|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
maku
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 11:06 27. Apr 2010 |
|
|
Krata wrote: .. S tím moc nesouhlasím. Každý má něco. Paladin se prohání na svém oři, hraničář zase ovládne kdejakou bestii, SD mi zase zmizne, mág zase nemusí kupovat lektvary ..
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 11:13 27. Apr 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
maku wrote: Krata wrote: .. S tím moc nesouhlasím. Každý má něco. Paladin se prohání na svém oři, hraničář zase ovládne kdejakou bestii, SD mi zase zmizne, mág zase nemusí kupovat lektvary .. *mrmlá* ...já chci jízdní medvědy pro druidy! P.S. Paladin má koně jako sumonna a když restne, tak se odvolá nebo ho má jako přítelíčka - je trvalý, dokud nexne? (nikdy sem ty ZD šmejdy s pravítkem v *píp* nehrál, tak se ptám ze zvědavosti  )
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 11:36 27. Apr 2010 |
|
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 13:53 27. Apr 2010 |
|
|
maku wrote: Aneb omezte všechny (p.s. jen to moje nechte). O ničem jiném to opravdu není. Každý má svoje, nechejme to tak. Tady jde spíše o to, jak se daný paladin chová ke svému koni a jak to hraje. O ničem jiném to není.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 16:35 27. Apr 2010 |
|
|
To jistě. Hraní paladina vyžaduje jistou míru herní vyspělosti. Paladin by navíc měl respektovat zákony a je tudíž možné ho postihnout, pokud to nedělá.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 16:41 27. Apr 2010 |
|
|
KaTo wrote: maku wrote: Krata wrote: .. S tím moc nesouhlasím. Každý má něco. Paladin se prohání na svém oři, hraničář zase ovládne kdejakou bestii, SD mi zase zmizne, mág zase nemusí kupovat lektvary .. *mrmlá* ...já chci jízdní medvědy pro druidy! P.S. Paladin má koně jako sumonna a když restne, tak se odvolá nebo ho má jako přítelíčka - je trvalý, dokud nexne? (nikdy sem ty ZD šmejdy s pravítkem v *píp* nehrál, tak se ptám ze zvědavosti  ) kdyz si odpocines tak kun zustane podobne jako pritelicek, kdyz kone vyhodis z party a po restnuti vyvolas noveho, lze mit pozdeji v parte dva kone ( a jde i vic) a ty vyuzit v boji jsou silnejsi nez jakykoliv druidsky/hranicarsky pritelicek nejdou nakrmit a tim vylecit ale v otmhle jsou tady osekani i hranicar/druid takze...
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 16:54 27. Apr 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: To jistě. Hraní paladina vyžaduje jistou míru herní vyspělosti. Paladin by navíc měl respektovat zákony a je tudíž možné ho postihnout, pokud to nedělá. Paladin by se měl dle mého hrát hlavně se souhlasem DM. Je to snad nejobtížnější charakter a myslím si také, že by mohla být na phoru nebo na stránkách nějaká rada. Vypsané některé charakterové rysy a také by tam možná mohlo být uvedený nějaký příklad pro představu, třeba toho, co by paladin nikdy neudělal a za co by mu mělo být odebráno ,,paladinství.´´ Dodatek: To znamená, že za paladina by měl hrát hráč, který nepotřebuje číst podobné topici, protože jsou mu tyto věci jasné. Sry za OT.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Last edited by efu_redo on 18:49 27. Apr 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 17:57 27. Apr 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tady jde o to jak paladinsky kone vsem kazej hru diky lagum co diky nim vznikaji, nedej boze aby vyjela nekam armada, ktera je z pulky plna paladinu vsichni se tu vztekate kvuli blbejm vlcim kozkam na zemi, ale kdyz se ukaze prstem na jineho a vetsiho vinika.. no asi tak 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 18:04 27. Apr 2010 |
|
|
- ještě nikdy mi to u paladina na koni nelaglo - tím "všem" si nejsem jistý, tobe určite - všem určitě ne
*zaprasení serveru a jeho pád (kůže atd) => pád pro všechny *někomu se lagne hra, když kolem něj profrčí paladin na oři => chvilkový problém prouze pro dotyčného
V tom je rozdíl, ne?
Že to části hráčům laguje u paladinského oře je sice nepříjemné, stejně tak se ovšem můžou ozvat další, že jim například hra laguje při kouzlu "bouře odplaty" (nebo jak se to vlastne jmenuje - což je třeba i můj případ) - proto to kouzlo zrušíme?
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 20:04 27. Apr 2010 |
|
|
Prosímtě Luelle, nemůžeš oddálit stavbu? Chybí mi 4976 desek a 237 za den jich nezvládnu. Nehledě na to, že musím sehnat ještě 2 488 000 na mořidla. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 20:10 27. Apr 2010 |
|
|
prosím tě =))) sežen si další pomocníky..navíc.. stavba se bude klidně oddlavoat..víš, jak to ve stavebnictví chodí 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 20:12 27. Apr 2010 |
|
|
Cheche, musí se zapojit Ghorin, ten může zafinancovat půlku nákladů... Pokud obětuje veškerý svůj majetek. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 20:51 27. Apr 2010 |
|
|
radši hvězdičkujte než cokoliv jiného.... a říkala jsem ti at se na desky vykašleš dokud nebude hotová ta spešl bedna od kucika
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 09:43 28. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jakože už bych na tom měl začít dělat? Chmmm.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 10:07 28. Apr 2010 |
|
|
kucik wrote: Jakože už bych na tom měl začít dělat? Chmmm. žasnu nad tvým postřehem 
|
|
Top |
|