Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:29 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 218 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject: Re: Můj pohled na kraft
PostPosted: 13:09 27. Apr 2010 
Rytíř
 Profile

Cairon wrote:
Malá boží přízeň , zkus dát velmi tučný obnos na sirotky nebo obětovat pannu...druhé řešení je dost komplikovné moc jich teď neroste..

A příspěvěk Nordovu chrámu se nějak projeví? O:)

PostPosted: 14:00 27. Apr 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

tao kan wrote:
ohledně craftu, dělá tu někdo zbroje? Po upravách ať kombinuju jak kombinuju 90% zbrojí je naprosto k ničemu, buď mají postih k dexu, nebo k AC. Má tu někdo ten samý problém? Akorát zbroj z čistého střbra a bronzo-zelezna nejsou na vyhození. Stále zkouším a nic kloudného z toho neleze... :(...

edit: nehledě na to, že půl roku už mě nepadl žádný vyjímečný kousek

Já si nemyslim, že by se zbrojím snižovaly vlastnosti. Právě naopak. Zkus se zeptat nomise, na konkrétní zbroje.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 14:20 27. Apr 2010 
Mistr
 ICQ  Profile

mám vyscreenovane zbroje co jsem udelal i s pomerem kovu, matrose, vecer to zkusim dat dohromady a poslat

PostPosted: 14:22 27. Apr 2010 
Poutník
 Profile

DenGrasse wrote:
Problém je, že lidi co sólujou nic jinýho než ten build nemaj...
Za sebe můžu říct, že kdykoli jsem stavěl build, dopadlo to pblbě, postava buď brzo chcípla nebo mně přestala bavit.

Dycky je lepší mít postavu, která má příběh a charakter, ale jsou asi hráči který to buď nebaví nebo to neuměj, i když pak nevim proč hrajou NWN a ne Diablo nebo WoW, kde se můžou vyžít.

Napíšu jak to vidím - proč to tak je a v čem je problem a je to tu v tomto topicu a ne v topicu o buildech.
To že jsou silove postavy nadceněny je asi každemu jasné , ale to by nevadilo , snažím se hrát život mé rotonky a mám jí ráda a tak si říkám že bude alespoň dělat trochu ten craft, ale s tím craftem se ted tak neskutečně hejbe a na foru a ani na webu nemohu najít jak se do toho nyní pustit.
Kdyby existoval craft podle vlastností nebo by měli vlastnosti takový dopad že kdo by měl bonus 0 tak by měl také přírustek nula, tak pak by asi měli dextrove postavy význam, ale takto bude asi obratných postav ubývat.
S tím Diablem a s WoW atd . Tak to pravě vypadá i tady , protože je velký rozdíl mezi postavami tak silné postavy všechno převálcují a mlátí jak mlátičky , zatim co dextraci musí hodně přemýšlet.

(Nechala bych možnost očarovat dextrům zbraně až na +5 a rotonce až na +7 to by teprve byla spravedlnost :lol: :wink:) To sem trochu přehnala ale pořádný rapír bych teda brala.

PostPosted: 14:41 27. Apr 2010 
Šlechtic
 Profile

DenGrasse wrote:
Problém je, že lidi co sólujou nic jinýho než ten build nemaj...
Za sebe můžu říct, že kdykoli jsem stavěl build, dopadlo to pblbě, postava buď brzo chcípla nebo mně přestala bavit.

Dycky je lepší mít postavu, která má příběh a charakter, ale jsou asi hráči který to buď nebaví nebo to neuměj, i když pak nevim proč hrajou NWN a ne Diablo nebo WoW, kde se můžou vyžít.

nechapu proc by pekne postavena postava nemohla mit charakter a pribeh..

PostPosted: 16:31 27. Apr 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Já taky ne :) akorát jsem eště žádnou takovou neviděl (i když je fakt, že se moc nedívám).

Jak už tady někdo řekl, otázka je, co hráč upřednostňuje, jestli budování buildu nebo zapojení postavy do příběhu. Sám za sebe můžu říct, že jsem si stavěl řadu zkušebních buildů (hlavně na Efu, kde se leveluje zpočátku dosti rychle),a le nikdy to nějak nedopadlo. Nejvíc jsem si užil s postavami, které byly totálně antibuild :mrgreen:

PostPosted: 18:18 27. Apr 2010 
Šlechtic
 Profile

zpet k tematu:

