituje na koni, nebo ze projde skrz podsveti a nastavi se mu NPC rychlost (pomalejsi). Jako blbost to přijde i mě, ale funguje to tak, jak tu píšou kuciku. Opravdu sou někteří pomalejší a nemusí meditovat na koni. Taky si mylsím že to ovlivnuje kolik toho postava nese a nebo možná tena skill "jízda na koni". Auril třeba Arii na rovině předjela o víc jak 3 konské délky
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 20:08 25. Apr 2010 |
|
|
Auril nemá v jízdě ani bod
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 20:23 25. Apr 2010 |
|
|
Je to sice OT, ale chci se zeptat. Dělá dovednost jízda na koni vůbec něco? Možná by bylo fajn nějak zvýhodnit jezdce, kteří tuto dovednost mají.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 20:45 25. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nedela. Zatim. Je to napsany na webu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 20:47 25. Apr 2010 |
|
|
Auril jistě má body v jízdě na koni, páč ten skill je přes obratnost  a ta se tam počítá. No kdoví co tu rychlost ovlivnuje.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Zmizel mi kůň Posted: 20:54 25. Apr 2010 |
|
|
|
Top |