Muj pohled na craft

kovarina - pozadovane (dodatecne) zraneni pozadovanym zbranim dava kovarina, co kovu ze stinovky tak rozdil mezi kratkym mecem, ktery nema z kovariny samotne dodatecne zraneni a treba obourucnim mecem z tehoz kovu je +1drtivy a +3magicky
zbrane rozdelene do tech trid maji bonusove zraneni tak nejak rozumne mezi temahle dvema prikladama
s kovarinou tedy problem nemam

ocarovani:

jak uz jsem psal driveji, kazda zbran by mela mit moznost sveho vyvoje - tedy i ta nejmensi by se mela dockat 200% kamene - i kdyz ucinky, i kvuli pozadavkum "shora" by se tedy meli lisit

rozdeleni bych osobne videl na jednorucni + oboustrane zbrane - ktere vychazeji z tech jednorucnich a maji utok navic a ty obourucni u nichz je pozadovano zvyseni zraneni

dal vypisuju maximalni ocarovani a to jeste ve varintach pro obe zkupiny:

*jednorucni a oboustrane zbrane maxima: 2k6/2k8 elementem, nebo k4/k6 s ostrosti

*obourucni zbrane maxima: 2k10/2k12 elementem, nebo k8/k10 s ostrosti

-------------------

ono duse by mela byt bezhmotna vec, proto i ta nejsilnejsi by se mela vejit do zrnka pisku, ci do atomu

síla kamene - by se dle me a meho pohledu na craft - mela za:
a) vazat na vlastni silu kovu
b) ono je to vlastne fuk, protoze kdo bude rvat tezce chycenou dusi u tech "nejvetsich" kamenu (zde zas bych bral pojem s rezervou - spis bych nelogicky, ale systemove koukal na ty procenta) do zelezne zbrane - ocarovavaci na vyssich levelch me daji jiste za pravdu (uz kvuli vlozenym financim do postupu v tomhle craftu)

PS: pokud je hnacim motorem zmen oslabeni monka na kamy, tak oslabne monka, anebo kamu, ne ostatni

PostPosted: 18:37 27. Apr 2010 
Měšťan
 Profile

s tim bych souhlasil, je to rozumne

PostPosted: 13:02 28. Apr 2010 
Urozený
 Profile

pěkný návrh :) přeci jen taková dýka z meteoritu která má stále možnosti +1 zvuk nebo +2 element, k čemu taková dýka potom je? (ano... waiiit for it... k ničemu)

PostPosted: 16:07 28. Apr 2010 
Ďábel
 Profile

K tomu očarování.

Ostrost + ještě nějaký element se mi zdá vcelku přehané. Zvlášt ve světě devasterů.

Pravda i tak je tu ostrost dost přístupná.
Dřív ji měli bardi, čarodějové a zaklínači a pak ti s UMD ze svitku....no ted ji má každý na zbrani z očarování a nebo z lektvaru.

Beztak jak si to udělalo vedení tak to je :wink: Tu moc neovlivníme.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

PostPosted: 16:35 28. Apr 2010 
Rytíř
 Profile

Nemožnost přidání ostrosti očarováním oslabí všechny kromě Bard+RDD komba, který si to může zdarma nakouzlit, mám pravdu? ;)

PostPosted: 16:38 28. Apr 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

jistě... no to je fakt průhledný. Nemám pravdu? :roll:

PostPosted: 16:45 28. Apr 2010 
Měšťan
 Profile

TO:rof
Fajne, takze ostrost + max element bude mit pouze bard pripadne RDD ktery k tomu ma TO devastu jak prase.... jak uzasne :roll:

jinak trocha pojednani o Keenu a critikach
Keen rozsiruje spodni hranici zbrane co se tyce sance na criticky zasah napr u scimitaru na 20-15
to ze mate sanci zbusobit criticky zasah v tomto pripade hodem na utok 15 neznamena ze ho zpusobite.
Protoze"
A) timto hodem se musite trefit (do postavy s vysokym AC se trefit nemusite vzlast kdyz vase dalsi utoky jsou odstupnovane vzdycky po -5 -neberu monka)
B) tento kriticky zasah musite znovu potvrdit jakoby dalsim zasahem ,pro ktery plati pravdilo za A)

takze keen je sic dobra vec ale ne vzdy platna...

PostPosted: 16:54 28. Apr 2010 
Urozený
 Profile

pilnik wrote:
B) tento kriticky zasah musite znovu potvrdit jakoby dalsim zasahem ,pro ktery plati pravdilo za A)

+ dvacka se při druhém hodu nepočítá jako automatický úspěch, tudíž cokoliv s AC vyšším než dané AB+20 nelze kriticky zasáhnout

PostPosted: 16:56 28. Apr 2010 
Rytíř
 Profile

sandoftime wrote:
pilnik wrote:

+ dvacka se při druhém hodu nepočítá jako automatický úspěch, tudíž cokoliv s AC vyšším než dané AB+20 nelze kriticky zasáhnout

A to je s AB 45+ problém?

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 218 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]